Navštíveno 1544x 

02.10.2008, 14:59 | 
Alííí Prodám svojí Nokii N95 8GB se vším co mám (krabice, kabel, DVD, nabíječka, 8GB paměť je integrovaná).
Navíc je tam TomTom6 a mapy východní + západní Evropy ke kterým je potřeba GPS modul. S vnitřním GPS modulem pracuje Garmin, a ještě něco, ale to jsem nesháněl.
Kupovaná někdy 01/2008, je v záruce, nikdy žádnej problém. Software je tam aktuálně V 30.0.018
Cena 8.500,- Kč
Důvod prodeje: N96 16GB

OT: aj integorvaná GPSka sa rozbehne pod TT, stačí sa do toho trochu džubať :o)

02.10.2008, 16:05 | 
Alííí H.R.D.I.N.A.: Mám slabou chvilku, je tvoje. ;o)

02.10.2008, 16:08 | 
Tony (M)
 Kuwa Hrdino!!!

to Alííí: díky
to Tony: copa? :-P

H.R.D.I.N.A.: Jaký používáš software na hlídání takovýchto nabídek? :-) 
Ber jako srandu, neb např. Nokia mě fakt nezajímá a v životě už nikdy :-)

kua :( to HERO nemas tam obyc N95 za peknou cenu?

to HIGHTY: sedím celý den u pc a projíždím weby a skupuju telefony :-) třeba na sbazaru.cz koupím taky dost :-) takže mám na to prostě čas
to shaft: ted bohužel žádná :-( ale občas se mi připomen  na icq,bejvaj často

03.10.2008, 07:43 | 
Tony (M)
 H.E.R.O.: bral bych ji, ale byl jsem pomalej :-))

03.10.2008, 09:25 | 
Alííí Zabaleno, posláno.
Perlička: Vypisuju na poště podací lístek, a najednou začlo něco v krabici zvonit... a EJHLE. Budík v 8:30 ! :o(((( (zapomněl jsem, že i s vypnutym founem funguje budík). Takže rozebíračka, vyndání baterie, zalepovačka, . . . Paní na přepážce jsem očividně pobavil. Myslela si, že jsem tam nechal SIM, a že mi někdo volal... :o)

já měl včera taky perličku, odbočuju na křižovatce a najednou se z příhrádky u spolujezdce ozve - zatočne doleva a pak doprava...nějakým záhadným způsobem se mi zapla navigace co tam vozím, nevím co to bylo za trasu, ale radila dobře:-) hlavně jak pochytala satelity pod palubovkou docela mazec:-)