Navštíveno 1252x

Dnes jsem po dlouhé době usedl na svojí strojovnu a kochal se přírodou, bohužel to dopadlo tak jak to dopadnout nemělo málem se nepodařilo vyprostit ani druhým strojem protože to bahýnko bylo jak lepidlová kaše a vcuclo kola, zůstal jsem v lese mrznout 3 hodiny a popojel tak o 1 metr, led a bahno je vražedná kombinace, pro příště vím kudy nemám jezdit.

foceno bohužel mobilem který pak nechtěně zaplul také do bahna chudák :-))

28.01.2009, 22:41 |
Pekys a přitom to vypadá docela nevinně :o)
jo, naviják je príma věc .o) Ten strom před tebou by na něj byl jak dělanej.
No, treba je cas koupit elektrickej navijak... jinak je pekne zaboreno:o))
zase buď rád, že nejeli kolem příslušníci a nedali ti pokutu za nečitelnou RZ :-DDD
naviják by nebyl problém koupit ale bohužel jí musím prodat nesmím na ní dle českých lékařů už jezdit :-((, lepší relax asi těžko najdu
njn, příroda občas člověka porazí
No tak ja ji teda za dvacku koupim, musis poslouchat lekare.

29.01.2009, 06:41 |
hanzz ...jako wermacht před Moskvou :)
ale o tom ty čtyřkolky přece jsou ne? trochu bahna nějakej takovej extremek. ale jen trošičku :-)
hehe, troska bahna a jak te to pohltilo :-)) Bez navijáku je to o nicem, uz jednou sem poznal, ze bez nej to proste nejde a k nemu jeste dostatecne dlouhe kurty, pac obcas neni strom zrovna blizko :)

29.01.2009, 08:39 |
Pekys Johanik: nejhorší je zarostlej potok uprostřed louky :o))) Pak ti nepomůžou ani kurty a tu svini těžkou vydolovat, to je očistec.
co to je za stroj, že se to zahrabe v takhle malém blátíčku :-) to bude asi nějaká china ne..?(
Pekys : teda jako nevim an co narazis :-)))) Tenkrat jeste nebyl navijak ani kurty, jinak by to byla pohoda to vydolovat :-)
tappaja:na nějaké ceně se domluvit můžeme ale 20 to nebude :-)
basstard:jo malý blátíčko heh :-)), ledové kry jsou potvory ono když máš v díře kry a bahno a na druhé straně led je průser, čína to sice je ale ta lepší když tento stroj byl novej stál 130. tis dnes má hodnotu kolem 60 bohužel.
johanik:si určitě dovedeš představit jak to bylo zacuclý do bahna, fuj hnus fijalovej
Do bahna jsou pásy, kola tam končí :o)
PavelK : jj to si predstavit dokazu, neboj :-) O vikendu jedem taky nekam a je tu taky peknej marast, tak to bude zajimavy :)
Redbaron : nemas pravdu, zalezi hodne na gumach a jak je videt, tak Pavel zrovna moc super gumy nema :)
johanik: Na gumách samozřejmě záleží ale já jsem s ruskou pásovou sviní GM578 na vojně pár kolovejch věcí tahal, včetně V3S :o)
Kola zapadnou do bahna dolů a každé z nich musí vyjet kopeček, jenže ve slizu takže se spíš zahrabe. Pásy krásně rozloží váhu, na záběr mají pod sebou pak v podstatě souvislou rovnou plochu pro záběr a kopeček jen jeden vepředu.
Zase vyměňovat pás slítlej z vomydlený rozety, u kterýho každej článek váží 15 kg, to byla taky paráda :o)
johanik :pak dej nějaký foto pro pobavení, tydle gumy jsou na tom od začátku tak už jsou trochu ojetý, je to takový kompromis protože po silnici by ty speciály odcházely

29.01.2009, 11:12 |
Alííí Jj, jako RedBaron... :-D A na sněhu je to největší prdel.
[ Link ]
PavelK : ja bych radsi moc fota pro pobaveni nedaval, doufam, ze se bude darit jezdit bez nehod :-))
Alííí: pásy mazec, uz sem zhlidnul spousty videji a nemato chybu :)
pásy jsou parádní je stojej skoro to samý co stroj :-)))

29.01.2009, 16:53 |
Pekys Johanik, já si jen vzpomněl na sebe, když jsem přehlídnul potok a navijákem jsem mohl maximálně lovit pstruhy :o)) Ale je vidět, že je to všude stejný :o)))

29.01.2009, 17:24 |
Kesam Ty pásy jsou asi za pěknou pálku co\\\\\\?
PEkys: aha :-) No, ja mel prave to samy, druha vyjizdka, zarostla louka bordelem a sup, potok :-)

29.01.2009, 21:06 |
TUNER Tři takhle opásovaný bestie jsem potkal asi cca 14 dní nazpátek......když jsem si to lyžoval na Pancíři na Šumavě )))

30.01.2009, 08:52 |
Alííí Konkrétně tohle co mám na videu je za 150.000,- Kč / sada.
Americká pryž, kanadskej systém uchycení na quad. Testování ještě neproběhlo...chystá se zvýšení výkonu stroje. Už to chce fakt pár koní, jinak se to skoro nerozjede. :-D
Taky jsem měl tu čest potkat hodně vyjeté koleje ale 3 hodiny jsem nemrznul :-)

taky to vypadalo jakoby tam nic nebylo ale opak byl pravdou díra jak na mamuta :D

30.01.2009, 09:58 |
aphex Alíí: To je Hřích ze Žebráku?
U něj jsem tenkrát kupoval Accesse...

30.01.2009, 14:24 |
Alííí aphex: Ano.
Jinak podle toho obrázku na začátku musela jít čtyřkolka vyndat ručně, ne? Do boku, přizvednout, popojet, atd. Jako 3 hodiny tam mrznout je nesmysl bych řekl. Ale prekérka je to slušná, no.
Alííí:tak na to můžeš zapomenout držela jako ráva, vazl jsem na ní 4 metrovou kládu vcelku pevnou a nebylo možný to zvednout ani za náboj, z fotky to tak nevypadá ale je to tak bohužel, hnus a smůla neájednou, projel jsem již horší věci a todle mě rozsekalo nečekal jsem to
co na to.. ??? dobře ti tak??
mi dnes byly taky, taky docela nevinna projizdka :-) Akorat na off road trati praskly ledy a bylo to :-)

ten červenej gladoš tam je pořádně úúúúú :-))
jojo a dockej na videa, je tam pekne padlej :-) A navic i jeden karambol :)
jste blázni, gladoš můj sen se vykašlu na doktory a fakt ho pořídím, je to hroznej mazec

01.02.2009, 21:31 |
Alda Taky jsme dneska vyrazili...

01.02.2009, 21:33 |
Alda ..ale obcas ikdyz to vypada nevinne vznikne paradni pruser :-)

01.02.2009, 22:06 |
petis :-)), podle fotek vyhrál Johanik teda:-) byl nejhloubš:-)))
Taky bych sem hodil jednu fotku ale není to čtyřkolka, ikdyž 4x4 je to taky:-)