Navštíveno 692x

Jak u nás v Roztokách policie pomáhá... škoda, že je někdo nenatočil, bylo by to krásné videjko, jak si válej velkou sněhovou kouli urpostřed silnice :-D

17.03.2009, 19:46 |
JP Odraz:-)) Co tady člověk nenajde:-) Je tady ještě nějakej Roztočák? Jinak Roztocký MP jsou docela v pohodě od doby, co neměřej rychlost (ne že by mě někdy chytli). Ten Přílepskej kovboj je větší masakr...
[ Link ] :-))
JP: a ty jsi nějakej pirát odsud jo? :)

17.03.2009, 19:51 |
JP BTW to "Zákon a pořádek" maj Přílepský na vochcáfce místo "Pomáhat a chránit" :))

17.03.2009, 19:54 |
JP martin.dusa: jo jo, jsem místní vrah malejch dětí... potkáš mě v jednom z těch dvou, resp. teď jenom v Alfě, protože s Fiatem jsem na Štědrej Den trefil prasata dole za přejezdem (taky o tom psali v Odrazu, pokud vim:))

17.03.2009, 19:56 |
JP Ale bude to +- do 14 dnů opravený:-)

to jsem bohužel nečet, Odraz se mi dostane do ruky, tak 1x do roka když jsem nemocnej... a to se pak člověk nestíhá divit co se tam dočte :-D tak až uvidím tvojí Alfu, ohnu to radši do pangejtu :)
to jsi ze Solníků? jak se žije v ráji pro místní DýKeje :-D

17.03.2009, 20:05 |
JP | Upraveno: 2009-03-17 20:06:06
DýKeje??? Vim že se kdysi na Solníkách konal nějakej vesnickej rejsink, ale DýKej je co? Já bydlim Na Pannenský nad pumpou, ale nejsem přivandrovalec, dřív jsem bydlel v Šafaříkový, kousek od školky Třebízského:)
Odkud jsi ty, nebo jak tě poznám?
Drif Kingové :-) aha.. mě to přišlo na fotkách jak Solníky.. nic jdu koukat na Letecký souboje.. zatim ;-)
p.s. já jsem z Potok.. mám béžový fáčko :-D

17.03.2009, 22:11 |
Pekys Hele vy Roztocký gangsteři, neříká Vám něco jméno Zoul?

17.03.2009, 23:13 |
JP Mě nic, ale já tady v Roztokách moc nefellim. Co potřebuješ? Mohl bych se poptat...

18.03.2009, 07:00 |
Pekys ale nic, stará známá, kterou jsem už pár let neviděl. Vim že to byli ségry, obě dost střelený, a otec byl svýho času nějaký velký zvíře přes chuchelský závodiště. Ani nevim jestli tam ještě bydlej. Holkám bude tak 24 a 30 +- To jen že jsem si vzpomněl :o)

18.03.2009, 10:26 |
Alííí Dobrá trefa s tim Fiatem... :-O
Jinak co se týče tý sněhový koule, kámoš šel ožralej z hospody domu, a z nudy valil taky kouli. Má to asi 5 km, a za tu cestu udělal 2 koule velký jako on sám (má to trochu z kopce) - a idiot jí nechal uprostřed silnice, když už jí nemohl utlačit. Ráno se tam tý kouli vyhejbali auta, a silničáři s ní měli co dělat. :-)