Navštíveno 372x

13.06.2009, 13:58 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-06-13 14:02:18
tak nějak stále pokukuji nad novým telefonem, pro pracovní účely - hlavně volání, SMS, tel. seznam, kalendář, kalkulačka, a narzil jsem na LG KP500 Cookie, u vodafonu nový můžu mít za 2577,- Kč. Má s ním někdo zkušenosti? Vypadá dobře, velkej display, dotykáč.
[ Link ]
Koupil jsem to nedávno mladý. Je to asi nejlevnější dotykáč na trhu, za ty prachy je to podle mě dobrá volba. Teď jsem se jí ptal, jak je spokojená a prej akorát při odesílání SMS musí hledat kontakt v adresáři, že tam chybí nějaká rychlá volba z posledních použitých kontaktů nebo co. Ale jinak asi v poho. Mrkni na recenze, vycházejí celkem dobře, z těch stylovek od LG je tohle lepší volba než některé dražší modely.
Jinak LG obecně mají trochu problém s baterkama. Ani ne tak s výdrží (resp. i s tou, ale ne tenhle model), ale s tím, že tam máš třeba tři čárky a najednou během pěti minut ti mobil chcípne. Ten ukazatel nabití je úplně na houby.
ok, super, a nabíjení neřeším, na noc 1 za 2 dny jsem zvyklej dát mobil, takže no problem :-) Taky sem prolezl recenze a vypadá fakt dobře :-)
A nevim presne jak u tohoto typu ale LG celkovej je na prd tim, ze se pro to nejsou treba THEMATA, pokud to nema javu tak hry atp :) Nejde to nijak upravovat a vylepsovat.
Ale jetli to je jako pracovni telefon tak je to stejne asi jedno :)

13.06.2009, 19:31 |
bafis Známej si ho koupil a hned po tejdnu se ho zbavoval že má debilní ovládání a skočil do týhle Nokie
[ Link ] která je za podobný prachy.

15.06.2009, 06:54 |
TUNER 2500 a 6500 mi nepřijdou moc podobný prachy )))

15.06.2009, 07:38 |
bafis Tuner : jenže 2500 je s dotací a když tu nokii bude mít možnost taky dotovanou, tak cena bude podobná ;-x
No ten LG je nedotovanej o dva tácy levnější než ta Nokie. Nemluvě o tom, že je hezčí - ta Nokia vypadá jako pro teenagery.
nokii nechci a navíc, je dělaná hlavně pro hudbu a běžná cena lg je kolem 3700, takže ani dot. by ta nokia nebyla pod 4500

15.06.2009, 14:20 |
bafis tak si budeš muset zvyknout na to ovládání...
Co konkretne bylo blby na tom ovladani? Muzu to vyzkouset na mlady founu a poreferovat. Treba psani SMS na te dotykove klavesnici je celkem v pohode - urcite to neni horsi nez treba prumerna klavesnice od Sony Ericssonu :)
Tak na SE mi nešahejte :-D Tedy aspoň ty starší :-D Jinak ovládání, nejsem blbej robot, abych uměl ovládat jen 1 telefon a pak už si jiný nekupovat, když jsem si zvykl na Samsung, mám ještě SE, tak nějaký LG bude v pohodě navíc sem viděl hodně videí, recenzí a je to v pohodě :-) dá se říci hodně muziky za málo peněz, za ty 2577 úplná pohodička :-)