Navštíveno 1002x

tak si přítulkyne poridila psíka, musime se tady s nim pochlubit. No neni roztomilej? :-)))

ty woe vypada skoro jako ty :-)))
johane: voe :))) ja nejsem tak roztomilej :o)
škodík: jj je to malej pinďa :)
já čet: přítulka porodila psíka :o))))
pěknej bobík
Takze za mne taky gratulace :o)
viz:
[ Link ]
16"48 to vypadá jako bys ho právě vysral. ale jinak super trhač,ať roste.. :-)
...tohle měla známá, štěně za 12t, běhalo po zahradě, pak se sneslo káně a odneslo do vesmíru...děcka řvaly, tak koupili druhé štěně za 8t, ale spadl na něj mražený krocan, bo se motal pod nohama -> předložka ke dveřím
crestik: coze??? oboji mi pride jako blbej joke..
thullo: sakra vypadaj nak steje, taky moc krasnej :))
petura: vole :o)))
Tohohle prastenyho blazniveho psika mame doma uz 6 let. Porad je to zivej magor, porad beha, chce si hrat. Ted prodelala operaci a myslite ze se sklidnila ? Je to snad jeste horsi.

07.07.2009, 18:03 |
Kacko P3RF3KT: Zname tohodle psika take odnesklo kane - na to vazne bacha az bude behat nekde po louce.
Je to megazivej magor, jak pise mrazik.
dyť se to stratí mezi dvouma chlebama ...... :-))))
JOKE
ať vám dělá radost
ty vole , jaký malý kundolízek :o)

07.07.2009, 20:52 |
AR jaaaj ten nas vypadal uplne stejne ;) takovy to bylo mily stenatko a ted je z nej hajzlik co si chce furt hrat.
jinak to kane...fakt bacha, jedni znami si stene vezli domu, zastavili u dalnice aby se prcek vyvencil, priletelo kane ci co a frr prcek byl pryc.
no tak historku o malým psíkovi a káněti jsem už slyšel v několika verzích (čivava, jorkšír, krysařík atd ...)
ale asi se to stalo, jinak by se o tom tolik nevyprávělo

07.07.2009, 21:35 |
BALI jakej pán,takovej pes? nebo jak to je...:)
bali: nesere :-D
no kurva tak to doufam ze nas pripad nebude ze nam to šlohne káně.. jinak jak ja tak pritulkyne by sme nejradsi aby to zustalo takhle malinky a roztomily
www.vychovi.cz/vssp Andorka by někdo se zahradou nechtěl? to je pejsek, jsou mu dva měsíce a má jen 15 kilo:-) už ho učím nosit pošťáky.

08.07.2009, 08:29 |
Pekys perfekt: záleží snad na rodičích, jak moc to vyroste.
Jinak gratulace, je pěknej.
A s tím kánětem fakt bacha. Přece jenom to z vejšky vypadá jak větší krysa .o)

08.07.2009, 09:43 |
.Viki | Upraveno: 2009-07-08 09:50:12
taky doma máme, ale už je trochu starší, 8 let :)

ty woe já bych to doma zašláp!