Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > IR vrtulník SilverLit

o Navštíveno 1703x o
o 20.10.2008, 14:55 | Hnata
Prodám hračičku na blbnutí doma i v kanclu.
Jde o indoor vrtulníček celým názvem IR vrtulník SilverLit X-Rotor Picoo Z AH-64D APACHE. Nejedná se o levnou napodobeninu, ale je to skutečný Silverlit, takže kvalita jistá. Nejvíce info jsem našel na následujícím odkazu:
[ Link ]
Jen k tomu dodám že venku jde provozovat velmi těžko - jednak vzhledem k jeho malé váze a tudíž vlivu větru, a jednak taky díky tomu že venku je moc světla a IR ovládání tedy nemá potřebný dosah na blbnutí. V interiéru jde provozovat bez problémů - díky materiálu ze kterého je vyroben snese i velmi drsné pády a havárie o lustr nebo skříň či o vběhnuvšího šéfa do kanclu ... Mnou prodávaný vrtulníček je ve výborném stavu - plně funkční, zatím nic nebylo ulomeno a opravováno - vše funguje jak má a jde bez problémů vytrimovat pro stabilní let. Dodám k němu i 2 náhradní ocasní vrtulky a sadu závažíček pro vyvážení (nebo naopak pro přidání záváží na čumák pro rychlejší let dopředu). Pro představu opět přikládám mnou narychlo pořízené video foťákem ... je vidět že jsem s ním dlouho nelétal ale při troše cviku se dá přistát skutečně tam kde jste chtěli a letět tam kam jste chtěli... mě to moc nejde :-)

dodání - nejlépe osobně Praha nebo Plzeň (po domluvě), případně poštou (cenu hradí příjemce)

CENA = 400 Kč
kontaktni e-mail: l.rucka@seznam.cz

[ Link ]

foto k příspěvku  od Hnata

o 20.10.2008, 15:09 | Nismo.Power
kdyby někdo chtěl náhradní vysílačku tak mu jí k tomu dám . . . . . .. . :) jinak cena už nic moc :)
o 20.10.2008, 16:11 | xSam
Dám 300 + pošta...
Prachy posílám předem. Co Ty na to?
o 20.10.2008, 16:48 | Hnata
cena myslim dobra - jeste stale se v obchodech prodavaj kolem 800 a 50% cena neni spatna. Nicmene xSame souhlasim ... posli mi na mejl kontaktni udaje kam to poslat a ja ti dam moje udaje
o 20.10.2008, 17:02 | TomasW
kruciš... jdu pozdě.. bral bych za ty prachy :-(
o 20.10.2008, 19:37 | Kesam
Kurwa to bych vzal taky :-)
o 20.10.2008, 21:49 | Hnata
no vzhledem k tomu ze xSam zatim mejla nenapsal a neozval se ani na ICQ tak mu dam jeste zitra cas a zitra vecer kdyztak za tech 300 + posta dalsi v poradi :-)
o 21.10.2008, 01:26 | Syrup | Upraveno: 2008-10-21 01:28:10
Beru, jsem taky z praglu tak sem napis kdy a kde jsi k zastizeni a prijedu si pro to... dik :)
o 21.10.2008, 08:14 | Hnata
Syrupe sice me laka ze jsi z Prahy a tudiz odpadaji starosti s postou, ale budeme korektni - jak jsem napsal tak do vecera ma cas se ozvan xSam. Pak cca po sesty hodine napisu jestli je stale volny a bude mit sanci TomasW, po nem Kes@m a pak az ty Syrupe.
Jinak dneska rano jsem k nemu nasel i originalni krabici, cesky manual, a doklad z nakupu v Minoce takze zaruka je platna do 03/2010
o 21.10.2008, 11:41 | MaSuZaPi_Honza
Taky jsem měl a byla s tím sranda, teď už mám trochu většího, ovšem přítulkyně mi zabavila vysílačku, pač už jsem doma rozsekal dvě kytky :-)
o 21.10.2008, 12:09 | xSam
Vrtulník beru, už jsem Hnatovi psal maila...
Každej není na netu púořád jako Vy, závisláci:-D
o 21.10.2008, 12:18 | Hnata
mejla jsem dostal - zhruba za 15 minut s tim jdu na postu ... takze prodano
o 21.10.2008, 14:04 | TomasW
nemám tě rád Same...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.349 sekund.