Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ruleta

o Navštíveno 863x o
o 15.02.2009, 17:44 | FuckZOG
Zdar, včera jsem byl svědkem jak kámoš prohrál na elektronický ruletě 40 000 kč a chci se zeptat máte s tím někdo taky zkušenosti? já když viděl co tam ta kulička předváděla, když udělal velkou sázku, tak jsem nechápal... myslím si, že je to velkej švindl a bud je vyháněná vzduchem nebo magnetem... jo jinak byla to za 10 000 tuleta on synotu a za 30 000 od el rancha

o 15.02.2009, 17:59 | Bullman
jen 40 tis ??
o 15.02.2009, 18:00 | Bullman
:))))
o 15.02.2009, 18:02 | Djturtle
No, trošku v tomhle oboru dělám, ale ani mě se zatím nepodařilo zjistit, jak to vlastně funguje... Ale vevnitř je normální počítač... Každopádně to s tím vzduchem nebo magnetem jsem si myslel taky, ale když jsem viděl zespodu samotnou točnu té rulety, tak tam nic není...
o 15.02.2009, 18:02 | FuckZOG
bullman: tak nevim me to prijde dost na jeden vecer... kort kdyz ten clovek bere 14 OOO mesicne...
o 15.02.2009, 18:05 | FuckZOG
djturtle: nebo je vevnitř ještě vietnamec a vyštuchuje ji párátkem, když se to počítači nelíbí... :-D
o 15.02.2009, 18:08 | Rocco.
ono to nešmelí. ani nemuže, to si myslim nikdo nelajsne. Na ruletě jsi znevyhodněnej nulou a to je to, co nás všechny obírá o prachy.
Aby to bylo spravedlivý, tak by tam buď neměla bejt nula, nebo by jsi měl brát 37xnásobek... ne 36.

Hráč je o 3,6% znevýhodněnej oproti casinu :(
o 15.02.2009, 18:10 | PL113
Spíš než přemejšlet nad tím jak funguje ruleta bys mel premylset ze poslel kamarada do bohnic!!!
To moc normální není...
dlouho jsem ruletu sledoval a obcas si chodim hrat a musim rict, ze tam je tolik aspektu co do toho muzou zasahnout...viz napriklad ty vystupky o ktery se rozhodi kulicka a pak ma miliardy moznosti kam spadnout a treba se znovu odrazit...vsechno se to deje v rozmezi par sekund od prvniho doteku kulicky a to by musel extremne rychly pocitac, co by neco takoveho dokazal spocitat a jeste doupravit!

Podle je to velka nahoda a nic jineho. Tedy do ted se mi nepodarilo nalezt zadnou vylozene vec, co by byla zmanipulovana...
ale jestli to tak neni, tak se treba nekdo ozve...treba majitel takovy rulety:D

Při tomhle se vsazi na lidskou touhu po penezich a snadnem vydelku nehlede na cenu co me to bude stat...takovych lidi bude porad dost. To se ani nemusi manipulovat hra!!!
o 15.02.2009, 18:49 | addamec
PL113: Teď jsi mě rozesmál.. Extrémně rychlý počítač.. S jakým zpožděním funguje třeba ABS v autě atp.?? I ty nejsprostší mikroprocesory jsou na 10Mhz, což je 10 miliónů instrukcí za vteřinu. Myslíš, že by to nestačilo? :)))))
o 15.02.2009, 19:07 | Big_Max
no ta rychlost mě taky pobavila!
o 15.02.2009, 19:19 | KaZaN
Rulet máme hafo (ikdyž trochu ustupujou) a že by švindlovaly? (((((((o: Magor je ten co k tomu usedá s tím, že snadno vyhraje... Jsou lidi co vezmou třeba litr a po malejch kouskách si ho tam prohrajou v klidu, pro zábavu, ale mám i pacienty co sou schopný tam nechat za noc miliony...nebo tam nastrkat nonstop během dvou tří dnů statisíce a měnit u toho barvy a divn nezhebnout vyčerpáním a nervama...
o 15.02.2009, 19:27 | JP
Může mít třeba milion GHz, ale podle mě je blbost, aby to spočítal. Možná někde v laboratorních podmínkách, ale stejně o tom pochybuju... Je tam tolik proměnnejch, že to prostě nejde. Proč taky vymejšlet něco takovýho, když úplně stačí ta 0.

Jinak kamarádka dělá barmanku v podniku, kde tyhle rulety jsou a asi měsíc zpátky tam měla nějakýho slováka, kterej na tom vyhrál během týdne asi 2 mega... Majitel z toho byl na zhroucení
o 15.02.2009, 19:42 | Honza2.016v
se spolužákama občas na "kuličku" zajdem..nejvíc tam hodily teda litra,ale většinou to co tam hodily,to jim to dřív nebo později vrátilo- jámoc tady na to nejsem,ale 200 jsem objetoval.....dokonce "ti skalní" zkoušely přijít během výuky na systém jak tam ta kulička padá, ale bezvýsledně:)... osobně jsem viděl do rulety hodit i 150tkč, ale to prej u toho týpka (nějakej kápo tamních vietnamců) bylo běžný...jednou dala,podruhý ne..
o 15.02.2009, 20:12 | KaZaN
JP přesně proto rulety ustupujou,majitelé je vracej, protože narozdíl od automatů je stahujou z kůže.
Honza2.016V ..největší pacienti bejvaj právě majitelé heren/kasín, ať Vietnamec nebo Albán či Čecháček, myslej si, že když mají klíček od toho, že tomu vládnou a pak přicházejí o domy, auta a někdy i o něco víc...
o 15.02.2009, 20:35 | Docthor
Tady toto se mě díkybohu netýká,nikdy jsem nemyslel na to jak si takhle přilepšit,automaty,rulety..všechno bych to pozavíral..jenom bordel to dělá,bydlim u herny a sama lepší společnost:-(((
o 15.02.2009, 20:48 | Djturtle
No ale každopádně vím o tom, že v případě automatů tam programátoři schválně dávaj nějaký chyby, který pak prodávají za dost peněz. Něco jakože když padne třeba hruška, švestka a zvoneček, tak přepneš na nejvyšší sázku a automat při každým otočení sype... Blbý je, že si kupec téhle chyby musí najít automaty podle sériovýho čísla, nehledě na to, že firmware se po nějaké době mění na novější...
o 15.02.2009, 20:49 | KaZaN
To souhlas, jen to podporuje kriminalitu )o: a ničí lidi a rodiny.
o 15.02.2009, 21:45 | PL113 | Upraveno: 2009-02-15 21:49:59
Je to svinstvo to je fakt...ale na obcasny odreagovani trochu risku neuskodi...200 nikoho nezabijou...

K ty rychlosti procesoru: srovnávat to s ABS nebo cimkoli v aute to jste pobavili zase vy me:D
viděli jste nekdy jak se ta kulicka pohybuje??? To byste pak nerekli ze vas to pobavilo! Kulicka se pri kazdym vysttreleni pohybuje jinak...
o 15.02.2009, 23:07 | addamec | Upraveno: 2009-02-15 23:07:39
PL113: Pořád to ale není o rychlosti procesoru, ale o analýze systému. Nikdy asi nepujde popsat dokonale. Ale myslím si, že by nebyl takový problém umístit pár senzorů, který by snímaly polohu kuličky a následně řídit rychlost otáčení rulety. Neříkám, že je reálný trefit se kuličkou přesně na číslo, ale plus mínus pár míst určitě jo. I kdyby to pak mělo zabránit každý druhý, třetí výhře, tak je to dobrý.

Neříkám, že to tak je, jen že by to nebyl problém.
o 16.02.2009, 08:01 | FuckZOG
PL113: myslím si že pro PC unvnitř by to spočítat nebyl žádný problém... je to uzavřené a takže bude počítat s gravitací, rychlostí kuličky a sklonem... odražení od překážky jde taky spočítat... i ty nejjednuduší hry na pc jako kulečník nebo pinball jsou založený na fyzických zákonech a tady je přidán třetí rozměr... vůbec nevim jestli to takhle funguje,ale podle mě to neni nijak zvláštní probrém... jinak kulička pokaždé mění rychlost a sázky jsou uzavřeny většinou hned s vystřelením... videl jsem nejaký dokumnet o podvodnících, kteří po zadání čísla u kterého kulička vystřelila a času za který oběhla snad půl kola uhádli výseč kam dopadla... bylo to na Discovery...
jinak mi to ted ráno nedalo a volal jsem do jedne firmy (jestli se tomu dá tak říct) co pronajímá automaty a rulety jako fiktivní zájemce a po dotazu, že jsem slyšel, že rulety jsou prodělečné a abych na ní neprovařil... mi ten chlap řeknul, že at se nebojím, že rulety jsou výdělečné, že mají šikovné techniky... tak ruletám vůbec nevěřím
o 16.02.2009, 08:08 | FuckZOG
JP: milion GHz? :-D hrál si třeba Crysis 2 nebo všichni čekají až bude vymyšlen procesor s milionem GHz??? :-D
o 16.02.2009, 13:22 | Kesam
Automaty a tyhlety bordely kostky a všechno je největší HROB kterej si mužeš začít kopat z toho se jde hodně blbě ven kámoš je hovado at se na to vysere a nezkouší to vyhrát zpátky. Taky jsem už nějakej ten litr prohrál to si radši vsadím nekde ve fortuně na střelce a čekám lepší mít hovno za 80kč než mít ještě větší hovno zas 40 000kč.!!!!!!!!
o 16.02.2009, 15:57 | JP
FuckZOG: Vůbec nechápu, co s tim má společnýho Crysis... Problém je, že ty hry to simulujou, což je něco naprosto jinýho, než předpovědět co se ve skutečnejch podmínkách stane. Co když bude na jedný z dopadovejch ploch kuličky malinký smítko? Už to mění směr, byť třeba o půl stupně (nebo to ovlivní rotaci), což ale znamená, že to dopadne o pár mm jinam a další odraz už může být úplně jinam. Nebo vůle v ose rulety? Je to sice hodně málo, ale i to hodně málo může zavinit úplně jinej směr kuličky, když se trefí do těch výstupků. A ten počítač s tim nemůže nijak počítat nezávisle na výkonu, protože neví jestli a kde to smítko(např.) ve skutečnosti bude. Prostě nevěřim tomu, že je (na nezfixlovaný ruletě) možný předpovědět víc, než určitej úsek a to ne se 100% úspěšností.
o 18.02.2009, 09:53 | manolo
kolega prohral na kuliččce fabii,sedacku,televizi, vanocni ozdoby, zehlicku, mikrovlnku a nekolik desitek vyplat...trvalo to 15mesicu, dneska musime kolem herny oblouckem :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4071 sekund.