Navštíveno 679x

Potreboval bych hellfnout s vyberem lcd tv pro nas domu. limit je max. 20k, vic urcite ne. Vystupy alespon 2x hdmi, ted pojede na analog (kabelovka) ale budem kupovat satelit takze i digital. Pripojeno tam bude dvd, mozna pc, vhs takze alespon 2x scart. Uplopricka kolem metru +/- par cm. Vim ze tahle cena je mala ale tak lepsi nez ,,cernobila'' barevna:D

07.07.2009, 19:26 |
Beda LG37LH4000 nebo vzit rovnou 5000, ale nevim jestli ji sezenes do 20ti

07.07.2009, 22:19 |
Ravo | Upraveno: 2009-07-07 22:21:43
Koukni taky na SHARP LC 42 SB 55
Satelit kup rovnou HDčkovej s hdmi výstupem pak to nemá chybu.
Řeším hodně podobnou věc (už docela dlouho :-), podle mě jasným vítězem je Samsung LE37B650 podle toho, co umí. Údajně o maličko lepší kvalitu obrazu nabízí Panasonic, dobré jsou i Philips (ale mně se vůbec nelíbí vzhledově) a vyšší řady Sony nebo Sharp. Ostatní značky bych vůbec nezvažoval.
A jestli je to do obýváku, tak bych daleko radši vzal plazmu s minimálně 42" úhlopříčkou (spíš ještě větší).
Série Samsungu B650 je velice povedená,mnoho lidí si myslí že koukají na plazmu a nevěří,že je to LCD a má takový neutrální design se skleněným podstavcem,šikovně zpracované menu atd.

08.07.2009, 18:15 |
Ferro Nevim proc nechces plazmu ted jsem si bral 37" od Panasoniku a parada. Pokud bys mel zajem tak ti taky muzu sehnat. Staci napsat na icq.
Me by plazma nevadila. Bohuzel ta cena je max. 20k.
Nechápu námitku. Plazmy jsou levnější než LCD. Sice už ne o tolik, jako dřív, ale pořád je to levnější varianta.

12.07.2009, 09:11 |
choze do 20k koupíš plazmu Panasonic 126cm
jak je na tom s obrazem? na par forech sem koukal ze je to na analog tuner blby. Zatim ho jeste nejakou dobu budeme mit. Ideal ta plazma by byla kolem +-1m uhlopricky. Kvuli mistu
LIDI ZEJTERA PRO NI JDU NEJAKEJ KONKRETNI ODKAZ? KLIDNE OZELIM I FULL HD:)
Do 20k bud 37" LCD Samsung LE37B650 nebo 42" plazmu od Panasonicu (ted presne nevim, jakej maji rozdil mezi radou C a X). Oboji bude stat kolem 18k.