Navštíveno 988x

26.10.2008, 20:54 |
Cenda měl bych na prodej tohohle prcka, 5ti dvířko, STK do června. Je tam něco v prdeli na řízení, zítra budu vědět víc a můžu dát fotky. Pro někoho na dorasení, nebo pokud by se s tím chtěl někdo srát a dát to dohromady. Bylo tam prý docela dost nových dílů. Jinak půjde na vrakáč.
Cena dohodou, levně.
jaka cena? neco by se mi hodilo
prosim foto klido do mejlu
taky prosim foto a cenu do mejlu
Ale stejne bude nejlepsi kdyz to hodis sem at se nemusi kazdej ptat.

26.10.2008, 22:34 |
Cenda hodim to sem, vyfotim to cely kolem dokola. Auto neni moje, tak nejak kolovalo v rodine a ted uz je navic. Co si pamatuju, tak interier byl docela zachovalej, jedinej vetsi problem je to rizeni. Ted je v servisu, kde to cely ohledali a zitra se dozvim o stavu vic, az pro nej pujdu.
Normalne se pohybujou na tipcars od 14t. Co se tyce ceny, kdyz bude vaznej zajem, tak se nejak domluvime.Dokud nevim, jak to presne vypada, tak nebudem nic strilet od boku. Ale zadna vysoka cena to nebude.
Ja to chci pro tchyni co ted dela ridicak, takze nejakej takovej otloukanek by se ji prave hodil :)
Dojede to do Mimone, coz je 150km ne? :)

27.10.2008, 10:33 |
Cenda tchyni? Tak to jeste preskripnu brzdovy hadice :-)
:D ne radeji ne pak to vodseru ja :) A jeste pro jeji dceru, ma taky ted cerstve ridicak. Takze pocitam ze to tamhle voprou, tamhle odrou atp.
Alespon takovyhle auto pres zimu a pak by se videlo :)

28.10.2008, 13:48 |
Cenda fotky na:
[ Link ] ma to 22MB
co se tyce stavu - interier je v kupe, na plechu sem tam koroze. Rizeni ma vuli, bylo by potreba ho vymenit, ale jet se s tim da. Byly v prdeli kola a delalo to paseku, takze jsou navic jen dva plechy a nejaky pneu. Nekde pry odkapava olej, nevedi kudy presne, motor by olej papat nemel - jede dobre, auto ma najeto cca 150t poctive, v rodine je uz par let.
Meneny tlumice, cepy, nejaky dily vejfuku.
Mno pisni mi pak tu cenu ju?
Fotky hodim do telefonu a ukazu, podle toho jak se ji to bude libit ci ne mi da vedet. Ale nezapomen tu cenu ju? :)

28.10.2008, 23:13 |
Cenda | Upraveno: 2008-10-28 23:15:00
mate to v mailu