Navštíveno 431x

Hledal jsem, co se o tomto již zde psalo, ale každej si z toh odělá kozy typu záchranka už nebude jezdit ke zraněným atd:)
Ale nikde jsem vlastně nenašel, jestli od 1.7.09 je teda nějaká změna nebo není.
To, že nemusím mít rezervu atd, to vím,ale jde mi o konkrétní položky jak na auto, tak na moto. Popř abych to doladil rodičům.
Na webu je toho mraky,ale všude se píše něco jinýho, tak jsme z toho kojot.
díky
hele ja na motorce nevozim nic a nikdo to neresi..
nojo, já to taky neřeším,ale jak narazím na vola....
boze ono se zase neco menilo? no tak to bych taky rad vedel co tam mam mit... rezervu mam, klic a hever taky, zarovky od vnejsiho osvetleni od kazdeho druhy jednu, pojistky, lekarnicku nerozbalenou ale po trech letech asi uz proslou, trojuhelnik, lano, vestu pro sichr co mam mit jeste? zelenou kartu obcanku a technicak, vic po me snad nemuze nikdo nic chtit :-D ze bych vozil cernej pytel a kamanej obelisk to me ani nehne...
mam za to ze jeste nejakej protokol na sepsani v pripade nehody..ale nejsem si jistej...jinak ho davaj v pojistovne nebo je na netu..
no právě, v autě mám ty standard věci co maj bejt,ale nevím, jestli mr*ky nevymysleli nějaký další sračky, jako nějakou tu křídu na zakreslení nehody nebo cosi sem slyšel o nůžkách...
vždyť kua musí bejt někde na stránkách rozepsaný co do auto a co na moto.
Jinak jak říká Woko_o, protokol........

04.07.2009, 18:32 |
swep
AllInOne: rezervu musis vozit pořád nemusí ji vozit pouze new auta které mají povolenou výjimku od výrobce

05.07.2009, 00:23 |
Kesam Tak to je v prdely já už jsem jí vyhodil a dávat jí tam nebudu :(