Predávam obe svoje Nokie, miláčka N95 Sand a momentálne používaný komunikátor E90.
N95 má 4GB kartu, kupovaná na SK s EU zárukou minimálne ešte rok, mám k nej záručák s razítkom ale bez data, to mi brat zistí na portále Nokia pre servisy.
E90 má 8GB kartu, kupovaná tu v Prahe 26.5.2008 v O2. Záruka teda do 26.5.2010 ešte.
Obe sú vo veľmi peknom stave až na tieto detaily:
N95 má trochu ošúpanú farbu na troch malinkých miestach, normálnym pohľadom si to človek ani nevšimne a má jeden škrabaneček naľavo na obrube displeja - pôvod mi je neznámy a serie ma, nakoľko o každý svoj mobil sa starám ako o mimino :o)
E90 mi včera pri telefonovaní trafil skurvysyn odlietajúci kameň spod kola nákladiaku u Říčan, poškrabal (spravil ďolíček) na spodnom pante a trafil aj stredný kryt, čím spôsobil prasklinku po celej výške stredného krytu. Na funkčnosť to nemá vplyv.
Všetky "nedostatky" sú nafotené najlepšie ako som mohol, fotky liezli z ďalšej N95Net, ktorú mám, tak sorry za prípadnú "kvalitu".
U E90 zisťujem cenu streného krytu u brata, je možné že to ešte vymením, prípadne ak dostanem cenu akú za to chcem, dodám neskôr kupujúcemu zadarmíko.
Oba mobily sú inak v skvelom stave, N95 stojí už 4 mesiace v šuplíku nevyužitá, E90 používam ale dávam na ňu pozor ako len viem.
Na oboch mobiloch nechám po hard-resete FieldTest aka Netmonitor, plus nejaké softíky ktoré bežný uživateľ využije prakticky každý deň = mobily budú pripravené na synchronizáciu a okamžité použitie.
Predpokladaná cena u N95 je 6 tisíc
Predpokladaná cena u E90 je 9 tisíc (pôvodný nepoužitý hnedý kryt v cene)
Predpokladaná cena v prípade nákupu oboch je 14 tisíc
Preferujem osobné predanie, v prípade odosielania mobilov na dobierku pripočítam kilo na poštovné u každého (aj v prípade nákupu oboch ich budem posielať každý zvlášť vo svojej krabici).
Fotky na linku:
[ Link ]