Navštíveno 5491x

30.01.2009, 17:02 |
Kesam Tak tedka se rozhoduji mezi touhle značkou?
Jsou to drážkovanené oboje cena je rozdíl asi 400kč 1ks
Ale zase řeším problém v té chytré knize mám napsáno že na fiesty jsou kotouče 10mm masivní a 20mm chlazené jo,ale já jsem měřil kotouč kterej jsem tam měl a ten měl 11,2mm a vyraženo min 10mm Takže tam jsou asi větší už jsem tam narazil na pár věcí co mi nesedí.Jde o to mužu tam dát ty 10 mm kotouče místo těch 12 mm???
Já mám na andule ATE a spokojenost obrovská

30.01.2009, 17:09 |
Kesam Ali a destičky máš také ATE?

30.01.2009, 17:09 |
Kesam je to znát brzdí to lépe?
na 806tku vychazeli treba ferodo levnejc nez ATE - docela divny...

30.01.2009, 17:15 |
Kesam No na fiestu asi 860kč ate a bremba 1180kč
jo i desky ATE nějaké peogresivnější ale označení si nepamatuji

30.01.2009, 17:22 |
Kesam Nojá sem v praci vyraboval ze šrotu z fiesty krapet jete desky a ty jsou ATE
Ali co je to ta andula audi??
jj Audi a to je o něco těžší třída než fiesta :-)

30.01.2009, 17:49 |
Kesam O tom nepochybuji :-)
Kesam: co zajit do Fordu... Zjistit vyrobni cislo original kotoucu na tvoje auto a pak zjistit treba kotouce z repliky? Vetsinou tam je sirka uvedena... (anebo zajit do Fordu (kdybys nevedel kde je, tak je na Okruzni naproti Porsche CB xDD) a poprosit, jestli by ti ty kotouce (pokud maji skladem) nepremerili)
Takhle nic nevis jiste, ja si uz zvyknul, ze vsechno musim kontrolovat dvakrat (minimalne) :)
z vlastných skúseností by som doporučil Brembo, ale u tak ľahučkého auta to bude úplne jedno. Navyše tie social power brakes, ako im hovorím, nemajú skoro žiadny zmysel na málovalec a ešte tak malý ako Fiesta :o)
urco Brembo, ATE vadnou a jsou to blata
spis by nebylo marny vybirat podle hmotnosti ne? :)
Pac u takovyhleho auta nejaky to kilo na kolech bude kurva znat :)
taky bych se priklanel k brembo,kamos je ma fakt luxus!Aspon zatim :o)))
ATE Powerdisc hodně blbá zkušenost už na pár autech, kdo to dal tak tomu po 5 tisících kopaly, i když byly krásně zajetý.
na ATE power cca 30 tisíc bez jekéhokoliv problému passat 19. tdi. dáváme je poměrně velkému množství zákazníků a nevrátilo se nám nic oproti např TRW, ferodo, Lucas.
píďa363: Oni se kotouče vrací? Já vždycky slyšel akorát: "Jó pane, to je spotřebák, určitě jste tomu někde dal kouř, smůla."

01.02.2009, 08:21 |
Zdenek (A)
Budu se opakovat, ale me to nevadi... ;-)
Z vlastni zlusenosti doporucim kotouce OZ Zimmermann a desky Ferodo Racing nebo Ferodo Performance. Slusna zivotnost, nekrouti se, nevadnou ani kdyz dostanou poradnej kotel. Lepsi bzdny ucinek je znat az po zahrati, ale bez vymeny celych brzd ten rozdil neni v zadnem pripade propastny. A to bude platit pro vsechny znacky, at je to ATE, Brembo nebo cokoiv jineho.

01.02.2009, 10:29 |
Pagoš Jako Zdenek, je to opravdu funkční sestava, brzdí lépe než ATE a další a hlavně NEVADNOU! Do nedávna jsem si myslel, že se ani nedají zkroutit, ale mě se to ze záhadného důvodu povedlo. Nejvíc mě sere, že vůbec nevim, kdy a jak...

02.02.2009, 01:26 |
KaZaN Taky nemám nejlepší pocity z ATE, navíc s ATE deskama mi na VeRuně mizely pomalu víc koutouče než desky.

02.02.2009, 12:08 |
Kesam Objednal jsem ATE za 2100kč drážkovane 12 mm

02.02.2009, 12:08 |
Kesam stejně púojedu 20 krát do roka :-)
Tak to je dobře že ses zeptal, všichni řekli že je to srajda a tys to pak koupil. Jů, to byla porada :o)))
kotouče brembo, desky Ate jsem měl a spokojenost

02.02.2009, 17:47 |
Kesam | RedBaron: opravdu všichni ???

02.02.2009, 17:50 |
Kesam Zimmermany napíšeš a pak ti sem pulka lidí napíše že se zkroutí atd takže je to jedno.
Mám 60 koní nejezdím brzda plyn potřebuji aby to nějak trošku léůpe brzdilo a na koukačku.
no to jsme se právě chěl zeptat, jestli to má i jinej význam než estetickej

02.02.2009, 18:03 |
Kesam ještě jsem koupil komplet new do zadních bubnu střeva tam jsou pořad origo od foedu 70 000km no mělo by to trošku brzdit víc než origo a na koukačku-.
nevím jak vy ale mi se na andule nic nekroutí asi jsem měl lepší šarži :-)
Aha, no tak na dva koně a tři psy to je asi fakt jedno, prostě ATE Powerdisk 3x neúspěch na bavorech, od klobouka po draka.

02.02.2009, 23:06 |
Kesam Mě to stačit bude :-)
stačit to bude ale měl si koupit brembo :-)

04.02.2009, 17:51 |
Kesam :-) už jsou doma ATE brembo neměly v nabídce hledalmi to fipo a nenašel.