Navštíveno 871x

13.03.2009, 08:58 |
FuckZOG | Upraveno: 2009-03-13 08:58:54
zdar máte s nějakým zkušenosti? na netu jsem jich našel strašně moc, tak nevim kterej koupit abych nekoupil nějakej zmetek... v aute kelly mi doporučili nějaký vosk na auto a je úplně o ničem... byl drahej a zlatý tempo, když jsem to pak srovnával... takže na jejich radu už nedám
Jedině Sonax. Všechny přípravky kupuji od nich a pohoda.
zaleží na co to chceš, jestli na čištění nebo konzervaci kůže a jestli na interier nebo strechu
hifim: ten sonax dělá co? jak potom ta kůže vypadá lesklá nebo matná?
Big Max:na interiér (sedačky a tak), chtěl bych aby vypadaly jako nové :-)
Koukni na jejich stránky. Je tam popis a tuším možná i e-shop.
no když kamoš koupil auto s celkem zaprasenou a vyschlou kůží tak to dělal turtlewax platinum čištění a ochrana kůže. Prokouklo to neskutečně, až jsme nevěřil že je to fakt ono.
sonax nebo turtle wax :) ale sou i jiný věci ale ty má patentovaný Kral007 :)
To ma tiež zaujíma, máš konkrétny link Big_MAx, prosím Ťa? Tiež hľadám niečo na kožu, Nismo mi vravel o tom Turtle Wax tak by som rád vedel čo konkrétne mám hľadať :o)
mejdlovou vodu, jemny kartacek a poradne vycistit
nechat uschnout a pak navoskovat Renapurem
tady o tom byl prispevek a nekde je i od Beky
[ Link ]
Slim : toto, mám tu lahvičku už tak přes rok a pořád toho mám víc jak půlku :) funguje to velice dobře a zastane to i impregnaci :)

2 Big_Max: vďaka, dá sa u nich rovno aj nakúpiť ako koncák? Majú pekné veci pozerám :o)
zajdi si do bauhausu maj tam všechno :)
Slim: tak to netuším, ale ten vim že ten kamarád to kupoval u nás na benzince. Ale myslím si, že je to normální e-shop takže nákup by neměl být problem.
Třeba Sonax mají na Shellkách.
2 Nismo: som lenivá kunda, už som si to od nich objednal z webu priamo :o))))
ja kdyz jsem mel jeste v aute kuzi tak jsem to napatlal indulonou nechal pres noc pak zbytek setrel a prelestil doporucil mi to znamej co dela hodne s kuzi dodnes to pouzivam na hadry na motorku a nemuzu si stezovat.
Já na kombinézu na motku používám Elaskon a taky fajn je to z pravýho včelýho vosku nahřeje se to a pěkně se s tím dělá.