Navštíveno 2742x

30.10.2008, 08:45 |
tappaja | Upraveno: 2008-10-30 08:46:03
Znamej me poprosil, prodava 2. mesicniho trikolorniho kluka, bez PP, ockovanej, odcervenej se "psim pasem"
Dostal ho darem, nicmene uz jednoho psa doma ma a tihle dva se nesnesou, mladoch lita jak pero a starsi pan na to nema nervy :o) Proto i ta cena a rychlost.
Cena 4000, dohoda pri rychlem jednani jista.
tel. 721937879, Sumperk

měl bych zájem ale nemůžu se dovolat na to tel číslo.. když tak moje číslo je 776 331 442
sorry za OT :-)
hele...podle té mikiny...nechybí náhodou tomu chlapovi palec?
OT 2: nn, podle mikiny mu chybí hlava a nohy .-)
Prodáno...jojo,byl od toho chlapíka...:o) neměl jsem jinou fotku...tak jen aby jste viděli jak vypadá...:) ale jak říkám je prodanej...:o)

sry za špatnou fotku...:(
hezkej "Parson"....tak at si s ním užiješ spoustu zábavy...
:-)) taky máme..

blahopřeju ke štěněti, jen se neubráním tý "dobrý" ceně, taky jsme se s mladou zajímali o parsony a papírový chodili za 13-16tis Kč, bezpapíráci běžně za 5-6tis Kč, takže ty 4tis je cena podle mě odpovídající...
Nekdo psal "dobra cena"? Ja vim, nejlepsi by byl zadarmo nebo tak za 3 koruny, jeste sem se schvalne dival do annonce, cistokrevny bezpapiraci tam jsou od 3500-8000, takze cena na dohodu 4000 mi prijde uplne v poradku. A to vim, ze se dohodli ke spokojenosti novyho majitele.
Ale za trojku muzes mit russela krizenyho s civavou, je jich tam par. Je to dobra cena?
Tap: kua mladá mě tady plače že jsem se na ten inzerát nepodíval dřív.:-)
Luke_288 : Píšeš že se ceny pohybujou od 5 do 6 a on to nabízel za 4 a to je o litr míň než sám píšeš tak nechápu tvoje uvozovky......
tapp: nevim proč tak vyjíždíš, ale větu "Proto i ta cena a rychlost" si vykládám tak, jako že ta cena je dobrá. podle mě je naprosto odpovídající.
pokud jde o ty cistokrevný bezpapíráky, tak vzhledem k tomu, že jsem se o tyhle pejsky zajímal fakt dlouho, načet jsem mraky článků a literatury, objel asi tři chovatele, troufnu si říct, že tenhle termín se používá opravdu hojně a jeho pravdivost není uplně prokazatelná.
no...kdo tyhle pesany zná a o tohle plemeno se zajímá,tak pozná,že ten hafan co byl na prodej má znatelné odchylky od toho jak by štěně JRT ač bezpapírového mělo vypadat.Bohužel JackRT a ParsonRT je v součsnosti velmi vyhledávané plemeno a je spousta velkochovatelů,kteří kašlou na jakoukoliv etiku a berou k feně cokoliv co se podobá JRT nebo PRT :((
Štěně je vždy hezké....no a když z něj vyroste něco mírně jiného než původně mělo být,tak se ho majitel už nevzdá...stane se členem rodiny. Z tohohle pohledu si myslím,že cena by mohla být mezi 3-4tkč. Jinak běžná cena za opravdového JRT nebo PRT bez papírů se pohybuje mezi 7-9tkč a papíráci od 15tkč nahoru.
Chadzi: pokud vydržíš do jara,tak chceme nechat obě naše psí slečny připustit...měly by štěnata poprvé...
Niki...Jack Russel Terier

Lara...Parson Russel Terier

obě...

chjo, když tak na ně koukám, zase mě to bere
ale nejvíc mě pobavila "chovatelka" z Písku, která prej pozná rozdíl mezi JRT a PRT až vyrostou, že když se narodí, tak sama neví...
CTS.CZ toho pejska jsem koupil ja. a nepříjde mě že by měl znatelné odchylky.. můžeš mě napsat jaké .?? díky
Luke_288: hehe,to je good...fena je známá,ale otec...šel asi jen okolo. To je opravdu chovatelka jak má být :-))))
Lumajs: hlavně si to nevykládej nijak špatně...pesan je fajn. Správně by však JRT nebo PRT neměl mít kolem očí bílou masku...to je v genech toho psa.
Doporučuji podlepovat pejskovi uši aby je měl hezky postavené (dokud se mu v nich formuje chrupavka)..no aby pak neměl jedno ucho nahoru a druhé dolu. Je to vidět na štěněcí fotce naší Niki.

a takhle byla vybarvená naše Lara....hodně se časem dobarvila do hněda..

CTS.CZ
Takže nevykládej si to špatně,ale jde vidět,že do toho moc nevidíš...tenhle JRT (podle tebe to tak není) je z obrovskýho chovu...:) a strašně se mi líbíl tím,že to není taková klobáska puntíkovaná s rozčepýřeným čumákem...:) připomínal mi toho psíka z masky...a shlídl jsem se v něm...to je všechno...ale celkem mě zarazilo,že hnedka řekneš o někom kdo má obrovskej chov,že přiúustí fenku s bůhví čím...:o) ... takže asi tak...

04.11.2008, 14:10 |
Hr0uDaaa | Upraveno: 2008-11-04 14:17:48
možná je to tou fotkou...líbila se mi tak jsem jí sem dal...:)kdyžtak sem (až budu doma) hodím fotku z boku nebo nějakou jinou a uznáš,že je to 100% Jack akorát má jak jsem už řekl jinak flíček...bráškové a ségry tohohle šuínka vypadali úplně stejně jako tvoje Lara když byla mladá...;)

04.11.2008, 14:12 |
Hr0uDaaa | Upraveno: 2008-11-04 14:16:07
Jo a ještě ta cena 7-9 tis Kč? měl by jsi kouknout na annonce nebo něco takovýho...JRT koupíš od 5...koupíš i za 4 pokud se toho chce někdo zbavit,ptž to má třeba 10-12 týdnů...(štěně)
ano, ale za tyhle ceny jsou to bezpapíráci, kdy čistokrevnost je neprokazatelná. pejsek je super, o tom žádná, ale pro chovatelství jsou daný nějaký pravidla. když už jsem ho skoro koupil, měl jsem na něj připravených 16tis, protože jsem chtěl mít jistotu nějakých pejskových fyzických i povahových vlastností (ano, je to o výchově, ale jsou věci, který jsou daný a jen těžko se mění).
mě šlo od začátku jen o to, že cena je naprosto normální.
Hr0uDaaa: Já ti nechci hanět Tvého psa...to v žádném případě,ale o těch psech něco vím..a moje manželka tímhle plemenem úplně žije....má pročtená snad všechny fora o JRT a tam se právě hodně často objevuje ten chlápek bez palce a prodává štěnata každý měsíc....To mu ale nikdo nebere,at si je prodává....jen jde o způsob jeho chovu.Jenže to je na dlouhé psaní nebo čtení na foru o JRT..musel by jsi pročíst diskuse tak rok zpět a pak by jsi přišel na to o čem jsem vlastně měl záměr psát...
Jinak jsem zvědav jak se vybarví ten tvůj pejsek..Má někde náznaky hnědé nebo černé barvy?
a ještě k těm cenám....ono koupíš psa třeba za 4t nebo také 8t...bez dokladů...ale někdy ten finanční rozdíl není jen v tom,že chce prodávající více vydělat.Je v tom toho strašně moc a třeba obrovský chov nemusí být zrovna výhoda....ale to je také na sáhodlouhou diskusi :)
aha...:) já jen,že jsi psal o tom,že JRT musí mít masku...:-D viděl jsem tak 3 šampiony co to mají jenom přes jedno oko...ale už je to jedno...nový majitel všechno ví,zkontaktoval se s chovatelem a všechno je OK...;)