Navštíveno 474x

28.06.2009, 22:12 |
ACEMajky | Upraveno: 2009-06-28 22:17:20
Zdarec, nemate nekdo prehled, kde by se daly sehnat jeste starsi modely CASIO hodinek. V krame je uz nemaji a moje ktery mam uz 15 let pomalu dosluhuji (zub casu se na nich dost podepsal), bohuzel to co ted casio vyrabi jsou desny hnusy.
Ted sem z tech mejch pri cisteni vyndal baterku a kdyz ji dam zpatky, tak nejde disply a jenom sviti dioda podsviceni displaye - nevite co s tim?
Konkretne by byl zajem o toto:
[ Link ] (ty mam nyni)
jeste lepe
[ Link ] nebo
[ Link ]
No koupit z toho linku, za litr je mas doma. Co teda resis?:o)
:-D jako tapp ;)kdyz uz mas i link tak kde je problem ;)
Precijenom ma anglictina neni na urovni abych mohl komunikovat s nejakym prodejcem + ani nevim zdali pres ceskou sporku muzu zaplatit...
aha, tak myslim ze tu je dost lidi ( tapppikem pocinaje ) kdo ma ucet na ebay, jazyk ovlada a neni problem se domluvit ( predem rikam ze ja nemam ucet tznm me nepis ;) i kdyz bych rad pomohl tak tady nepomuzu a jen kecam ) ;)
Mno je to tak.Me se libej tyhle
[ Link ] staci rict "svec" a jsou koupeny, kdyz mi posles adresu, mas je do 10 dnu doma. (a ja penize na svym uctu, doufam)
No ja mam ty 50ky, zitra do nich zkusim dat novou baterku (musim ji koupit) a kdyz ej nerozhybu, tak se ti ozvu (penize bych poslal hned na ucet
jinak s tebou souhlasim, vzal bych ty 150ky co si sem dal ten odkaz, jsou vodotesny a maji lepsi podsviceni (150 zaznamu je zbytecnych, pouzivam to dneska uz jen na narozeniny a svatky abych nezapomnel :) )
Tapiku, diky za nabidku, vcera se mi povedlo hodinky rozchodit (ty moje) jsou sice uz dost ponicene, ale kdyz vemu v uvahu, ze ty nove by byly uplne to same a jeste bych si musel dat bacha, abych ej neposkrabal, tak zatim asi jeste vydrzim a tema myma :) Diky moc