Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > alu kola CMS C7?

o Navštíveno 1325x o
o 27.01.2009, 16:10 | Rustapha-659
Nemáte někdo tyhle kola pls? :o) Jen by mě zajímala kvalita atd..utekly mi Speedliny :o( a tak sháním něco designově aspoň trošku podobnýho.

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 27.01.2009, 23:10 | tykeev
osobně už jsem na svých autech několik modelů kol CMS vyzkoušel a kvalitu musím vcelku pochválit.

S CZ silnicema se perou zatím statečně a momentálně na nich jezdím už asi 5 měsíců a spokojenost (v 16" a model CMS C1).
o 28.01.2009, 08:05 | Rustapha-659
tykeev: nj ty C1 mají o paprsek víc(čili teoreticky by měly bejt konstrukčně pevnější)Náhodou nějaký Speedline 5x100 kolem tebe neběžely? :o)(jsem taknějak rally positive)např.tyhle z fotky..chci to na Fabku 16V ale jsem na vážkách jestli 16"už nebudou na denní ježdění po pražskym tankodromu moc..tak dumám jestli 15" nebo 16"..
..kruci proč téměř všichni výrobci vymejšlej na kolech kudrlinky,drážky,<i>iny a neudělaj aspoň jedny pěkný,pevný a snadno udržovatelný kola..chjo.. :o)
ještě mám pár záložních tipů..
-Fabia RS(klasika),POLI 5ti paprsek 16"
-Rial Giro 15"-16"
-Enzo X 15"-16"
-Speedline Corse 15"-16"(bohužel ty jsou až na úplný náhody za raketu a nebo vůbec nejsou..)
chtěl bych to nějak do jara (v nejhorším do konce jara) pořešit :o)

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 28.01.2009, 08:15 | tykeev
obávám se, že takhle zjednodušovat to s pevností kol nejde.

Alessia můžeš mít plný sebevíc a pevnější než pětipaprskový OZ stejně nebudou :-)))

Každopádně Speedliny tam teď žádný nemám.
V 5x100 budu mít v brzké době v nabídce AZEV A 8x17".
Shodím je ze svého druhého auta, tak pak budou taky na prodej.

Každopádně mou aktuální kompletní nabídku vždy najdeš na [ Link ]
o 28.01.2009, 08:28 | Rustapha-659
tykeev:
jo ,jasně..chápu že se na tom zásadně podílí materiál,ale konstrukce samozřejmě taky.
he..no 17"už je na mě (nebo spíš na můj motůrek)trošku moc..ale další klasickej tvar :o)..krása a kdyby byly ještě bílý...tak naslintám louži :oD každopádně budu kvalitku sledovat a asi ještě počkám..co kdyby..
o 28.01.2009, 08:54 | tykeev | Upraveno: 2009-01-28 08:55:29
v případě zájmu bych byl schopen je nechat nalakovat do bílé barvy :-)

o 28.01.2009, 09:49 | Rustapha-659
chi :oD no,to já mám stejně v plánu u jakýchkoliv,co nakonec koupím..jelikož stříbrná není špatná,ale poněkud nezapadá do mého plánu.Kždopádně kdyby se náhodou nějaký zajímavý 15"-16" 5x100 kolečka u tebe objevily..dej echo pls..:o)..mohl bych něco přehlídnout a to bych vážně nerad. :o)
o 28.01.2009, 09:51 | tykeev
:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4714 sekund.