Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > photoshop cs3 help

o Navštíveno 535x o
o 26.05.2009, 11:28 | fredh
Mohl by mi prosím někdo z vás poradit postup( jaký tlačítka ) použít ve fotošopu? Mám ho 2 dny, chci něco upravit a už mam z toho hlavu jak meloun

1. chci zkusit při pohledu z boku vyříznout na autě kola a dát tam jiná- čím to vyříznu jakoby kružnici? Zatím tam mám asi jen to laso a nějaký

2. Na ty kola co tam plesknu, chci dát červenej proužek po obvodu- jak ho tam dám? žádný kruhový nástroje podobně jako v malování tam asi nemám, nebo nevim.

myslel sem, že je to jednodušší, ale tam je funkcí, co v malování nikdy nenajdu.

o 26.05.2009, 11:51 | vypuk | Upraveno: 2009-05-26 11:52:23
Vím, že ti asi moc nepomůžu, pokud nebudeš chtít, a taky vím, že si tohle asi nechtěl "slyšet". ->
Dej si na google hledat Photoshop Tutoriály nebo pokud englicky umíš aspoň trochu, tak Photoshop CS3 Tutorials a snad si něco najdeš co ti bude vyhovovat.
o 26.05.2009, 12:32 | Pekys
nic nevyřezávej, jen si označ na jiný fotce ty kola (vlevo nahoře ikona s přerušovanou čárou, když na ní klikneš, tak jsou tam volby laso, magnetické laso, atd.) Zvol magnetické (pro začátek dobrý) obtáhni pomalu kolo a tahem ho přesuň do původní fotky.

Kolo se ti tímto zkopíruje do fotky s autem, kde na něj klikneš pravým a dáš transformova (tuším), pozor, NE transformovat výběr. Pak už jen za růžky měníš velikost (se shiftem pro zachování poměru stran), můžeš kosit, deformovat atd atd. To už chce zkoušet.
o 26.05.2009, 12:34 | schimi
Chod do druhej ikony (elipticky vyber), alebo stalc na klavesnici ,,M". Tym oznacis koleso, stlacis crtl+C (kopirovanie) a potom ctrl+V. A vyhodi ti to dany objekt do druhej vrstvy. Popripade ctrl+J (duplikovanie)

Pruzok nakreslis tak, ze vyrobis si elipticky vyber ,,M" a ides v menu do UPRAVY a a polozka VYTAHNOUT. Zadas hrubku a farbu linky. A mas hotovo, chce to len vela skusat a mat pri tom vela trpezlivosti. Drzim palce :-)
o 26.05.2009, 12:42 | Pekys
ad 2) to jedině přes kruhový výběr (klávesová zkratka "M" nebo tam co je laso a se shiftem uděláš kruh a ne elipsu) pak s podržení alt+myš uděláš druhej kruh, který se ti odečte od původního výběru. Transformací výběru si to upravíš přesně na ten pruh na kolo a obarvíš to. Buď štětcem, nebo plechovkou. Ještě si tam můžeš nastavit transparentnost, aby to nebylo přebarvený jak pěst na oko.

no, snad jsem na nic nezapomněl a bude to tak +- sedět. Píšu to po paměti.
o 26.05.2009, 12:43 | Pekys

foto k příspěvku  od Pekys

o 26.05.2009, 12:50 | fredh
dík, vyzkouším to a dám vědět

Vypuk: to sem fakt nechtěl abys napsal, už mám takhle dost červený voči, jak furt čumím do nějakejch návodů na netu :) Je tam spousta kravin co nepotřebuju a mě šlo jen o tyhle jednoduchý věci
o 26.05.2009, 13:38 | vypuk
Já to chápu, taky jsem si tím prošel, ale když sem dycky potřeboval poradit, tak sem se dozvěděl akorát hledej na netu nebo se vůbec neptej, zabal to a jdi spát a takové podobné. Ale naučilo mě to víc než sem čekal, hledat hledat, nevzdávat to, a poradit si sám, ale chápu že to někomu prostě nejde :) asi tak nějak.
o 27.05.2009, 18:16 | Kounect
A byl by tu někdo tak hodný a postnul obrázek kudy tudy na přebarvení autíčka? Děkujůůů
o 27.05.2009, 21:25 | Pekys
označit auto bez skel, gum apod, prostě jen kastli - obraz - přizpůsobit - odstín a barva, tam zaškrtnout kolorovat a náhled ať to rovnou vidíš.

foto k příspěvku  od Pekys

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.