Navštíveno 1818x

mám možnost mít jeden tenhle kousek levněji, tak se chci zeptat, jeslti ho někdo nechcete. případně kolik byste nabídli, neudělám to formou klasický dražby, protože se o něj zajímají i mí dva kamarádi, který nejsou z klubu, takže víceméně se jedná o to, že to dám nejvyšší nabídce, ale neni to klasická dražba, kdy nejvyšší nabídce TADY to dám, jestli chápete můj záměr. Nejde mi o to to neprodat, právě naopak, takže budu průběžně informovat o částce, která je nejvyšší, pokud se změní ze strany kámošů prozatim je 6500,-
jedná se o iPhone 3G 16GB naprosto novej, zítra ho budu vyzvedávat, takže je na vás, jestli chcete bílej nebo černej

09.11.2008, 13:11 |
Enismo | Upraveno: 2008-11-09 13:13:16
jo a info, "dražba" končí dnes v 0:00 (tzn za nějakých 11 hodin)
přihazované částky - min 100,- kč
poštovné hradí kupující

09.11.2008, 13:23 |
CRK 7500

09.11.2008, 20:44 |
KFL Jako SG ...
pokud je plná záruka a původ v čr, tak dávám 8000,-

10.11.2008, 00:00 |
CRK 8100 pokud záruka

10.11.2008, 00:00 |
CRK 8600

10.11.2008, 00:07 |
CRK Enismo: zejtra ti zavolam
Stejne jste to nestih ani jeden, rikal DO pulnoci a neni to formou drazby.:o)
novéééééj, stylovéééj iPhonee :D:D:D
tak se moc omlouvám, ale člověk, co mi ho měl dodat (měl jich několik a prodával levně) tak mi sdělil, že bohužel posledního, co měl mít pro mě prodal někomu jinému, že mu dal peníze na ruku a neměl co řešit, protože mu dal víc, než byl dohodnutý se mnou, takže se velice omlouvám, ale iPhone se nedostal ani ke mně :-( ale jakmile by se naskytla další příležitost, tak první komu ho nabídnu, bude v rámci fair play uživateli CRK, ještě jednou se omlouvám
a ano, jednalo se o naprosto nové telefony se zárukou a vším příslušenstvím, nebyly to ani čorky, ani dovoz z US
se netlem tyjo, já tu ted jsem za čů**ka, přestože se mnou někdo vyjebal :-(
Jo, to teda seš :-) Jinak je předpoklad, že to tam napíšeš, když něco prodáváš. Ne že to my musíme hádat.
SG: šak to tam je, N: jako nabídka a z textu vyplývá, že ho nabízím, že je to něco jako dražba, nebo víceméně je dražba, ale že jsou do té dražby započítáni ještě dva mí známí, kteří nebudou přihazovat tady na klubu, tak aby to pak nevypadalo, že z toho couvám. což stejně nakonec tak víceméně dopadlo...chjo

11.11.2008, 08:41 |
alans Nevím proč tu všichni řeší záruku stejně si na tom uděláte Jailbreak. :) Já ho mám z Usa a vpoho CZ a né ofiko u nás v English.
Ale to jen tak mimo mísu.
je to mimo mísu, protože to někteří umí i bez ztráty záruky;-)
v tomhle případě je podle mě mimo mísu prodávat něco, co ve skutečnosti vůbec nemam

11.11.2008, 08:49 |
alans No ono to vráti jde ale né úplně. Záleží jak se pak k tomu vyjádří servis. Ale do původního stavu se to fakt dát nedá.
Ale nechci tady prudit jen že je to fajn věc a u nás neví co by za to ti zmrdi chtěli. A to vše bez CZ lokalizace. To se fakt může stát jen u nás.
no taky to nechapu das sem neco co ve skutecnosti nemas.
Tak budu sem davat inzerat snad az to budu mit v ruce fakt se na me nezlob ale tohle je proste prasarna jinak se to rict neda!!!Akorad je tu par nasranejch lidi.
tomasrs4 a ty patříš mezi ně, počítám? :-)))))
víš o tom prd, tak se zdrž komentáře, ok?