Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > FlexiFront :-D

o Navštíveno 11161x o
o 30.06.2009, 13:12 | Bolthorn
Kolegovi volali z nějakého call centra s nabídkou kvalitního švýcarského holicího strojku za pouhých 69 Kč. Tak si řekl, že to zkusí.. Dnes mu přišel dopis, že má potvrdit objednávku a že mu budou automaticky 4x ročně posílat sadu náhradních hlavic za 279 Kč + poštovné 69 Kč.. Tak jsme se pokusili něco o tom zjistit a netu jsme našli několik diskuzí o této praktice. Zboží zasílají obyčejně, když se zboží ztratí nebo vám vyberou schránku (jestli ho vůbec pošlou), tak vás začnou bombardovat upomínkami, že jste nezaplatili složenku za zboží. Následně to předávají k vymáhání nějaké firmě. Kvalita strojku je prý na pováženou, čínský shit za pár korun.. A samotné hlavice jsou prý ty samé, co prodává Tesco pod svojí značkou za 170,- ... Ukončení odběru na dlouhé lokty a když už se vám podaří ukončit odběr hlavic, tak vám stejně ještě jednu sadu pošlou (nebo spíš upomínku za něco co nepřišlo), s tím, že to ještě stihli odeslat před odstoupením kupní smlouvy. Máte s tím už někdo zkušenosti?

o 30.06.2009, 13:17 | Vencaf
mě spíš udivuje,že na takovou hovadinu ještě dneska někdo skočí..
o 30.06.2009, 13:29 | tomi666
Já přesně, mě nějaká pi*a volala asi před pul rokem ,zrovna jsem řídil auto ,takže jsem ji poslouchal tak na pul ucha,hlavně nechápu kde vzala číslo protože to bylo fungl nové, no něco se mji řekl jo že mi to je jedno at klidně pošlou,přišlo ja použil,nic jsem jim nezaplatil,totalni shit, do dnes mě bombarduje nějaka vymahaci firma,posila mi upominky a podobné pi*arny, absolutně na to nereaguju a jestli mi přijde ještě jendou od nich upominka tak tam te kokosce volám a vypi*uju ji jak nikoho,že co si myslí,že mi nic nepřišlo atak. Dle mě ti nic nemužou. Maji to posílat do vlastnich rukou,nebo co ja vim jak,na dobirku apod, ne tak že ti to listonoška hodi do schranky a sused co se nema zrovna čim holit ti to ze schranky vytahne.Mužu zesrat, kamoš at' na to taky sere :)
o 30.06.2009, 13:32 | tomi666
Ted tak nad tím uvažuju, asi 4-5roku zpět mi taky někdo volal a mam pocit,že to byla obdobna firma,že nabizi panske trenky nebo co,řikam jasne pošlete,trenky mam dodneš někde,taky jsem jim nic neplatil, zkoušeli tak rok upominky a pak to vzdali,takže fakt říkám, neřešit..
o 30.06.2009, 13:45 | tappaja
Jako Vencaf..
o 30.06.2009, 14:04 | Pekys
což o to, vždycky se najde někdo kdo se nachytá, ale jak píše tomi666, pokud ti nedokážou, že si to dostal (potvrzenej papír z pošty, podpis za přebrání apod), tak se jim můžeš vysmívat a můžou ti políbit prdel, a určitě nebudeš nic platit. Ale je to zase jen o lidech, na který když udělaj bububu, tak jim to radši zaplatěj.
o 30.06.2009, 14:22 | Daryl (A)
mam zkusenost ... stejne jako tomi. Za jizdy v aute ...bla bla po mesici na chodbe pohozenej balicek s nejakym strojkem a za dalsi mesic nejaky upominky ...
o 30.06.2009, 14:32 | Bolthorn
Jestli pro ně není hlavní spíš sehnat osobní údaje, se kterými potom výhodně obchodují..
o 30.06.2009, 15:52 | Rustapha-659 | Upraveno: 2009-06-30 15:53:51
heh...tak to je gól..jel jsem s kolegyňkou z práce autem a divil se co to blábolí do telefonu za věci..mj.se taky divila kde na ní vzali číslo,jelikož je to neveřejný firemní mobil - slečna operátorka na druhém konci drátu jí řekla "že to prý náhodně vygeneruje počítač" (ehm,to jí teda nežeru)..no a hele Flexifront / Stella lady :oDDD ani nevím jak jí to dopadlo..

jinak jako Bolthorn řekl bych..

tady jsem něco vygůglil:
[ Link ]
o 30.06.2009, 16:24 | Kesam
To zkoušely na fotra tohle :-)
o 30.06.2009, 17:51 | Freerider
Tak tohle můj tatík objednal snad už někdy před dvěma lety ?? (nevím přesně).
Ve finále s tím teda problém nemá. Řekl bych, že je spokojenej.

Nedalo mi to, tak jsem to testnul taky a můžu říct, že to není žádná extratřída, ale zase úplnej šmejd to taky není. Podstatný je hlavně to, že při srovnání s Gillete Fusion to vyjde levněji a že bych pozoroval, že mi to nějak ubližuje, to tedy ne.

Způsob prodeje nekomentuju. Mně nevolali, takže nemůžu posoudit.
o 30.06.2009, 18:28 | hutchins
má je ještě doma snad 2 roky, moc žiletky nepoužívám, každopádně žádný telefon, přišlo poštou, tak jsem to objednal a pak přečetl že mi to budou posílat co 1/4 roku, tak jsem to hned zrušil a v klidu
o 30.06.2009, 18:36 | tom96
takových věcí je víc. callcenter je hafo a všude se to nabízí od spodního prádla po inet atd. Vždycky si stačí pamatovat, že všechny tyhle hovory jsou nahrávaný. Pak jen tím stačí vyhrožovat popřípadě kontaktovat lidi z ochrany spotřebitelů, který vám s tím pomůžou pokud je opravdu problém to zrušit. Ale tyhle věci psát v roce 09 v čr mi příjde velice zvláštní
o 30.06.2009, 20:07 | Bolthorn
Já jsem na call centru jeden čas dělal prodej, tak vím jak se v ten moment přes telefon dají zlomit lidi. Ono to nemusí být ani přes telefon. Člověk je vyškolen tak, že dokáže člověku vnutit i hovno po sobě a on si ho koupí.. Jsou na to psychologické fígle a člověk se pod těma fíglema a krátkého času pro rozhodování zkrátka zlomí.. Samozřejmě nejde to u všech..

Jinak k tomu holení.. Oholit se dá i s klasickou žiletkou v pohodě, když už člověk chce koukat na cenu.. Já jsem se s ní jako student holil a pohoda.. Vyzkoušel jsem a poznal toho postupem času dost. Ale nejvíc mi pak začal vyhovovat Gillette Mach 3, skvělé a rychlé oholení a hlavně jsem neměl tak podrážděnou pokožku. Když se objevil na trhu Fusion, tak mi ho hned Eliška koupila a super, teď už používám jen to.. A na ceny hlavic nekoukám, protože člověk za komfort platit musí i když vím, že kdybych chtěl ušetřit na holení, tak se zase klidně vrátím do začátku, kdy mi stačila obyčejná žiletka.. A pochybuju, že mi nějaký shit za 69 Kč poskytne takové oholení, jako to s čím se holím teď..
o 01.07.2009, 22:41 | Samantus
Dneska sem sahnul po svy ziletce a okamzite sem si na Vas vzpomel, hadejte co je na ni napsany? :-) FlexiFront.... no je to asi pul roku co sem ji dostal od mamky, tak doufam ze se do niceho nezapletla....... ale jediny musim rict, jsou fakt super, perfektne holej a vydrz ziletek je taky dlouha....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3342 sekund.