Navštíveno 455x

....za dobrou cenu? Moderní design, kvalitní kůže.
Ikea .-) ty ceny je tezky prebit, navic bezproblemovej odvoz, reklamace v pohode, tak wtf :-) taky jsem to resil a nakonec si reknes, proc kupovat stejnou vec za 2-3x tolik, kdyz vim ze pri stehovani to v byte proste necham a zaridim se zas podle momentalni situace...
souhlas s Ikea. Bezproblemovy reklamace, ale bohuzel jich neni malo...
No, jenže já mám s Ikea fakt tragickou zkušenost. Kupoval jsem u nich stěnu, byl jsem jí 3x vracet, resp. jednotlivé díly, kvalita tragická. Nakonec jsem to udělal tak, že jsem jednotlivě balená dvířka v regále na férovku všechny rozbalil a asi z 25 kusů jsem si ztěží vybral 4, které byly tak nějak bez vady. Takže IKEA mi přijde jako II. - III. jakost - aneb "však oni to ti blbí čecháčkové zkoupí"
a kde to bylo? Zlicin i Brno no problem, jen jsem jednou reklamoval sedak, kde jsem prosedel "diru", borec prijel, nafotil, pak privezl novej, starej odvezl, za me rikam top servis... od nabytku zazraky necekam, je to poslepovanej odpad, ale velka skrin s posouvacima dverma v loznici je v klidu a drobnej nabytek taky... asi smula nebo cekas nerealne od spotrebniho zbozi za par kacek
ja od nich mam taky dost veci a s tim pristupem jak rika Carvin. Je to za par supu a nepotrebuju nabytek na 20 let. Kreslo k PC jsem rok pouzival, pak reklamoval, dostal jsem penize. Ted se mi po skoro roce zacina loupat z policky lemovka a na gauci se kvedla podrucka, tak ji asi taky nalozim a odvezu jim tam na reklamaci. Aspon ma clovek porad novy veci, ne?:D
Ja nakupuju obvykle na Cernym moste, obcas Zlicin...
souhlas s camronem, ikae je fakt sráč. a osobne bych si dal i pozor na levny kozeny sedacky. Ja kupoval peknou 321 za 20 a v kuzi se tesne po zaruce udelala dira. to jak to sedacka vypadala po roce, byla taky sila, zlata eko kuze.....
jestli nekomu pripada zabavny reklamovat veci typusedacka, zvlast, pokud to ma do ikei nekolik desitek km, tak nechapu, ja si radeji priplatim nebo ozelim material