Navštíveno 483x

12.02.2009, 02:09 |
Phitypaldy | Upraveno: 2009-02-12 02:11:34
Hledal jsem, ale nikde jsem nenasel.
Jde tam nejak dostat mapa cz nebo nejlepe cela evropa tak abych nemusel zadavat ten aktivacni klic??? Cely den se s tim mr*am a porad nic. Aktivacni klic pro cz ktery mi podle ID cisla nalezi nefunguje. Pro evropu to jde i to napise, ze licence pro mapu byla nalezena, ale jedine co mi tam funguje je rychlost. Zadna mapa se nezobrazi. Chtel bych to jen vyzkouset jestli ma cenu si kupovat komplet ofiko mapy.
Mam to v N95ce, moc jsem s tim ještě nenajezdil ale funguje mi to..
Mam taky v e51 komplet evropu (teda skoro komplet) a funguje to bez problemu.
Mám to už skoro 4 mesiace, má to svoje chyby, ale mám to rád a funguje to skvelo. Mapy tam nedostaneš bez toho, že by si kľúč zadal. Musí byť generovaný kľúč pre každý prístroj podľa jeho generovaného ID v programe. Kupovať sa to bohužiaľ nevyplatí, ako vravím, má to svoje chyby a v niektorých prípadoch dosť zásadné, takže budem za piráta, ale za toto by som peniaze fakt nedal. Mám naopak kúpené Nokia mapy na 3 roky a tie tiež niesú ako med lízať :o) Pošli mi ID Tvojho mobilu, mrkneme na to či máš správne ID!
Ok, už som odpísal. to čo si poslal je ID mobilu, alebo ID ktoré zadávaš do máp?

12.02.2009, 09:25 |
vOid. Only_One: jen takova zkusenost: do symbianovyho mobilu uz nikdy, znamej chtel navigacku do mobilu, vybiral jsem mezi sygic a garminem, vybral jsem garmin. chyba... instaloval jsem celou evropu, m*dal jsem se s tim asi 8 hodin cistyho casu (zkousel jsem vsemozny mapy, ovladani celkem bida (oproti tomtomu), vubec to cely zadavani destinace s tim, ze vyhledava od nejblizsiho bodu a pak zvysuje radius, zadas treba nejaky mesto v nemecku, cekas na to x minut nez to vubec vyjede a ani nevis, jestli to je to mesto co potrebujes, zlatej tomtom, po tom vsem jsem ani nemel chut zkouset sygic, byt muze bejt dobrej...
vOid.: chyba :o) po strnáke inštalácie, podpory INTERNEJ GPS, GUIčka, TomTom nesiaha Sygicu ani po kotníky. Po stránke navigácie majú obe softy svoje muchy, niekedy dosť veľké, mne osobne ale zatiaľ vychádza Sygic furt lepšie než TomTom...

12.02.2009, 09:36 |
Alííí Mám Sygic, a po zkušenosti s Garminem (FUJ), a TomTomem (posloužil hodně dobře) jsem ho uznal za nej navigaci v Nokii... Super mapy,i chytrý detaily při navigování. Já rozhodně dávám *THUMBS UP*

12.02.2009, 10:37 |
KaZaN KaZaN taky Sygic positive a spokojenost... ale používám zřídka.