Navštíveno 618x

Poradte navigaci do 4-5k. Byl jsem zvykly na TomTom, ale treba je neco lepsiho za ty penize. Podminkou je mapa nebo dohrani cele EU.
diky
Koukni se na GOCLEVER 5010FM ,má velký display a možnost couvací kamery (prodává se i jako set) a je za dobré peníze docela.

05.07.2009, 10:04 |
Kmoda | Upraveno: 2009-07-05 10:04:59
Co takhle Navon? Používají nejlepší navigační software na trhu iGo8 v nejnovější verzi.
[ Link ] tady výhradní distributor
[ Link ] ,určitě ti tam i poradí. Co třeba toto
[ Link ]
Taky bych potřeboval trochu poradit o koupi navigace.Mel jsem tet pujčenou navigaci Mio,a moc jsem spokojeny nebyl...Potřeboval bych to tak i trochu do prace aby to umelo i č.p Mužete neco doporučit? Díky
pokud chces rozumny upgrady map tak jedine TT
Pokud jses zvyklej na TT, tak u nej asi zustan. Jinak za me Garmin.

05.07.2009, 17:54 |
Kmoda Nevím co máte všichni s TT ale s iGo8 sem na něj rychle zapoměl a nechybí mi.

05.07.2009, 19:28 |
soda mozna mimo misu, ale co takhle PDA a do nej navigacni soft Sygic McGuider. mam a nic lepsiho jsem zatim neokusil
Ted jsem procital par diskuzi a za me to bude asi Garmin nebo Igo8. Garmin kvuli presnym adresam v CR, ktery me u TT neskutecne sraly a take kvuli cyklomapam, dneska by se zorvna hodili, kdyz jsem s maldou zabloudil v lesich na Krivoklatsku :-) Igo8 moc neznam a moc jsem se o nem nedocetl, ale pry zvlada vse co umi TT i Garmnin. Ale zase pry podpora neni zase tak dobra, co jsem vycetl. Tak asi zvitezi Garmin, libi se mi vizualizace jejich map. POI se pry daji dohrat taky bez problemu. Me staci, kdyz me to dovede do mista kam potrebuju a nebude to po polnackach jako obcas TT :-)
PDA jsem mel a uz nechci nikdy vic :-(
jinak co jsem checkoval ceny, tak to slo koukam pkne dolu, takze my bohate staci navigace za ca 3-3,5t.Kc

05.07.2009, 22:17 |
Kmoda
Kmoda: jen se zeptam v rychlosti, umi to dobre, stejne jako Garmin, popisna cisla CR, myslim cele, ne jen velkych mest? diky, vypda to hodne zajimave
V novejch mapách TT má orientačních čísel dost... můžu ti zkusit ňákou adresu...
V navigacích obecně platí,že nejdůležitější jsou mapy,proto někteří výrobci nabízejí i doživotní upgrady zdarma atp. Na druhou stranu pak lidé tápou a myslí si,že někde jsou navgace předražené,ale jedná se o stejný model,akorát s jinou podporou map :-) Navíc dneska je to spíše o tom,že se u každé značky najde nějaký šikovný model
já mám už dva roky garmina a asi bych neměnil

06.07.2009, 13:16 |
Kmoda Rajdloš :nemám to ještě moc vyzkoušené,já mám tedy základní model N250,teď co jsou nové modely mají už i novější mapy a zase lepší,chtělo by se to zeptat v tom fóru nebo přímo Adama Maška (ICQ 161-293-O31),je to chlapík který ti o tom řekne vše.

06.07.2009, 16:13 |
KaZaN Já jsem dřív měl nejradši iGO, ale mám v iGo starý mapy, tak jsem iGo odložil. Pak jsem dlouho testoval TT i Garmina a protože jsem měl možnost je mít bodlý oba v autě, tak jsem dospěl k tomu, že Garmin je mi milejší a asi i přesnější. V sobotu jsem jel s TT po Německu a ten zmetek mne neposlal na sjezd, ale až za sjezdem protisměrem, což jsem samozřejmě ignoroval a zajel jsem si 30km )o:
Jinak co se týče donahrávání čehokoliv do TT a Garmina, tak mi to přijde podobný, ale pravda do Garmina to jde asi líp...
já zůstal nakonec u Garmina....ta jejich mapa pro rok 2010 je hooodně podrobná.
Pokud potřebuješ něco na kolo nebo do kapsy...koukni třeba na model Nuvi 200/205/250 ..je to malá navi se základníma funkcema a koupíš jí kolem 2-2500kč
Co jsem dneska jeste procital, tak zvitezil u me Garmin 255T. Viz CTS, da se koupit kolem 3000Kc.
Jinak diky vsem.

07.07.2009, 09:42 |
Kmoda Kde se dá koupit za tyhle prachy? Všude ho vidim dost přes 4tisíce.
koupit..třeba na Aukru.U Garmina v těchhle základních modelech není potřeba mít obavu z poruchovosti (osobní vícečetná zkušenost)
Tak tak,vys*al sem se na drahy navigace, koupil na aukru Garmina 200, kamos to videl taky, tak tady z fora druhyho,vse pod 2000, mapy nekomentuju,vse slape jak ma, parada.
za me HTC Diamond 2 s iGO8 mapy z unora a max spokojenost TMC,3D,hezky jednoduse a spolehlive:o)
Kmoda: videl jsem ho nekde za 3400Kc a samo DPH dolu :-)
měl jsem pučenou kdysi garmin - nějakou zákl řadu a teď mám TT. Osobně se mi víc páčil Garmin - hlavně jejich navigačními pokyny - tak sqěle udělané a srozumitelné, že TT se může jít klouzat.