Navštíveno 863x

Zdar, včera jsem byl svědkem jak kámoš prohrál na elektronický ruletě 40 000 kč a chci se zeptat máte s tím někdo taky zkušenosti? já když viděl co tam ta kulička předváděla, když udělal velkou sázku, tak jsem nechápal... myslím si, že je to velkej švindl a bud je vyháněná vzduchem nebo magnetem... jo jinak byla to za 10 000 tuleta on synotu a za 30 000 od el rancha
No, trošku v tomhle oboru dělám, ale ani mě se zatím nepodařilo zjistit, jak to vlastně funguje... Ale vevnitř je normální počítač... Každopádně to s tím vzduchem nebo magnetem jsem si myslel taky, ale když jsem viděl zespodu samotnou točnu té rulety, tak tam nic není...
bullman: tak nevim me to prijde dost na jeden vecer... kort kdyz ten clovek bere 14 OOO mesicne...
djturtle: nebo je vevnitř ještě vietnamec a vyštuchuje ji párátkem, když se to počítači nelíbí... :-D
ono to nešmelí. ani nemuže, to si myslim nikdo nelajsne. Na ruletě jsi znevyhodněnej nulou a to je to, co nás všechny obírá o prachy.
Aby to bylo spravedlivý, tak by tam buď neměla bejt nula, nebo by jsi měl brát 37xnásobek... ne 36.
Hráč je o 3,6% znevýhodněnej oproti casinu :(

15.02.2009, 18:10 |
PL113 Spíš než přemejšlet nad tím jak funguje ruleta bys mel premylset ze poslel kamarada do bohnic!!!
To moc normální není...
dlouho jsem ruletu sledoval a obcas si chodim hrat a musim rict, ze tam je tolik aspektu co do toho muzou zasahnout...viz napriklad ty vystupky o ktery se rozhodi kulicka a pak ma miliardy moznosti kam spadnout a treba se znovu odrazit...vsechno se to deje v rozmezi par sekund od prvniho doteku kulicky a to by musel extremne rychly pocitac, co by neco takoveho dokazal spocitat a jeste doupravit!
Podle je to velka nahoda a nic jineho. Tedy do ted se mi nepodarilo nalezt zadnou vylozene vec, co by byla zmanipulovana...
ale jestli to tak neni, tak se treba nekdo ozve...treba majitel takovy rulety:D
Při tomhle se vsazi na lidskou touhu po penezich a snadnem vydelku nehlede na cenu co me to bude stat...takovych lidi bude porad dost. To se ani nemusi manipulovat hra!!!
PL113: Teď jsi mě rozesmál.. Extrémně rychlý počítač.. S jakým zpožděním funguje třeba ABS v autě atp.?? I ty nejsprostší mikroprocesory jsou na 10Mhz, což je 10 miliónů instrukcí za vteřinu. Myslíš, že by to nestačilo? :)))))
no ta rychlost mě taky pobavila!

15.02.2009, 19:19 |
KaZaN Rulet máme hafo (ikdyž trochu ustupujou) a že by švindlovaly? (((((((o: Magor je ten co k tomu usedá s tím, že snadno vyhraje... Jsou lidi co vezmou třeba litr a po malejch kouskách si ho tam prohrajou v klidu, pro zábavu, ale mám i pacienty co sou schopný tam nechat za noc miliony...nebo tam nastrkat nonstop během dvou tří dnů statisíce a měnit u toho barvy a divn nezhebnout vyčerpáním a nervama...

15.02.2009, 19:27 |
JP Může mít třeba milion GHz, ale podle mě je blbost, aby to spočítal. Možná někde v laboratorních podmínkách, ale stejně o tom pochybuju... Je tam tolik proměnnejch, že to prostě nejde. Proč taky vymejšlet něco takovýho, když úplně stačí ta 0.
Jinak kamarádka dělá barmanku v podniku, kde tyhle rulety jsou a asi měsíc zpátky tam měla nějakýho slováka, kterej na tom vyhrál během týdne asi 2 mega... Majitel z toho byl na zhroucení
se spolužákama občas na "kuličku" zajdem..nejvíc tam hodily teda litra,ale většinou to co tam hodily,to jim to dřív nebo později vrátilo- jámoc tady na to nejsem,ale 200 jsem objetoval.....dokonce "ti skalní" zkoušely přijít během výuky na systém jak tam ta kulička padá, ale bezvýsledně:)... osobně jsem viděl do rulety hodit i 150tkč, ale to prej u toho týpka (nějakej kápo tamních vietnamců) bylo běžný...jednou dala,podruhý ne..

15.02.2009, 20:12 |
KaZaN JP přesně proto rulety ustupujou,majitelé je vracej, protože narozdíl od automatů je stahujou z kůže.
Honza2.016V ..největší pacienti bejvaj právě majitelé heren/kasín, ať Vietnamec nebo Albán či Čecháček, myslej si, že když mají klíček od toho, že tomu vládnou a pak přicházejí o domy, auta a někdy i o něco víc...
Tady toto se mě díkybohu netýká,nikdy jsem nemyslel na to jak si takhle přilepšit,automaty,rulety..všechno bych to pozavíral..jenom bordel to dělá,bydlim u herny a sama lepší společnost:-(((
No ale každopádně vím o tom, že v případě automatů tam programátoři schválně dávaj nějaký chyby, který pak prodávají za dost peněz. Něco jakože když padne třeba hruška, švestka a zvoneček, tak přepneš na nejvyšší sázku a automat při každým otočení sype... Blbý je, že si kupec téhle chyby musí najít automaty podle sériovýho čísla, nehledě na to, že firmware se po nějaké době mění na novější...

15.02.2009, 20:49 |
KaZaN To souhlas, jen to podporuje kriminalitu )o: a ničí lidi a rodiny.

15.02.2009, 21:45 |
PL113 | Upraveno: 2009-02-15 21:49:59
Je to svinstvo to je fakt...ale na obcasny odreagovani trochu risku neuskodi...200 nikoho nezabijou...
K ty rychlosti procesoru: srovnávat to s ABS nebo cimkoli v aute to jste pobavili zase vy me:D
viděli jste nekdy jak se ta kulicka pohybuje??? To byste pak nerekli ze vas to pobavilo! Kulicka se pri kazdym vysttreleni pohybuje jinak...

15.02.2009, 23:07 |
addamec | Upraveno: 2009-02-15 23:07:39
PL113: Pořád to ale není o rychlosti procesoru, ale o analýze systému. Nikdy asi nepujde popsat dokonale. Ale myslím si, že by nebyl takový problém umístit pár senzorů, který by snímaly polohu kuličky a následně řídit rychlost otáčení rulety. Neříkám, že je reálný trefit se kuličkou přesně na číslo, ale plus mínus pár míst určitě jo. I kdyby to pak mělo zabránit každý druhý, třetí výhře, tak je to dobrý.
Neříkám, že to tak je, jen že by to nebyl problém.
PL113: myslím si že pro PC unvnitř by to spočítat nebyl žádný problém... je to uzavřené a takže bude počítat s gravitací, rychlostí kuličky a sklonem... odražení od překážky jde taky spočítat... i ty nejjednuduší hry na pc jako kulečník nebo pinball jsou založený na fyzických zákonech a tady je přidán třetí rozměr... vůbec nevim jestli to takhle funguje,ale podle mě to neni nijak zvláštní probrém... jinak kulička pokaždé mění rychlost a sázky jsou uzavřeny většinou hned s vystřelením... videl jsem nejaký dokumnet o podvodnících, kteří po zadání čísla u kterého kulička vystřelila a času za který oběhla snad půl kola uhádli výseč kam dopadla... bylo to na Discovery...
jinak mi to ted ráno nedalo a volal jsem do jedne firmy (jestli se tomu dá tak říct) co pronajímá automaty a rulety jako fiktivní zájemce a po dotazu, že jsem slyšel, že rulety jsou prodělečné a abych na ní neprovařil... mi ten chlap řeknul, že at se nebojím, že rulety jsou výdělečné, že mají šikovné techniky... tak ruletám vůbec nevěřím
JP: milion GHz? :-D hrál si třeba Crysis 2 nebo všichni čekají až bude vymyšlen procesor s milionem GHz??? :-D

16.02.2009, 13:22 |
Kesam Automaty a tyhlety bordely kostky a všechno je největší HROB kterej si mužeš začít kopat z toho se jde hodně blbě ven kámoš je hovado at se na to vysere a nezkouší to vyhrát zpátky. Taky jsem už nějakej ten litr prohrál to si radši vsadím nekde ve fortuně na střelce a čekám lepší mít hovno za 80kč než mít ještě větší hovno zas 40 000kč.!!!!!!!!

16.02.2009, 15:57 |
JP FuckZOG: Vůbec nechápu, co s tim má společnýho Crysis... Problém je, že ty hry to simulujou, což je něco naprosto jinýho, než předpovědět co se ve skutečnejch podmínkách stane. Co když bude na jedný z dopadovejch ploch kuličky malinký smítko? Už to mění směr, byť třeba o půl stupně (nebo to ovlivní rotaci), což ale znamená, že to dopadne o pár mm jinam a další odraz už může být úplně jinam. Nebo vůle v ose rulety? Je to sice hodně málo, ale i to hodně málo může zavinit úplně jinej směr kuličky, když se trefí do těch výstupků. A ten počítač s tim nemůže nijak počítat nezávisle na výkonu, protože neví jestli a kde to smítko(např.) ve skutečnosti bude. Prostě nevěřim tomu, že je (na nezfixlovaný ruletě) možný předpovědět víc, než určitej úsek a to ne se 100% úspěšností.
kolega prohral na kuliččce fabii,sedacku,televizi, vanocni ozdoby, zehlicku, mikrovlnku a nekolik desitek vyplat...trvalo to 15mesicu, dneska musime kolem herny oblouckem :)