Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkusenost citroen c4 grand picasso

o Navštíveno 432x o
o 28.11.2008, 07:34 | thepyroman
kamarad si chce poridit citroena cc4 grand picaso motorizace 1,6 v nafte a automatu , mate nekdo zkusenost s timhle autem, nejake neduhy a poruchovost, diky

o 28.11.2008, 08:32 | Mila
Citroeny mi nevadi, ale kdyby vyhlásili soutěž o nejhorší automat, tohle by ji vyhrálo s velikym náskokem... Jel jsem v tom parkrát, a ta převodovka je děs :-(( Cuká to, neřadí to a je to, aspoň pro mě, silně antikomfortní... Jinak iteriér a pohodlí jako takové je zajímavé a v pohodě, ale minimálně se vyhnout automatu, dle mého názoru... Třeba má ale někdo jinou zkušenost :-O
o 28.11.2008, 09:05 | Rajdlos
citroenum se radeji vyhnout, motory dobre, ostatni slabota, dily nehorazne predrazeny :-(
o 28.11.2008, 10:11 | tappaja
Poptam se bratranka, dela u PSA a tohle ma jako sluzebaka, bez toho automatu teda.
o 28.11.2008, 13:09 | pov
sevis katastrofa, dily na tyhle novy mrchy strasnej balik, a uz jsem videl i pri 30tis km vymenu motoru s tim, ze nebyla uznana zaruka. citroen ma vseobecne docela zajimavy podminky zaruky, a servis je jeste zajimavejsi

o 28.11.2008, 16:10 | Honza2.016v
nedejbože to nabourat... polovina auta plastová (plastový vzpěry-sice díky nim to má 5*,ale pak si to měn,když to je v dutině...)
o 28.11.2008, 16:10 | LionVTS
Kus od kusu, nikdo nemuze rict, ze vsecky citrony jso spatne stejne tak jak nikdo nemuze chvalit vsechny VW!
Kazdopadne vic dilu se prodava na VW nez na citroeny a nebude to jen o tom, ze jich jezdi vic!
o 28.11.2008, 19:09 | mazlik1987
c4 grand picasso je vyloženě rodinné auto.mám ho jako firemní auto,na dálkové trasy je to pohodlné. Motor 1.6 je docela slabý na váhu auta a spotřeba není nejmenší. Převodovka není automat ale robotizovaný manuál což je něco hrozného....po 100tis. šla do kytek a 3 měsíce jsme se hádali s citroenem o to kdo to bude platit.ceny servisu a dílů taky nejsou nejlevnější......kdybych byl starší člověk nebo otec několika dětí tak bych možná o podobném autě uvažoval ale c4 ani náhodou!!
o 28.11.2008, 21:36 | tappaja
Co mi napsal bratranek k te C4:

da rict, ze se zatim zadny problemy neprojevily, ja jsem s ni najel skoro 100 tis a v pohode bez problemu, ale mel jsem manual.

ten automat jsem taky zkousel a je v pohode, akorat mi moc nesedela robotizovana manualni prevodovka - padla u volantu. funguje to ale je to takovy hybridni. nemusi se to ale pouzivat, budto prepnes na automat nebo na padla, me vyhovoval ten automat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3312 sekund.