Navštíveno 5880x

10.11.2008, 23:51 |
Drtič Tak mě napadlo..nahoďte nějaké tipy na co nejšílenější komedii ( nejraději mám parodie tipu Scarry movie,ale neni vůbec podmínkou) případně druhý žánr...nějaký dupný horor, u kterého mi povolí svěrače a stolice bude jinde, než v míse. Tak sypte sem vaše oblíbené.
Díky za tipy

10.11.2008, 23:55 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-11-10 23:57:18
Harold a Kumar 2 , Klub sráčů, Ali G , Nevyhrožuj , Hank a Mike,Jay and silent Bob . . ... . apod

10.11.2008, 23:57 |
Drtič Díky...Klub a Ali jsou klasika, ostatní musím pohledat, jestli jsem viděl...spíš mě zajímá to "apod" :-))
Když prohledávám treba CSFD, tak je to strašně nepřehledné a raději uvítám tipy :-)
jj já taky uvítám když tu padnou věci co neznám neb si ted stejně všechny nevybavim :)
ale z těch posledních fakt doporučuju Harold a Kumar u mě fakt splňuje pojem ultraposrávací :)
hlavně na CSFD to nehledej neb tam jen tak nic nenajdeš....... zaprvý většinu těhle posrávacích najdeš v odpadu nebo tak někde a zadruhý tam nemaj moc dobrej filtr aby si to vůbec našel......
hlavně tam určuje kvalitu filmu pár "intelektuálů" a když film nesplňuje přesně úvod-zápletka-vyvrcholení-závěr a nefilmoval to jeden ze tří doporučenejch zubních lékařu tak to prostě je automaticky odpad...... bohůžel odpad u kterýho se 99,9procent lidí nasměje a líbí je jim to a tim nemyslim opravdu jen tyhle bullshit filmy ale i hafo dalších normálních filmů s bezvadnym dějem..... aneb vede tam forest gump, kmotr apod......což sou sice kvalitní filmy ale moc kvalitních filmů je tam zbytečně zatracováno takže asi tak :)

11.11.2008, 00:19 |
Syrup dost velkej ulet je film jmenem Freddyho ulet ... v anglictine Freddy got fingered... :-) sice nevim jestli je to posravaci humor, ale je to prdel, naprosta kokotina u ktery se fakt zasmejes.

11.11.2008, 10:03 |
Alííí Harold a Kumar ujdou, ale u mě jasně vede FANTOZZI... :oDDD A pak taky můžu Růžovýho Pantera (viděl jsem už asi 30x).
[ Link ]
A nebo ten film Rrrrrrrrrrrrrr! :D
U toho se clovek taky zasmeje ikdyz je to totalni kokotina :D

11.11.2008, 12:58 |
DaveX Žhavé Výstřely I a II, Bláznivá střela i, II, III, Utopenec na útěku. Pár pařmenů :D
Moje best filmy :)

11.11.2008, 13:20 |
DaveX

11.11.2008, 15:17 |
TROY fantoči rulez :DDD mám s nim snad kde co
pína a mária angela : - )
REC je mazec, docela jsem u toho byl vys*anej a čekal co se bude dít :o)
Mě chytl film "Drž hubu" a "Vážka / Superhrdina" je to parodie na spidermana....
dnes jsem mel tu cest zkouknout RRRrrrr!!! a teda nevim ja sem se jednou pousmal a to na zacatku jak ta slepice s kly sezobla zizalu s kly, dal uz jsem jen cumel a nenarazil na nic co by stalo za to zatnou mimicke svaly a alespon se pousmat nebo rict si "to bylo dobry" tak nevim... prislo mi to jako ultra trapna a navic zbytecne dlouha totalni kravina. pokud musis za pujcovani filmu platit, usetri se tohoto dila a pujc si neco lepsiho, budes tech 20kc nebo co stoji pujceni DVD litovat. v pripade ze stravis nekolik minut cekanim na stazeni filmu z netu budes litovat toho casu co si s tim stravil...
film White Noise (Hlas smrti) - nebudeš sice posranej ale když se do toho vžiješ, tak je to mazec, pak je perfektní The Orphanage (Sirotčinec)
z komedií toho moc neni poslední dobou kvalitního, ale rozhodně je totální píkačovina Disaster movie, to totiž naprosto vystihuje název, mysleli jsme, že když na to pudem hromadně asi v 15 lidech, že se tomu budem šíleně tlemit a já se tak 2x mírně pousmál, nic víc... Superhrdina taky z mnohem slabšího soudku než např. zminované Scary Movie.
ale docela p*del bylo Forbidden Kingdom (zakázané království) tam je to jedna krutá hláška za druhou :-)))) i když to žánrově až tak komedie asi neni, ale hraje tam Jackie Chan a Jet Li - perfektní spojení a když si vzpomenu na Jackieho Chana jako na potomka Boba Marleyho (kdo viděl pochopí ;-) ) tak ještě ted uch*ávám smíchy :-D

11.11.2008, 20:22 |
Pekis | Upraveno: 2008-11-11 20:23:02
Nevím jestli můžu doporučit neboť sem sám zatím neviděl, ale mám doma a chystám se shlédnout Hellraiser. Přítelka nejdřív že se na to podíváme spolu a v klidu někdy přes den, aby se nebála...když sem jí pustil trailer, tak rezolutně prohlásila, že na toto se nebude dívat ani ráno :)
Zmíněné Rrrrr opravdu s klidem nedoporučuju, je to fakt volovina.
já uchcávám u nováckýho seriálu Hospoda ( 52 dílů). Frky co tam má Nárožný a spol. stojí za to :-)
Jinak hnusnej horor je Stopař brrr bojim bojim :)
Tak jak psal zde TheTimo ten film REC, tak jsem ho dnes sosnul a kouknul se na nej. A musim rict, ze nejednou jsem strachy malem spadl ze zidle a priposral se :D
Fakt dost dobrej, doporucuju.
Jinak ten film nehledejte v CZ dabingu a ani v AJ. Nekde jsem cetl ze je kouze ve Spanelstine s titulkama a nikdy se prekladat nebude.
Navic se nataci uz REC 2, tak doufam ze bude pri nejmensi stejne dobrej.

12.11.2008, 19:47 |
DaveX co se týče hororů, tak za mně dávám celkem známější, například Nenávist nebo 3:15 zemřeš. Myslím, že ujdou :)
Dneska jsem koukal na toho Utepence na uteku a je to hrozna traparna ... :/

13.11.2008, 20:48 |
Long

13.11.2008, 21:09 |
DaveX Knightey-: tobě se zas líbí RRRrrr, což je totální blbost a zasměje se u toho jen hrstka lidí. Někdo má jiný smysl pro humor víš jak.
Utopence mám fakt rád.
Ten váš pes má ale divný kukuč.
Vždyť mu koukáte do zadku!
Aha, právě jsem mu vnutil suchar, to si asi moc nepošmák :o)