Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Sony Ericsson P900

o Navštíveno 1011x o
o 09.10.2008, 20:53 | radek.613
Na prodej P900, v barvě "urban grey". Telefon je nový, nikdy nenošený a nepoužívaný - sloužil jako GPRS modem pro hlídání technologického zařízení, celou dobu ležel na jednom a tom samém místě. Počet oděrek a jiných povrchových vad tedy = 0. Plně funkční, v originálním stavu jako při zakoupení (24.8.2004). Kromě vlastního přístroje s baterií jsem tu k němu našel krabici, CD s ovladači, CD s aplikacemi, záruční list, prohlášení o shodě a podobné papírové neřádstvo, paměťovou kartu 32 MB, šroubováček a krytku kontaktů pro případ používání se sejmutou klávesnicí, stereo sluchátka, sluchátkové hands-free či co to je, nabíječku. Do kompletnosti chybí kolíbka a tištěný návod k obsluze - to už jsem nenašel, tak to k tomu holt není. Cenová představa k jednání cca 3500,-, není problém se dohodnout. Více foto možno mailem, dotazy zodpovím zde. Kontakty v profilu.

foto k příspěvku  od radek.613

o 09.10.2008, 22:12 | H.E.R.O.
no doprdele :-) sorry za ta ostrá slova, ale to je hukot. vidět dnes P900 v takovémto stavu to je malý svátek i pro tak otrlého prodejce jako jsem já :-P
vypadá fakt nádherně a je to pořád telefon co má co říct. ta cena je relativně vysoká, ale skoro bych řek,že i sedí,jestli mohu poradit hod to na aukro, protože tohle si musí najít svýho kupce.věřím tomu,že by se našly i lidi, co by za něj v tomto stavu daly i více.
o 11.10.2008, 16:09 | .mycTD
kdyztak mam kolibku, bo bez ni je to docela nahovno ;-)
o 12.10.2008, 21:40 | radek.613
Mno, to je věc názoru, ještě jsem neviděl člověka s tímhle telefonem, co by ji k telefonování používal, bo by vypadal dost divně :-D :-D :-D
o 13.10.2008, 01:09 | .mycTD
ja zase nevidel nikoho, kdo by si poridil takovouhle cihlu, aniz by mel tendenci do ni instalovat nejake aplikace ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.393 sekund.