Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > šílená komedie/ultraposrávací horor

o Navštíveno 5880x o
o 10.11.2008, 23:51 | Drtič
Tak mě napadlo..nahoďte nějaké tipy na co nejšílenější komedii ( nejraději mám parodie tipu Scarry movie,ale neni vůbec podmínkou) případně druhý žánr...nějaký dupný horor, u kterého mi povolí svěrače a stolice bude jinde, než v míse. Tak sypte sem vaše oblíbené.

Díky za tipy

o 10.11.2008, 23:55 | Nismo.Power | Upraveno: 2008-11-10 23:57:18
Harold a Kumar 2 , Klub sráčů, Ali G , Nevyhrožuj , Hank a Mike,Jay and silent Bob . . ... . apod
o 10.11.2008, 23:57 | Drtič
Díky...Klub a Ali jsou klasika, ostatní musím pohledat, jestli jsem viděl...spíš mě zajímá to "apod" :-))

Když prohledávám treba CSFD, tak je to strašně nepřehledné a raději uvítám tipy :-)
o 11.11.2008, 00:00 | Nismo.Power
jj já taky uvítám když tu padnou věci co neznám neb si ted stejně všechny nevybavim :)

ale z těch posledních fakt doporučuju Harold a Kumar u mě fakt splňuje pojem ultraposrávací :)
o 11.11.2008, 00:17 | Nismo.Power
hlavně na CSFD to nehledej neb tam jen tak nic nenajdeš....... zaprvý většinu těhle posrávacích najdeš v odpadu nebo tak někde a zadruhý tam nemaj moc dobrej filtr aby si to vůbec našel......

hlavně tam určuje kvalitu filmu pár "intelektuálů" a když film nesplňuje přesně úvod-zápletka-vyvrcholení-závěr a nefilmoval to jeden ze tří doporučenejch zubních lékařu tak to prostě je automaticky odpad...... bohůžel odpad u kterýho se 99,9procent lidí nasměje a líbí je jim to a tim nemyslim opravdu jen tyhle bullshit filmy ale i hafo dalších normálních filmů s bezvadnym dějem..... aneb vede tam forest gump, kmotr apod......což sou sice kvalitní filmy ale moc kvalitních filmů je tam zbytečně zatracováno takže asi tak :)
o 11.11.2008, 00:19 | Syrup
dost velkej ulet je film jmenem Freddyho ulet ... v anglictine Freddy got fingered... :-) sice nevim jestli je to posravaci humor, ale je to prdel, naprosta kokotina u ktery se fakt zasmejes.
o 11.11.2008, 10:03 | Alííí
Harold a Kumar ujdou, ale u mě jasně vede FANTOZZI... :oDDD A pak taky můžu Růžovýho Pantera (viděl jsem už asi 30x).
[ Link ]
o 11.11.2008, 12:53 | Knightey-
A nebo ten film Rrrrrrrrrrrrrr! :D
U toho se clovek taky zasmeje ikdyz je to totalni kokotina :D
o 11.11.2008, 12:58 | DaveX
Žhavé Výstřely I a II, Bláznivá střela i, II, III, Utopenec na útěku. Pár pařmenů :D

Moje best filmy :)
o 11.11.2008, 13:20 | DaveX
o 11.11.2008, 15:13 | Rajdlos
docela gut horror REC
o 11.11.2008, 15:17 | TROY
fantoči rulez :DDD mám s nim snad kde co
pína a mária angela : - )
o 11.11.2008, 15:33 | TheTimo
REC je mazec, docela jsem u toho byl vys*anej a čekal co se bude dít :o)
o 11.11.2008, 15:55 | brenky
Mě chytl film "Drž hubu" a "Vážka / Superhrdina" je to parodie na spidermana....
o 11.11.2008, 16:07 | michal_smsmsm (A)
dnes jsem mel tu cest zkouknout RRRrrrr!!! a teda nevim ja sem se jednou pousmal a to na zacatku jak ta slepice s kly sezobla zizalu s kly, dal uz jsem jen cumel a nenarazil na nic co by stalo za to zatnou mimicke svaly a alespon se pousmat nebo rict si "to bylo dobry" tak nevim... prislo mi to jako ultra trapna a navic zbytecne dlouha totalni kravina. pokud musis za pujcovani filmu platit, usetri se tohoto dila a pujc si neco lepsiho, budes tech 20kc nebo co stoji pujceni DVD litovat. v pripade ze stravis nekolik minut cekanim na stazeni filmu z netu budes litovat toho casu co si s tim stravil...
o 11.11.2008, 16:21 | Enismo
film White Noise (Hlas smrti) - nebudeš sice posranej ale když se do toho vžiješ, tak je to mazec, pak je perfektní The Orphanage (Sirotčinec)

z komedií toho moc neni poslední dobou kvalitního, ale rozhodně je totální píkačovina Disaster movie, to totiž naprosto vystihuje název, mysleli jsme, že když na to pudem hromadně asi v 15 lidech, že se tomu budem šíleně tlemit a já se tak 2x mírně pousmál, nic víc... Superhrdina taky z mnohem slabšího soudku než např. zminované Scary Movie.

ale docela p*del bylo Forbidden Kingdom (zakázané království) tam je to jedna krutá hláška za druhou :-)))) i když to žánrově až tak komedie asi neni, ale hraje tam Jackie Chan a Jet Li - perfektní spojení a když si vzpomenu na Jackieho Chana jako na potomka Boba Marleyho (kdo viděl pochopí ;-) ) tak ještě ted uch*ávám smíchy :-D
o 11.11.2008, 20:22 | Pekis | Upraveno: 2008-11-11 20:23:02
Nevím jestli můžu doporučit neboť sem sám zatím neviděl, ale mám doma a chystám se shlédnout Hellraiser. Přítelka nejdřív že se na to podíváme spolu a v klidu někdy přes den, aby se nebála...když sem jí pustil trailer, tak rezolutně prohlásila, že na toto se nebude dívat ani ráno :)
Zmíněné Rrrrr opravdu s klidem nedoporučuju, je to fakt volovina.
o 11.11.2008, 20:45 | cippis
já uchcávám u nováckýho seriálu Hospoda ( 52 dílů). Frky co tam má Nárožný a spol. stojí za to :-)
Jinak hnusnej horor je Stopař brrr bojim bojim :)
o 12.11.2008, 19:24 | Knightey-
Tak jak psal zde TheTimo ten film REC, tak jsem ho dnes sosnul a kouknul se na nej. A musim rict, ze nejednou jsem strachy malem spadl ze zidle a priposral se :D
Fakt dost dobrej, doporucuju.
Jinak ten film nehledejte v CZ dabingu a ani v AJ. Nekde jsem cetl ze je kouze ve Spanelstine s titulkama a nikdy se prekladat nebude.
Navic se nataci uz REC 2, tak doufam ze bude pri nejmensi stejne dobrej.
o 12.11.2008, 19:47 | DaveX
co se týče hororů, tak za mně dávám celkem známější, například Nenávist nebo 3:15 zemřeš. Myslím, že ujdou :)
o 13.11.2008, 19:30 | Knightey-
Dneska jsem koukal na toho Utepence na uteku a je to hrozna traparna ... :/
o 13.11.2008, 20:48 | Long
Evil Dead 3: Army of Darkness

[ Link ]

Braindead - Baby

[ Link ]
o 13.11.2008, 21:09 | DaveX
Knightey-: tobě se zas líbí RRRrrr, což je totální blbost a zasměje se u toho jen hrstka lidí. Někdo má jiný smysl pro humor víš jak.
o 14.11.2008, 08:59 | RedBaron
Utopence mám fakt rád.

Ten váš pes má ale divný kukuč.
Vždyť mu koukáte do zadku!
Aha, právě jsem mu vnutil suchar, to si asi moc nepošmák :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4825 sekund.