Navštíveno 1163x

Poraďte jakou si mám pořídit mikrověž? Chci aby to umělo přehrávat MP3 a mělo to USB vstup pro přehrávání MP3, a cena tak do 4-5 tis. Díky

07.02.2009, 14:06 |
DaveX [ Link ] kukni na tuto, je výkoná a celkem i designově hezká. Cena je o trochu víc, ale splňuje všechny tvoje požadvky :)
jinak ze zkušenosti vím, že značkama sony a panassonic ve věžích nic nezkazíš

07.02.2009, 14:07 |
swep volil bych nekterou z kenwood
[ Link ] mam uz 10 let kenwood minisystem a naprosta spokojenost, navic kenwood ma spickove tunery, jen musim dodat ze zhruba po 6 letech odesla laserova ctecka cd disku, jinak bez zavady denne v provozu

07.02.2009, 14:10 |
DaveX jj kenwoody jsou taky docela pecky :)
DaveX: Ta vypadá fakt dobře

07.02.2009, 14:27 |
Veider | Upraveno: 2009-02-07 14:28:05
swep: U těch Kenwoodů škoda že maj tu kazetovou mechaniku, do tý v životě nic nestrčim, leda cigára až budu hulit a nebudu chtít aby mi na to žena přišla :-)

07.02.2009, 14:36 |
swep Veider: ale magnetofonovy pasky ti zase vydrzi vecne, rozhodne dyl nez cd :) ale je to uz z mody, ted zase zacinaji frcet LP desky, a kdyz na to prijde tak tam kazety strkat nemusis
hlavne kup s drevenyma bednama
Docela zajímavá cena, asi nejnižší co jsem našel na toho Panasonica
[ Link ]

07.02.2009, 18:16 |
Alda LG FB163.
Ma to vsechno co vyzadujes, navic to hraje jako krava a moc pekne vypada.
Jeste to umi MP3 recording z audio CD na flashku.
Alda: A nevíš jaký to má ty bedny, jestli jsou ze dřeva?
kdybys chtel bedny, mel bych jedny na prodej KEF Cresta2 za trojku, ale bylo by škoda na to připojovat toto, kdybys koupil nejakej bazarovej zes a bedny, udell bys lip si myslim.

07.02.2009, 23:33 |
JB scream - jakou mají ty kefy barvu a případně rozměry, jestli jsou ještě k mání...
JB:
[ Link ] a nebo pokud by se ti hodily víc černý, kámoš by si vzal ty moje (protože odemě chce i centr, tak aby to mel stejny). To jsou Kef Coda 7 (číslem si nejsem uplne jisty, ale řekl bych že to jsou oni)
[ Link ]

08.02.2009, 11:46 |
Alda Veider: no tos me zaskocil. Drevo je zaklad uspechu, u tohohle vyrobku jsem to nekoumal, staci si ho poslechnout a v tu ranu nad tim nepremyslis. Fakt hraje.
Tak já furt nějak nevim, LG nevypadá špatně, ale za ty prachy jsou už třeba i věže od Sony a se stejnejma funkcema.

08.02.2009, 21:21 |
JB Scream: no, to by se mi spíš hodil i ten centr, jestli by to šlo :o) jinak černou nebrat. dík za info. Jinak nikde nemůžu najít, kolika ohmový ty repro vlastně jsou, tak pls. taky info.

08.02.2009, 21:26 |
JB Scream: no, to by se mi spíš hodil i ten centr, jestli by to šlo :o) jinak černou nebrat. dík za info. Jinak nikde nemůžu najít, kolika ohmový ty repro vlastně jsou, tak pls. taky info.
No s centrem není problém. je to vše 8ohm. Napiš mi na mail blesi@seznam.cz , dohodneme se. Nebo zavolej 774808383
Ještě někdo s doporučením jiného modelu, případně značky?

10.02.2009, 16:31 |
JB scream - psal jsem mail, blesi@seznam.cz mi házi, že to neexistuje, tak jsem psal na scream88.