Navštíveno 1351x

Už mám delší dobu SE P990i a chtělo by to změnu,takže sháním nějaký smartphone do 10000,-. Ideální by bylo HTC Touch,což ale za tuhle cenu bude problém, nicméně, piště své nabídky. Díky
Spěchá
kontakt:
tel: 737510283
email: lukasmarinov@seznam.cz
Za touch pro jsem ochotnej dát maximálně 12000

24.10.2008, 15:56 |
BiG SaLy | Upraveno: 2008-10-24 15:57:16
HTC Touch od T-Mobile cca rok stary, original baleni, tj. s drzakem do auta, CL adapterem, Bluetooth Fandsfree, 512MB microSD Sandisk, krabice, navody, atd... Nevyplneny zarucni list, takze plna zaruka.
Cena: 4000,-
Mozno i s original TomTom Bluetooth GPS modulem + 1000,-
Saly
GSM: 608 356 156
mail: big.saly@seznam.cz
tak smartphone nebou dotykáč ? si upřesni pojmy...... jinak HTC S740 se dá sehnat do 10k myslim ale to je smartphone

24.10.2008, 16:18 |
X-sat (M) | Upraveno: 2008-10-24 16:24:31
A nebo zůstat o solidního zastánce P990i a to G900
[ Link ]

24.10.2008, 16:35 |
Bucci jj, smartphone a pocketpc s GSM je něco jinýho...
bacha HTC Touch je asi 4 nebo 5?
Touch Diamond, Touch Pro, Touch HD, Touch........
jj, mělo tam být ideálně HTC Touch Pro či Diamond. A je mi jedno jestli se tomu říká, smartphone,MDA,pocket PC,PDA či tamagoči :-). Prostě chci telefon se symbian či windows mobile, nejlépe dotykový.
ps chtěl jsem upravit název inzerátu,ale už to nešlo
za tyhle peníze máš novýho diamonda...použitej za 9.
G900 mi odešel po týdnu, skvělá volba:-) navíc to nemá hodiny na spořiči atd atd...nedodělaný

24.10.2008, 22:56 |
X-sat (M)
Kámoši ho mají a maximální spokojenost ;-) Ale tobě odešel, tak to bude sračka...
jj, ale diamond nemá HW klávesnici, už jsem si jel pro Touch PRO, týden starej, ofiko dovoz se zárukou a když přijedu na místo tak jsem zjistil,že záručák nemá a ještě ze mě dělal blbce. Sice u Diamonda je krásná tloušťka,ale nejspíš by mi chyběla HW klávesnice, paměť nevím jestli bude hrát takovou roli.

25.10.2008, 00:34 |
maresk | Upraveno: 2008-10-25 00:37:23
Z mýho pohledu je Diamond velmi solidní, taky o něm uvažuju, ale sejří mě na něm to, že povrchová úprava je na houby - sáhneš na telefon a je upatlanej jak nevímco, zatím čekám, jak se vyvrbí SE Xperia - na PDA telefonech mě zatím odrazuje Windows Mobile - je to prostě šíleně pomalý a sync taky není nic moc - jsem dlouholetej uživatel Palmů (aktuálně LifeDrive) a uvažuju o tom, mít jedno zařízení - zatím jsem nejvíc nalámanej na Palm Treo 680 :-))
Jinak dle ceníku SWS je Diamond za 9302 Kč bez DPH, 11074 Kč včetně DPH, dokladu a záruky :-))
maresk : divim se že palm ještě nezkrachoval dávno :)))
nicméně viděl sem i ty nový a řikat něco o pomalosti nebo špatný synchro to nevim jestli myslíš vážně ........ jediný co se mi od palmu kdy líbilo bylo m515 nebo starý trojky jako kapesní věc na hraní jinak všechno co sem doted viděl vč. těch novejch je tragický.....
na synchronizaci třeba v korporátnim prostředí neexistuje nic lepšího než WM, korporát má z 99procent microsoft tudíž si to nejvíc rozumí už třeba s exchange . . . .. . nokia to neumí, palm to umí jako iphone takže napůl, blackberry totál na pikaču, a ostatní normál mobajl founy vpodstatě vůbec. . . .. . .
Xperia za 18k to ti nevim, viděl sem už dost videí s tim a vcelku k ničemu .... .. . . co se mobilních strojoven týče tak zetim všechny příčky s přehledem drží HD tudíž to je muj cíl :)

25.10.2008, 16:41 |
maresk | Upraveno: 2008-10-25 16:41:56
Nismo: když porovnám Diamonda a LD, tak ač LDčko je kravsky pomalý "díky" Microdrive, tak je furt svižnější, než Diamond; co se týče syncu, tak s outlookem to funguje perfektně, pravda, nepoužívám PalmDesktop sync, ale Chapuráckej PocketMirror Pro XT. u WM mě štve to, že prostě neumí kategorizovat kontakty do složek v Outlooku, což Palm + PocketMirror umí; těch mínusů pro mne je celkem dost tudíž jsem už půl roku ve stádiu úvah, nicméně stejně to asi dopadne tak, že si pořídím Treo 680 - mám k Palmu dokoupeno mnoho softu (namátkou Agendus, PocketMirror, QuickOffice ...) a Palma používám asi 8let, m515 a Tungsten T mám ještě v šupleti :-)

26.10.2008, 09:07 |
X-sat (M)
Xperia je moc pěkná. Ve čtvrtek jsem ji měl poprvé v rukách a musím říct, že je to moc pěkná záležitost.