Navštíveno 1547x

Kdybyste někdo zahlédl, je to v ČR v podstatě unikát.
Odcizený Wartburg 311 Cabrio (1958)
Dne 19. 6. 2009 byl ukraden automobil Wartburg 312 Cabrio (1958) na sraze vozů Wartburg 311/312 v Kolíně, Česká republika. Jednalo se zrenovovaný vůz v barvě slonoviny, viz foto.
Žádáme Vás všechny o pomoc při pátrání po vozidle a obezřetnost v případě, že by se ve Vašem okolí objevil stejný či podobný, dosud neznámý vůz. S ohledem na provedení krádeže existuje předpoklad krádeže na objednávku.
Zároveň prosíme o přeposlání informace Vašim přátelům, členům klubů či jiným veterán klubům.
Případné informace podávejte prosím majiteli vozu:
telefon: +420 602 716 088
e-mail: matejka@noventis.cz
nebo na e-mail:
vkrupka@gmail.com.
Děkujeme za pomoc!
Wartburg 2T Club
PS: Myslím, že byla vypsána i větší odměna za jeho nalezení.

tak tohodle se nedá nevšimnout ...
varťase se střechou znám, ale cabrio vidím prvně

22.06.2009, 09:41 |
clown rekl bych, ze bude spis nekde za hranicema ... Polsko / DDR :o(

22.06.2009, 09:59 |
Cenda sliboval odmenu 100t, ale tohle uz bude daleko za hranicema
Primo na sraze jo? To uz je hodne velka drzost :(
z hlídaného parkoviště v noci se to prý šlohlo

22.06.2009, 10:35 |
bafis Jaký bylo to provedení krádeže ??

22.06.2009, 10:37 |
bafis O_O :Tak to je docela drzovka.
jojo a kamera co tam byla mela zroooovna, kdyz to ukradli 1,5 hodiny výpadek.. zajímavé... asi bych šel dát majiteli toho parkoviště pár ústních dotazů
To Only: tak s tou kamerou je to hoooodně divné ! :-(
Divne ? Ja myslim, ze vice nez jasne.

22.06.2009, 13:21 |
fredy tu kameru taky mohl odpojit zrovna zloděj, pokud ne, tak je to divné, ale držel bych se hesla, hlídané parkoviště, tak plať. jakou to může mět hodnotu?

22.06.2009, 14:10 |
Kesam Když jsem to viděl ve zprávách to by si se posral hlídané parkoviště kamera všechno jasně zorganizovaná krádež vozu to už bude někde v německu rozebrané:(
V německu se pohybují ceny od 10 t. nahoru. Škoda, byl to moc pěkný vůz. Snad se najde
bylo to ve zprávách, z uzamčeného hlídaného parkoviště na sraze, snad tam byla i kamera, ale kupodivu 1,5 hodiny nefungoovala v té době, kdy došlo ke krádeži, u nás to byl prý jediný kousek, takže bude někde za hranicema.... a někde možná dál, sousední země jsou blízké....
Tak s tou kamerou je to jasný, hlídač dostal dobře do kapsy, jinak by si snad 1,5h výpadku všimnul ne? Šance na nalezení si myslim celkem nulová, měli to připravený, takže už bude dávno pryč. Sou to zmrdi, ale nenaděláš asi nic, byla by velká náhoda, kdyby se někde objevil.
Jediný kousek v Čr to nebyl, ale jediný byl zrenovovaný.
matis77: Ten si chudak taky zaslouzil lepsi osud nez tohle :(
matis77: Ten si chudak taky zaslouzil lepsi osud nez tohle :(
ty čur*ci co tohle ukradly by zasloužily odstřelit.bud to vzaly nejaký mladý kok(o)ti jen tak pro srandu.nebo na zakazku.Jinak 1000x hezči zrenovovanej wartas než 1 votuzená kara:-)
100 rozpadlejch nebo někde ve stodole vs. jedinej zrenovovanej je u mě prostě jedinej kus v ČR. To je jako říci, že jsem milionář, ale ještě jsem ten milion nevyhrál, ale určo vyhraju...
To z tebe zase vypadla myšlenka. Pokud jich tu najdeš rozpadlejch ve stodole aspoň deset, tak z tebe toho milionáře udělám :-) A u unikátů nezáleží na tom, jestli jsou zrenovované, původní stav je většinou cenější.

23.06.2009, 12:24 |
bafis
no ste mě nepochopili, prostě když je to jediný v ČR zrenovovaný, tak asi těžko ze dne na den tu bude další zrenovovaný, takže je jedinej :-D a hou, domluvil jsem
Pátrání po Wartburgu se ruší. Našel se opět v noci, tuto sobotu. Je nabouraný, vykradený a nepojízdný, ale je u majitele. Majitel všem lidem, co mu pomohli, děkuje.
tak aspoň něco... ví se už o pachatelích? nějaká stopa? a je hodně zničenej?
to je děs :( našel se i pachatel?
ä vi se teda kdo to ukradl?jako celkem masakr takovyhodle krasavce jen tak ukrast a zkur*it :-(((
Tady v Přerově obcas vidivam nejakyho dedulu co ma to samy ve svetle modre (rekl bych jeste origo) barve...akorat to neni kabro...