Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > burzy ND v polsku??

o Navštíveno 10919x o
o 24.02.2009, 14:20 | H-Honza (M)
jezdite nekde, vite kde to je, nejaky terminy atd.??

o 24.02.2009, 14:35 | kafka
Je to v Gliwicich každou neděli kromě křestanských svátků, najít se to dá v pohodě jede tam každé druhé auto s českou spz, je to myslím areal nejaké byvale šachty.
o 24.02.2009, 14:47 | H-Honza (M)
slysel jsem ze to je na dvou mistech nejak, nevim jiste...
o 24.02.2009, 15:04 | kafka
Je to docela mozné, vím že kdysi byla i Bialsku-Biale a v Rybniku ale to byla i s hadrama, ale na tu vyhlášenou motoristickou jsme jezdili do tech Gliwic. Z Ostravy je to prece jen nejbliz. Ono to chce propočítat jestli se to tam od vas z čech vyplatí i když co se týče cen je to úplně někde jinde. Oni polaci i tech kamennych obchodech u hranic jsou schopni sehnat vse za daleko lepší ceny než u nás.
o 24.02.2009, 15:49 | BadyS
Honzo pokud chceš vyloženě koupit celej čumák třeba na auto je to blbost jezdit na burzu, nemají sebou vše, ale rozhodně kupa dílu tam je, jinak pokud jde o Gliwice, tak info veškeré zde: [ Link ] - příjezd nejlépe do 7h ranní a v neděli, kromě svátku tam jsou každou neděli, ale na webu to píšou.

Další velká burza je v Lublinu, nebo Lubin, někde u Jelenie Góry co mě poláci vykládali, udajně to samé co Gliwice, pro tebe určitě blíž, ale nebyl jsem neporadím kde ji hledat.

Každopádně pokud něco potřebujem jezdíme už cíleně na vrakáče do Jasienice (30km od českého těšína), takže se koupi co se potřebuje na jednom místě za stejné ceny jak na burzách, bez trajdání a nošení..
o 24.02.2009, 16:25 | H-Honza (M)
super, diky.
A nebyl by kontakt na ten vrakac?
Bych potreboval vcelku atypicky dily, takze bych radsi poslal mail nebo zavolal a zeptal se.
o 24.02.2009, 16:55 | Jirka156
Kolegové z práce jezdí právě na tu burzu do Lublinu. je to na nějakém hřišti a bývá to v sobotu dopoledne. Jezdí tam pro spojlery, tak se můžu poptat, jak a kde to je.
o 24.02.2009, 17:06 | Martyn
A do Varsavy se nekdo nechystate..?:o)
o 24.02.2009, 17:13 | Midi34
jen pro zajíavost na jaký auto ?
o 24.02.2009, 18:06 | H-Honza (M) | Upraveno: 2009-02-24 18:06:39
potrebuju dily prokonverzi RHD na LHD, potrebuju dily interieru atd. na Lancer EVO VIII a Lancer EVO VI...
o 24.02.2009, 18:13 | choze
Honziku - jak moc na to spěcháš? u mě platí to co jsem ti říkal.
o 24.02.2009, 19:59 | H-Honza (M)
nespecham, auta budou tak za dva tydny nejdriv...
o 25.02.2009, 18:24 | CervinVega
no to se priprav, ze ti polak rekne, ze to neni problem, ze to ma doma a pak si budete volat a dopisovat a howno howno, je to banda muzskejch prirozeni, pokud to nema v ruce, nema smysl s nim cokoliv dal resit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3402 sekund.