Navštíveno 392x

29.05.2009, 14:54 |
DaveX | Upraveno: 2009-05-29 15:00:56
Ahoj lidi, najde se tu někdo, kdo dělá modely nebo pracuje s něma? Myslím tím spíš baráky apod. Přítelkyně má za úkol udělat projekt (model domu) a u nás to je troch utěžké sehnat balsu, stromy apod. Tak se ptám, jestli někdo nemáte nějaký kontakt Opava a Ostrava, kde levně nakoupit věci k práci.
Děkuji moc

29.05.2009, 15:03 |
DaveX Může to být i po netu, to by nevadilo.

29.05.2009, 17:01 |
Honza2.016v | Upraveno: 2009-05-29 17:05:10
kdybys byl blíže, tak byhc věděl..šikovnej krámek bejval v liberci, ale už to je 10 let co jsem tam byl naposled..ani nevím jak se jmenuje...modelářskejch věcí tam měli víc než dost..od balzovejch latí po komponenty RC aut/letadel a vlaků..
[ Link ] nevím jestli odkaz pomůže..
neříkej že v ostravě není nějaká modelářská prodejna ....

30.05.2009, 10:21 |
DaveX filip: určitě jo, ale já to do ostravy mám 30 km. Na googlu jsem našel 3 prodejny co byly v Přívoze a v Porubě a nakonec jedom jedna byla na adrese, co jsem našel. Ale ty ceny tam byly opravdu jakože velké. Kousek balsy tam stál třeba 80 kč.
...balsa je drahá jak prase...a to musí dělat přímo z balsy? Kámoš co byl na architektuře, tak dělali vše z papíru, což mi, jako papírákovi :-) příjde super matroš...je v podstatě zadarmo, tloušťky od kancelářského po krabice od bot, daj se koupit různé barvy, pro zpevnění se to nalakuje, a když si člověk vyhraje, tak ve výsledku nejde poznat, z čeho to je. Stromky se tam pak nasází z kolejišť, nebo čeho...