Prodám hračičku na blbnutí doma i v kanclu.
Jde o indoor vrtulníček celým názvem IR vrtulník SilverLit X-Rotor Picoo Z AH-64D APACHE. Nejedná se o levnou napodobeninu, ale je to skutečný Silverlit, takže kvalita jistá. Nejvíce info jsem našel na následujícím odkazu:
[ Link ] Jen k tomu dodám že venku jde provozovat velmi těžko - jednak vzhledem k jeho malé váze a tudíž vlivu větru, a jednak taky díky tomu že venku je moc světla a IR ovládání tedy nemá potřebný dosah na blbnutí. V interiéru jde provozovat bez problémů - díky materiálu ze kterého je vyroben snese i velmi drsné pády a havárie o lustr nebo skříň či o vběhnuvšího šéfa do kanclu ... Mnou prodávaný vrtulníček je ve výborném stavu - plně funkční, zatím nic nebylo ulomeno a opravováno - vše funguje jak má a jde bez problémů vytrimovat pro stabilní let. Dodám k němu i 2 náhradní ocasní vrtulky a sadu závažíček pro vyvážení (nebo naopak pro přidání záváží na čumák pro rychlejší let dopředu). Pro představu opět přikládám mnou narychlo pořízené video foťákem ... je vidět že jsem s ním dlouho nelétal ale při troše cviku se dá přistát skutečně tam kde jste chtěli a letět tam kam jste chtěli... mě to moc nejde :-)
dodání - nejlépe osobně Praha nebo Plzeň (po domluvě), případně poštou (cenu hradí příjemce)
CENA = 400 Kč
kontaktni e-mail: l.rucka@seznam.cz
[ Link ]