Navštíveno 1545x

Tak o par topicu nize sem shanel info o kavovarech na esspereso, tak ho mam konecne doma, ovsem pani me uhani at k tomu taky koupim hrnky.
Jde o to, ze nase giga mesto, nema otevrenej v sobotu ani bufac s parkem v rohliku, natoz nekde shanet hrnky a sklenice na kafe.
Jde me o to, jestli nekdo nevite, popripade jeslti Vase draha polovicka uz tohle neshanelea. Chtel bych sehnat ten zaklad 4 hrnky na cafe s podtackem a 4 sklenice na latte.
Budu rad za kazdy info, co kdo kde zahlednete.
Diky moc
Takovyto podobny styl na Latte

IKEA, tam koupíš snad všechno

22.02.2009, 12:46 |
camron | Upraveno: 2009-02-22 12:53:02
2Petura:
na presso uznávám jen silnostěnné hrníčky, ty v IKEA nekoupíš :-). Sám jsem sháněl, ty koupíš fakt jen někde ve speciálkách
Ovšem ty ceny stojí za to :-)
[ Link ] [ Link ]
jako kdyby nebylo jedno v čem ta kalná voda je nalitá :o)
zkus se podívat na Emile Henry, pokud chceš perfektní kvalitu a design co se neokouká... navíc jako bonus to neuvidíš u každého doma :-)
2Petura:
mno jo no, ke kafi dle mého patří určitá kultura. Je škoda, že stále dost lidí konzumuje kafe ve formě spařeného, smradlavého turka, s pěti lžičkama cukru a nalitého ve 1/4litrovém hrnku nebo ještě lépe v plastovém kelímku. To je pak opravdu pochutina :-)
camron: ale jo, mě se to líbí když někdo o druzích kávy něco ví a dokáže i popisovanou chuť cítit, ale já k této skupině nepatřím, prostě ať si do hrnku zaleju co chci, tak to pořád chutná stejně ...