Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Svatební dar ?

o Navštíveno 550x o
o 29.05.2009, 20:19 | Midi34
bratránek se bude ženit , a nastává problém jak to sfouknout s darem ?
říkal že všechno má , kolik je rozumná částka za nás jako rodinu tj. 4 lidi
dík za nějakou hoženou sumu vůbec nemám představu

o 29.05.2009, 20:20 | Arnie_one
To ti nepovim, ja brachovi s mladou dal mikrovlnku, nemeli ji, tak to potesilo.
o 29.05.2009, 20:21 | bafis
Brácha se taky žení. Dám mu do obálky pětilitr, to bude asi akorát, za mě a za starou.
o 29.05.2009, 20:22 | rover (WoodTech)
moji příbuzní dávaly 5000 je to dost ale ne zas moc neboli cena slušného kuchynského robota:-)
o 29.05.2009, 20:23 | Pekis
Já s přítelkou sme bratránkovi na svatbu dali velkou sadu ručníků a 2 tisíce.
o 29.05.2009, 20:30 | Midi34
vzhledem k tomu že rodiče jsou oba bez práce a dělám jen já a brácha 4 ka bude ideal , dík za tipy

jinak co jsem ted googlil ohledně svatebních darů narazil jsem na vtip

jakej je rozdíl mezi tím když ti doručej pokutu nebo pozvánku na svatbu ??

žádnej obojí se musí zaplatit
o 29.05.2009, 21:58 | PlusOne | Upraveno: 2009-05-29 21:59:54
No, tak koukám, že rozhodnutej jsi, tak třeba inspirace pro ostatní....my jsme, jakožto IT Crowd, zaregistrovali kolegovi a jeho nastávající doménu s jejich příjmením, a zaplatili jim na rok hosting....kdo chce, mrkne:
www.skopalikovi.cz
Jo, a na obřadu není dvakrát...má jednovaječné dvojče ;-)
o 30.05.2009, 00:12 | KyklopDLS
no když říkáš že všechno má, tak co třeba zaplatit jim nějaký pěkný zážitek? Nevím jak se pohybují teď ceny, ale 4k za let horkovzdušným balonem by snad mělo stačit, nebo něco podobného.
o 30.05.2009, 01:17 | Midi34
takhle oni spolu už žijí nějaký ten rok
co vím tak byli na raftu , let letadlem , výlety všude možně atd, domácí spotřebiče -to po čem toužili si už pořídili

byt je manželky od jejích rodičů
jediný co potřebujou podle vlastních slov je přestavba jádra v bytě a na to jsou potřeba peníze a z těch peněz co mají jim svatba dost ukrojí
říkali že preferujou peníze ,jde o to aby jsme nebyli za ůplný blbce nějakou neadekvátní částkou

jinak jim držím palce
ale osobně se mi ani na svatbu moc nechce,stačila mi jedna (sestřenky)a docela zklamání
o 30.05.2009, 11:25 | Big_Max
Co vím tak kamarád dostal "obraz" ale v rámu na plátně bylo místo díla "vytapetovaný" penězama. Je to nápaditější než peníze v obálce a hodnotu si zvolíš podle toho čím budeš tapetovat :D
o 30.05.2009, 11:40 | clown
meli si napsat seznam daru .. pak si kazdej vybral na co mel ...,
u nas to tenkrat vyslo na 100 procent
o 30.05.2009, 20:26 | tmx.806
no, jestli jdete na svatbu 4 a chcete dat "4ku", tak jim mozna akorat pokryjete naklady na svatbu a hostinu...
o 31.05.2009, 01:03 | Midi34
2Big_Max dík za tip ,přeýšlíme jak to originálně předat

nemá někdo návod jak se skládá origami ?

2 clown -to bylo první na co jsem se ptal , říkali že jejich známí dokonce mají www stránky se seznamem
ale oni si to představují jinak -pouze peníze ,at je to jaký to je (říkal jsem že se spíš hodí věci ze seznamu)

2 tmx806 , jo to chápu ,běžně se to tak počítá
ale já nepiju ,a před lidma který nezmám se ani v klidu nenajím ,takže s semnou nebudou mít velký náklady a u ostatních je to na jejich svědomí
o 31.05.2009, 04:44 | tommas
ja peněžní dary nemám moc v oblibě, ale jak pravíš, je to praktické. Tak jim to aspoň dejte v desetikorunách ve velký sklenici nebo tak:-)
o 31.05.2009, 05:09 | zipp
tommas: jo, to je sice zajímavý, jenže co pak budou dělat s 400 desetikorunama?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3175 sekund.