Navštíveno 2002x

Prodám tuto felicii 1,3 MPi 100% funkcni stav, nove brzdy a zimáky, nikde nic nemlátí nevrže, puvodně modré barvy vse co je cervene bylo vymenene, lehce chycene jen zadní lemy a klasika páté dveře. v případě zájmu pošlu zájemci další foto. zavází proto cena jen 13 000,- vhodná jako třeba wintercar nebo do bezneho provozu. Rychlé jednání SLEVA! K videni v Ústí nad Labem. Vice info a foto do mailu na požádání

06.11.2008, 23:51 |
Johny. | Upraveno: 2008-11-06 23:51:48
a jsi si jistý, že MPI? předfacelift se MPI nedělaly, co já vim
Omlouvam se, je to LXi...diky za pripominku...

07.11.2008, 00:23 |
DaveX Enismo: pleteš se, dělaly
moc tam te modre barvy nezustalo :D
Ale jako hodit tam LPG tak wintercar jako delany s howno spotrebou ...
ja myslim ze i tak 13tis. za feldu supr..
felda zadarmo,je ve stavu jako každá jiná co se prodává třeba za 30 tis, klame jen že je vícebrevná :)
enismo samoze se delaly... :-)
toto je BMM, v roce 96 byly i MPi a nebyly to facelifty

07.11.2008, 11:12 |
Rudi kdyby nebyla tak zprzněná, tak pro ní snad aj hnedka jedu
Vymenim za DB Drag pandu a trojku doplatim, vecer se stavim ? :-)

07.11.2008, 14:14 |
bafis má to servo ??
Verano : Tak co ? Servo nepotrebuju a Felda se hodi :-) Jinak Panda v top stavu, vytlumena, novy naplne, novy brzdy, novy tlumice monroe :-)
johaniku: je potřeba jen prodej je mi lito :)
rudi: prahy sou hnus to jo staci strhnout a pokud by se ti chtelo tak ji jen striknes a hotovo jinak s ni vubec nic neni
Perfect : no tak nic, ale 3 auta uz sou mi vazne k nicemu :-)

08.11.2008, 09:30 |
DaveX Jak je ten červený plast u otvírání zevnitř, u spolujezdce a řidiče, jaký způsobem to máš udělané?? potáhnuté koženkou nebo nalakované??
je to nalakovane
johaničko: to urcite nak das verim ti :)
jinak zájemci necht kontaktuji me na icq nebo mail mam k tomu nyní blíž jak johny.

08.11.2008, 22:25 |
Kesam Ty kravo to je gheto car jak svině :-)
do pristiho vikendu závazně zamluveno
tohle je BMM a ne MPI.. jinak co je to za výfuk vzádu? kdyby to byla soieta tak bych jí bral...
udajne je tam nejaky ladeny koncak ale zvuk to nijak nezmenilo
Johny.: Příště až si s někým domluvíš prohlídku auta, tak tam laskavě buď, nebo dej včas vědět, že to neplatí!! Jsem si připadal jak debil když jsem tam přijel a kde nic tu nic, škoda času a benzínu..
pisu od verana ozvi se mi na tel. domluvime se P3RF3KT