Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkušenosti Štěpánek Auto

o Navštíveno 3012x o
o 14.01.2009, 19:02 | Šestikule
máte někdo zkušenosti s bazarem ŠtěpánekAuto www.stepanekauto.cz ?

o 14.01.2009, 19:07 | pitona_bg
ano je to vedle kladna tak mam znami co tam kupovali auta ale co te presne zajima?
o 14.01.2009, 19:07 | pitona_bg
ano je to vedle kladna tak mam znami co tam kupovali auta ale co te presne zajima?
o 14.01.2009, 19:39 | Šestikule
jestli jsou seriozní, jestli neprodávaj nějaký poslepovaný auta a tak, prostě takový obecný reference.
o 14.01.2009, 20:21 | Jindrs | Upraveno: 2009-01-14 20:22:47
cca 9-10 let zpet jsem tam kupoval auto a dobry vychazeli maximalne vstric jeste mi to auto rozmluvili ze nebude v zime startovat(ford sierra combi 1,8td r.v. 1992) ze ty motory stoji za prd ani jsem s nim zimu nevyzkousel za 3 tydny crash totalka sel jsem na srechu apak 25 metru po strese dnes se tomu uz jen smeju :-D jinak auto super poslepovany nebylo co jsem to pak rozebiral na dily nikde nebylo nic videt ale je to uz nejakej patek zpet
o 14.01.2009, 20:28 | Šestikule
díky, zatím jsem na ně totiž nic špatnýho neslyšel, tak zvažuju ten autí koupit. Navíc mi dají slevu 15.000 Kč, protože to k nim mám 262 km
o 14.01.2009, 20:31 | michall
Taky vcelku dobrá zkušenost. Auto mi popsali, nechali prohlídnout i na nájezdech, ... Asi po týdnu se objevil problém s netěsnou klimatizací. Napsal jsem email, za 2 dny volal maník, že můžu auto přistavit na opravu. Oprava byla nejen zdarma, ale i bez jakýchkoli dohadů, vykrucování, ... Ale už je to asi 2 roky zpět.
o 14.01.2009, 21:41 | pitona_bg
No tak to tam hodi stejne sef stepanek auto je jeden z nejvetsih mafianu cr.ale i ti ceni tam sou nejak visoki oproti aaa a dalsi konkurenyi.
o 15.01.2009, 09:16 | Nismo.Power
ani v AAA ani u štěpánka bych si auto nekoupil :) je to prašť jak uhoď , historii AAA znám dobře, štěpánka zase od známýho z kladna ...... jediněj rozdíl že v AAA ti to daj levnějc neb tam maj mnohem větší obrat a když se ti to vykýbluje tak sou schopný ti to díky tomu velkýmu obratu vyměnit a neřešej to :)
o 15.01.2009, 09:20 | Šestikule
NP: máš reálnou zkušenost? Právě dobrý kamarád koupil u Štěpánka, po pár dnech se vyskytla závada na klimatizaci, zavolal tam, domluvili se a auto přistavil k opravě, kterou provedli zadarmo.
Už jsem mluvil i s dalšími, co tam auto koupili a přístup a kvalitu si pochvalují.
o 15.01.2009, 14:12 | Nismo.Power
dělal u nich táta toho kámoše z kladna, stejně tak jako AAA už se polepšily ale to co se děje v zákulisí tak to by sis auto nekoupil , o AAA už to vim od 3 dobrejch známejch co tam pracovaly na různejch pozicích ...... začátky AAA sou valná většina čórky, zbytek naleštěná pastička. . . . . v AAA běžný že se auto totálně vysralo už při testovací jízdě nebo nedojelo tak říkajíc "k bauhausu" těch tam bylo už asi 5 což je docela fajn když koupíš auto ujedeš 400-500m a kaput........
dnešní áčka už jedou jen na obrat a styl nabídnem vám tolik a tolik a když přijedeš tak -30procent a pak čekat jestli člověk dá nebo ne a pak se jde 25,20,15 a když to auto opravdu stojí za to nebo na něj maj poptávku zrovna tak vykoupěj za deklarovanou klidně. . . .. jeden známej tam dělal obchodníka ty toho tolik nevědi , dva pak na "přípravně" kde se z vraku připravovalo na oko hezký auto .. . . . dneska už to tam tak hrozný neni ale vraky tam frčej pořád taky ale čórka to už nedělaj, štěpánek prej čórky nefrčel ale za to všechno byl vrak za hodně peněz, dneska už to nebejvaj tak vraky ale sou dražší všeobecně.....každopádně štěpánek se za poslední tak dva roky hodně vzchopil, jezdim kolem několikrát tejdně :) jednání nebo reklamace už problém bejt nemusí ale asi záleží jak u čeho. . .. . každopádně v dnešní době se určitě jedná líp s bazarem než s "předchozim majitelem" kde dneska většina lidí jede stylem zatloukat, zatloukat zatloukat.. .. . .
o 16.01.2009, 00:48 | pitona_bg
proc kupovat auto z cr?zbitecne drahi.zajdi na Nizozemsko,Svicarsko Italie a rozdil bude podle stari a tipu atuta tak minimalne 2000-3000 euro.
o 16.01.2009, 21:00 | JA
Nismo ty seš fakt mimonˇ......dělal sem tam 5 let a tomuhle se fakt směju...termín v zákulisí mě docela uzemnil...ach jo
o 16.01.2009, 21:11 | JA
ještě něco..řekli ti ty ,,známí¨ že když se koupila ,,lapka''nebo řezaný na půl,že si to ten mobilní výkupčí,nebo manager pobočky,nebo kdo byl podepsanej pod výkupem,musel KOUPIT!?takže logicky,byla pochybnost auto se nekupovalo...takže na dílně byly hlavně reklamace od dobráků co auto připravili na výkup a pak šlo do kopru.Občas výfuk,blbosti a dolakování vrat nebo blatníku...dej příjmení známejch a já ti řeknu jestli voskovali auta nebo měli přehled...až budeš prodávat 40tis.použitejch kompů ročně kolik budeš mít reklamací?nojo si hned hotovej...já si klidně koupim auto odkudkoliv,2 klíče ,serviska,kody a projedu si ho...pár lidí mě zná a ví že jsem dělal 2.5 roku na kontrole,na výkupu..Vinka,záplavy,řezačky a tak...a kdybych tiřek kolik sem toho vyhodil,nebudeš věřit...no a ty nasáli ty malý bazary...howg
o 16.01.2009, 21:13 | Pepíno_Honda
se zeptej Vašuta :o))
o 16.01.2009, 21:19 | JA
nebo jeho pobošníka :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4034 sekund.