Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: všehochuť

o Navštíveno 1576x o
o 24.08.2008, 19:07 | Zdeny_1
[ Link ]
1. Komoda dubová dýha , stav velice dobrý, upraven na skladování domácích papírů-cena 1200
2. stolek pod květiny, zcela nový, bez poškození, PC1800, nyní 1000
3. stolek pod PC sestavu, cena 800
4. SW DSL 712, sklon pro Octavia k zadnímu opěradlu, uzavřený, výýpočet dle doporučení výrobce. Box je vyroben z DT a laťovky, šroubovaný a lepený. Cena 2000.

Dálůe lyže Atomic Beta Race 9.18 s vázáním Salomon a race deskou, l=190cm, super lyže pro zdatné lyžaře na dlouhé oblouky v rychlosti, vynikající tsabilita a vedení v carv. oblouku, je to VIP lyže 2004. PC 18000, nyní 3000. Vynikající stav, poslední 3 sezony nejetá (mám kratší kvůli úrazu v koleni, už na ně nestačím). Jinak je to asi nejlepší lyže, kterou jsem kdy měl. Stav je výborný, minimum oděrek, skluznice je v top stavu. Je to lyže pro ty, kdo milují vysoké rychlosti a řezané oblouky na dlouhých svazích. Jde o to, překonat dnešní zažitý nesmysl o krátkých lyžičkách a 100kg chlapovi:-)Foto mohu zaslat mailem.

RC soupravu Graupner MC16 s paměŤovým modulem a VF dílem 35MHz, rozšířená o tahák a přepínače, plně funkční, i když strá. Cena 600.

Domácí robot ETA (motor, přvodovka, nástavce, má výborný struhadlo na brambory a na mletí máku, hnětač, masový mlýnek, atd.), cena lidová 400, stroj je ve vynikajícím stavu.Předčí hromadu dnešní produkce tzv. plasťáků, které nic nevydrží.

Zvlhčovač vzduchu tzv. bábovka, cena asi 500.

Jsem ze Šumperka, o cencáh lze jednat:-)SMS 603 862 052
Dohoda možná.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3164 sekund.