Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Shánim podnájem v Praze

o Navštíveno 1350x o
o 27.09.2008, 21:19 | Rudi
Viz výše, shánim podnájem v Praze, co nejblíž k Suchdolu, ale není podmínkou, když to bude někde blízko k MHD, tak budu klidně jezdit až z h(H)áje.
Jsem hodný, milý, přítulný, nekuřák, abstinent( pár dní v roce :-)) ), na víkendy do konce roku budu převážně pryč( šlo by čistě o PO-PA). Stačí mi jedna místnost + možnost přístupu na WC či sprchu.
Stůl, skříň, TV a net výhodou!

Nástup ideál ihnedka od pondělka 27.9.!

Cena dohodou(tak do 4-5K/měsíčně)

Kdyby jste o někom věděli nebo mi u Vás chtěli nabídnout dočasný pelech, tak please kontakty here -> ICQ 267-312-441 nebo foun 607 529 198( stačí poslat SMS, zavolám).

o 27.09.2008, 22:01 | Lumík
Když by jsi měl velkou nouzi mohl bych tě protlačit na kolejskej život :-)
Ale pokoj je 10lůžák hih ale jsem tam už 5rokem takže proč měnit - jen je ted na pikaču že zacal semstr ak nevim jak tam budpu mista. Vetsinou tam byvame ve 3-4 lidech takze posteli je tam dost.
Jak říkam jako nouzovka by ti to šlo. Ted tam mam nejaky lidi ze Suchdole jinak jedna se o SH - Strahov :)
o 27.09.2008, 22:24 | Kesam
Lumík:Kamoš takhle na koleji nechaval prespavat 1 rok druheho kamoše :D za sud piva.
o 27.09.2008, 22:28 | Lumík
Nu tak jak říkam jsem tam 5rokem kolej bych asi už dostal, ale za ty prachy proč jít do menšího za víc peněz :-)
Ale jako kdybych sem vložil fotku tak se asi všichni nasmějěte. Popis: postel mezera postel ... 5 jedna rada a pak zrcadlove to same mezi par stolu ale jako mazak si nestezuju :)
Jinak na vyšehrade v praci jsem z SH za 30-45 minut takze pohoda
o 28.09.2008, 00:46 | Rudi
taky opět student, takže uvidíme lumíku, kdyby nic, ozvu se, ikdyž 10-ti lůžák, to už je spíš taková malá opičárna :-))
o 28.09.2008, 07:51 | Lumík
Rudi jak píšu z ní to děsivě, ale kdyby nás tam bylo 10 tak i mě jebne to by jsi si totiž ani nedokázal představit. Lidi to spíš začátkem semestru berou jako přechodák na cca měsíc než dostanou 2lůžák a vysmahnou. Jelikož jsem z Plzně kolej nikdy nedostanu. Pokaždý jsou new pravidla, ale pro mě nejsou výhodou.
At atd atd. Já tam bývam většinou roztažen přes 3postele tak bych se i mohl uskromnit.
Já jsem si zvykl za 5 let už mě nic nerozhodí :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3709 sekund.