Navštíveno 5339x

Prodám Hondu CRX 1.6 Vtec. Auto je snizeno a rozsireno sprtovní pruziny a tlumice KONI.Nove ALU kola 16"palcove s leštenym limcem, sportovni derovane kotouce.Vše a elektrice okna, zrcatka a šibr autoradio sony MP3 a zesilovač Blakbunt.Sportovní kratke řazeni short shift a nerezovy vyfuk.Motor jede perfektne.Přidam k tomu jeste dveře ridičovy a spolujezdcovi a přední skla a 14 palcove ALU kola.Duvod prodeje řidičak mam v čistirne jinak bych ji neprodaval.Cena 65000kč. ICQ 209 915 574 Tel:732 221 237

05.09.2008, 13:12 |
Kesam Maš to pekne slazené dobrej styl.
asi jede moc pěkně... :) sorry ale je krásná, vždycky se mi líbila, ale nevejdu se do ní :(
tož to já bych se asi vešel... ;-) kde to auto je??
Thomas987: zdarec jsem ze zlinska
diky hoši ale prodat ji musim ridicak neni a musim zaplati kamosovi auto co jsem rozbil :-(
pošly mi více fotek?jak se auto stavělo?je celé z tmelu?dík
CRX Vtec má super motor, ale bral bych ji jen v základu
copak jsi provedl, že jsi poslal řidičak vyčistit? taky jsem byl rok bez řidičaku..

08.09.2008, 17:06 |
Kesam Piskoteek:Ja bych řekl asi chlast ne že jsi ještě kamošovy rosekal auto ne? :-)
Ale houby chlast takovou kravinu bych neudelal.Pred rokem jsem boural ze jsem nedal babe prednost v jizde a no a tet se to opakovalo a jeste 2 krat budka a nestesti je na svete.

09.09.2008, 15:30 |
Kacko CRX ma roztec 4*100? Sly by zvlast ty 16" kola? Kdyztak dej vedet kolik bys za ne chtel a co je na tom za gumy.