Navštíveno 1349x

Nejlíp novej, ale není podmínka. Nechce si ho někdo vzít na smlouvu?:-)
bílý,16 GB - ihned 12.000,-
mam cernej kdyby si chtel :-) ICQ
zkuste aspoň 10...ten litr už mě nějak nevytrhne.
nevím teda co a jak počítáš ale když pujdeš do O2 tak novej 3G 16GB stojí 13.425,- Kč u T-mobilu stojí 14.999,- Kč a u Vodafonu stojí 13.977,- Kč to at počítám jak počítám tak sem ti ho nabídl nový o 1.425,- Kč levněji. Myslíš,že ti někdo dá nový stroj za 10.000,- který si veme k paušálu? :-)
ach jo...tak 1425.. Ano, myslím...tvoji nabídku beru fajn jako od prodejce mobilů, ale jestli 12 nebo 13 a pár stovek pro mě nic neřeší..

21.10.2008, 18:54 |
alans Tak pak jedině usa za 299$ :)
tak můžu dodat černý i bílý za 11.000+pošta

22.10.2008, 15:59 |
Mika Hero je jak na trznici
Hero v jakým je ten bílej stavu? Jakej je původ, záruka, kompletní balení? Díky.
nový,od O2, většinou 3-4 dny zpět potvrzený ZL, nepoužitý - klasika jsou to od lidí co to braly k paušálu.při této ceně ale peníze předem na ůčet,abych pak nemusel řešit nevyzvednutý balíčky.
Docela jsi mě pobavil, ty nemusíš řešit nevyzvednutej balíček, kde řešíš kilo, ale já mám přes jedenáct klacků posílat na účet...jasný, ať je to fér:-))
už neaktuální.
k tomuhle nemám co dodat. kdo mě znáte víte,kdo mě neznáte jsem 100% kurva zkurvená co jen mámí lidí z peníze :-)
nezlob se, ale jsem tu stejně dlouho jak ty a ještě nějakej ten pátek na starým foru...a nemusíš, jen říkám, že jsi mě pobavil tou logikou..
ta logika je jednoduchá,já ho prodávám s minimální marží a ještě budu řešit jestli se bude někde válet na poště nebo ne,to je jednoduchý, no ale hlavně zdraví :-)
Jen připomínka...za 8000kč jsem koupil týden starý iphone 3g 16gb v bílé...
tak to gratuluju, já za 5 nerozbalenej:-)