Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nějaký modelář? Kde nejlevněji věci.

o Navštíveno 392x o
o 29.05.2009, 14:54 | DaveX | Upraveno: 2009-05-29 15:00:56
Ahoj lidi, najde se tu někdo, kdo dělá modely nebo pracuje s něma? Myslím tím spíš baráky apod. Přítelkyně má za úkol udělat projekt (model domu) a u nás to je troch utěžké sehnat balsu, stromy apod. Tak se ptám, jestli někdo nemáte nějaký kontakt Opava a Ostrava, kde levně nakoupit věci k práci.

Děkuji moc

o 29.05.2009, 15:03 | DaveX
Může to být i po netu, to by nevadilo.
o 29.05.2009, 17:01 | Honza2.016v | Upraveno: 2009-05-29 17:05:10
kdybys byl blíže, tak byhc věděl..šikovnej krámek bejval v liberci, ale už to je 10 let co jsem tam byl naposled..ani nevím jak se jmenuje...modelářskejch věcí tam měli víc než dost..od balzovejch latí po komponenty RC aut/letadel a vlaků..

[ Link ] nevím jestli odkaz pomůže..
o 29.05.2009, 19:08 | crestik
www.modelforum.cz
o 30.05.2009, 06:40 | filip146
neříkej že v ostravě není nějaká modelářská prodejna ....
o 30.05.2009, 10:21 | DaveX
filip: určitě jo, ale já to do ostravy mám 30 km. Na googlu jsem našel 3 prodejny co byly v Přívoze a v Porubě a nakonec jedom jedna byla na adrese, co jsem našel. Ale ty ceny tam byly opravdu jakože velké. Kousek balsy tam stál třeba 80 kč.
o 30.05.2009, 11:07 | crestik
...balsa je drahá jak prase...a to musí dělat přímo z balsy? Kámoš co byl na architektuře, tak dělali vše z papíru, což mi, jako papírákovi :-) příjde super matroš...je v podstatě zadarmo, tloušťky od kancelářského po krabice od bot, daj se koupit různé barvy, pro zpevnění se to nalakuje, a když si člověk vyhraje, tak ve výsledku nejde poznat, z čeho to je. Stromky se tam pak nasází z kolejišť, nebo čeho...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.