Navštíveno 405x

04.06.2009, 18:20 |
Geo89 Zdravim, mátě někdo tuhle hračku ? uvažuju o něm (až vyjde jako T-mob. MDA V) tak by mě zajímaly nějaký praktický zkušenosti...
prakticky to je stejný jako dosavadní Touch HD takže za mě super hračka neb mám HD :)
jinak Ufík má D2

05.06.2009, 08:58 |
Bucci jj Ufík má...
pochybuju, že to vyjde jako MDA 5 (páč maj furt plný sklady čtyřek)
Nismo: vzhledově podobný, funkcema je to zase někde jinde... funkční rozdíl asi jako Diamondem 1 a HD... prostě generace...
Kdepak , diamond2 je uplně shodnej se současnym HD ..... jedinej rozdíl tam je lupa pod displayem jinak je to HD ale s menšim displayem, funkcema i parametrama shodný :) ale rozdíl D1 a D2 je propastnej samo, Pročko to samý aneb klidně už bych si i Pročko koupil neb má display :)

05.06.2009, 11:00 |
Geo89 No někde na mobilmanii nebo kde psali,že tisková mluvčí t-mobilu jim potvrdila že bude jako MDA V někdy během prázdnin.. chci na něj počkat hlavně proto,že z fotek vypadá jako že namá ten zadní kryt lesklej. Lesklej mi stačí notebook, je to věčne opatlaný :( HD vypada taky dobře,jen stoji zas o něco víc...
D2 ma lesklej zadek:o) ale jinak max spokojenost:o)rychlost,vydrz,stabilita,vybavenost super,jedine co me fakt nici je ze pri psani sms a vubec pri pouzivani vrze kryt baterie:o( nic mene prvni zavada:o) jeste dve stejne nebo 3 ruzne a supky pro jinej treba Touch pro 2?:-)
já měl Touch pro a nejlepší věc co sem kdy měl,umí to prakticky všechno,ale potřeboval jsem love,tak už není

05.06.2009, 14:17 |
Geo89 D2 má lesklej, ale právě proto chci počkat na to MDA V , protože ten vypadá,že to nebude tak hrozný :)

06.06.2009, 16:33 |
JA HD je můj mazlíček...:-)šel bych do něj..