Navštíveno 985x

Zdravím všechny členy fóra.
stránky ahc navštěvuji pravidelně již asi rok,ale dosud jsem neměl potřebu se přihlašovat,ale teď mám problém s autem a potřebuji ho akutně řešit,už jsem vyčerpal všechny možnosti, tak to zkusím ještě tady - o co se jedná, potřebuju dnes v Praze u Charouze na černokostelecké koupit ložiska do diferenciálu a potom je poslat vlakovou poštou na mou adresu, samozřejmě peníze dopředu převedu na účet. Jinak mě čeká ráno cesta do prahy a časové spoždění. Děkuji předem jestli by se našel někdo ochotný.
stále aktuální,mají otevřeno do 21hod

26.05.2009, 17:47 |
Daryl (A)
pokud bude stacit ta vlakovka zitra, tak bych moh pomoci. Mam mBank a GE ...
pokud by jsi je koupil dnes,tak bych si pro ně přijel,ale až někde kolem půl noci,protože mě tlačí čas potřebuji je nejlépe na ráno do servisu
případně v kolik by jsi to mohl na tu vlakovku hodit, v kolik by mi to asi dorazilo
kdyby někdo aktual,tak prosím na tel.604662223 zavolám zpět.

26.05.2009, 18:13 |
JP Že sis nevzpomněl dřív, byl jsem tam 3 hodiny zpátky:)). Kdyby to nějak hořelo, tak tam za benzínovný klidně zajedu, ale musel by sis pro to přijet někam do severozápadní části Prahy... klidně o půlnoci, to je fuk.
Ale určitě se najde někdo jinej:)

26.05.2009, 18:23 |
Vonox dobra odmena to bych jel i ted z chomutova proto :-D
Tak ta odmena je fakt motivujici, zajimalo by mne, jestli ti nekdo zavolal...skoda ze jsem z Liberce:(
taky se divim... skoda ze su brnak :-)
Jen by mě zajímalo jen by si za takovou prkotinu ten litr vzal..

27.05.2009, 09:15 |
Daryl (A)
Bolthorn: ty ne ?
Kdy si vezmes, ze
1) kupujes (platis) pro nekoho koho neznas zbozi, ktere asi jen tak neudas v pripade neuspechu. (penize prevodem prisly castecne a az posleze).
2) musis to zabalit a dopravit na Hlavni nadrazi na CD Kuryr ve vecernich hodinach, kdy mas domluveny posezeni s kamosema.
Ano je to slusna odmena, nicmene jednalo se o nabidku a ve finale odpovidala.
Ano, nakonec jsem to zaridil ja.
Jo já to bral tak, že si pro to jen přijede.. Je pravda, že je v tom to riziko..

27.05.2009, 09:35 |
Daryl (A)
Mno je z Ostravy. To asi vysvetluje vse :)Neumim si predstavit, ze to zene v noci skrze celou republiku pro par lozisek.
Nicmene se to vyresilo ku prospechu veci. Tolik mozna ponauceni pro ostatni "jen ctenare" :) Anonymita je gut dokud nepotrebujete podobnou pomoc. Myslim, ze kdyby to byl nekdo z mistnich aktivnich, tak nema problem nekoho sehnat.

27.05.2009, 10:02 |
Pekis Daryl tak nějak udeřil na tu nejsprávnější hlavičku...je zajímavé, že do víceméně totální většiny jiných příspěvků se přispívá o 106, ale tam kde někdo potřebuje fakt pomoct najednou pára nad hrncem je můj vzor.
skoda ze me nikdo nezna... :-)

27.05.2009, 10:34 |
alans No ještě že se dneska najdou lidi kteří pomůžou.
Tak jsem opravdu rád,že se někdo našel a pomohl a zároveň bych chtěl ještě jednou poděkovat za velkou ochotu Darylovi. pro mne opravdu velká pomoc, ještě jednou díky
Bolthorn: zdá se to jako prkotina, ale když se jedná o peníze a nešlo a pár stokorun,ale několik tisíc a to pro někoho koho jsi nikdy ani neviděl,k tomu cestování po praze, tak se těžko hledá někdo ochotný, i když odměna vypadá lákavě.odměna určitě přiměřená.tak že díky AHC a Darylovi!