Navštíveno 988x

Mam moznost si vzit tohoto prcka. r.v. 2003, 120tis.km, servis jen BMW, jeden majitel(70ti lety deda) v A. Sice ma par much viz foto :-) ale to neresim(sice to nevypada, ale motor, chladice i nosniky jsou ok), praci mam zdarma a dily za pusu.
Jedna se o motor 1,8 benzin 85Kw vanos a chtel bych se zeptat co se mu da vytknout atd. A hlavne co ten system valvetronic? Co se u tech aut sere atd... V bmw se nevyznam a ani jsem nikdy nemecke auto nechtel, ale nekupte to zadarmo :-)

není nad to, když je auto dobře nabourany
O_O: máš recht, já to říkám pořád :-)

01.06.2009, 20:57 |
Syrup ja bych nechtel e46 kompakta z duvodu takovyho, ze to je nejhnusnejsi bmw co se kdy delalo :))) ale myslim ze tech 85kW s tim bude asi docela hejbat..
Syrup - nene, nejhnusnější je e36 kompot:-D
Málokterý auto je hnusnější než BMW compact... a k tomu ten motor... ani zadarmo :-) Srát by se toho moc nemuselo, ale nechtěl bych to.

01.06.2009, 23:19 |
Phitypaldy | Upraveno: 2009-06-01 23:23:15
To auto me nebude stat ani korunu. Prace taky nic a dily budu mit fak za pusu. Jen proto o nem uvazuji. Jinak bych o nej ani okem nezavadil. Takze jsem prave premyslel, ze bych to nechal pro manzelku.
nechej ho pro manzelku a za chvili v nem stejnak budes jezdit ty a nakonec si koupis dospele bawo :-) ale ten kompakt na peknejch kolech nevypada zle, navic je i praktickej, diky vyklopny zadi, motor je v pohode, takze bych se toho nebal, jestli je vsechno jak pises :-)
Ja sve auto mam a bmw pro sebe urcite chtit nebudu, ani dospele :-)

01.06.2009, 23:33 |
Syrup tak jeslti je zadarmo, tak ja si ho klidne vezmu i bez premejsleni .. .:D
co je tam eště za málo až zadarmo ?
jestli zadarmo, práce zadarmo a díly za pusu tak proč ne ale e46 tak e36 kompot sou opravdu nejhnusnější bmw snad vůbec :)))))
jura.j: Za malo spousty, ale zadarmo jen pro me :-)
No ja vim, ze je to osklive, ale na to jsem se neptal :-)
teďkaj eště co je málo a čeho je tam moc :o)
No zadnou a4 tam nemame :-)