Navštíveno 319x

29.12.2005, 15:15 |
Tichy Mam problem potrebuju poslat ctyri obuty 16"alu kola.Chtel jsem to poslat pres PPL,ale na jejich webu pisou,ze balik musi byt jenom jeden,ze nemuzu treba svazat dva k sobe.Jak je tedy poslat?diky
tak najdi jednu velkou krabku :) kdyz to pošleš českou poštou tak ti za půl roku dorazej možná jen loukote z tech kol :o))))))))))

29.12.2005, 15:25 |
Valis Kdyz jsme naposled posilali kola,tak jsme poslali kazdy zvlast.Cenu jsem rozpocitali a pripocetli postovny.Taky asi budu posilat jedny 16",tak jsem zvedavej:)
tichy - PPL kou mi lidi posilaji normalne kola. Balene kazde zvlast..
No aby se s poštou nedočkal toho, že bude na jaře jezdit vzadu na alu kolech a na předku na plecháčích a pod stromek na Vánoce 2008 mu nedošly dvě alu kola z Brazílie :o)))))))))))

29.12.2005, 15:39 |
clown normalne mi prisly ted 4 gumy PPL svazany ... bez problemu

29.12.2005, 15:44 |
Tichy [ Link ] ja jsem se to docetl na netu tak proto se ptam
rencek: OK.Tak ze kazdy poslu zvlast a je to...
Diky vsem
mě přišli hlinikače taky PPLkou byli to dvě krabice ale pod jednim čislem zakazky
mě posílal tomaspar čtyři obutý 17 poštou jako obchoďák, odpoledne to poslal a druhý den ráno mi to dovezli, navíc když to jde na jednu adresu je u obchoďáku sleva
pánové, já teda nic proti... ale poměrně často posílám alu kola Českou poštou a nikdy jsem neměl žádný problém.
Pokud to odešlu jako obchodní balík, tak to vždy dorazilo do 2 dnů a bez jakéhokoli poškození.
Za poslání obutých 15" kol chtějí cca 450,- (na dobírku).
Toť moje zkušenosti