Navštíveno 364x

Kdo namontuje Magicara v Praze? Diky
taky bych si dal jednu montáž prosím :o)

08.07.2009, 14:15 |
spunt 777118727 ondra bluetuning. zavolejte a domluvte se
Tuhle firmu bych vazne silne nedoporucoval nikomu, arogantni jednani a neskutecnej amaterismus, nehlede o predrazenych cenach.
2x jsem tam mel auto, 2x mi tam neco posrali. Domluvil jsem se s nima na urcitych vecech, ktery ani neudelali. Takze ne diky :-) Po treti tak blbej vazne nebudu.
jako Rajdlos...kdyz mi rekl cenu umrel jsem,Ja bych zkusil kluky z Kladna.Ten umi, tuning4you.cz ,Lada mi upravoval magicar a pohodicka.
do jakyho auta?
rekl bych ze to muzes privest k nam .-)
omlouvám se autorovi za OT, ale jen bych se zeptal kdo má motorku, jesti tam máte alarm a popřípadě jakej, jestli to teda k něčemu je.
díky a ještě jednou sry
kral007: najednou :o) když sem se chtěl posledně vecpat, tak se do toho nikomu nechtělo s tim že to je čínskej ****** :o))))))
Rajdlosi já tam vezl svoje auto, auto máti, dohodil jsem to dvěma kámošům a všichni naprostá spokojenost. Cena je už věc jiná, neměl jsem srovnání, takže to nevim, ale byli naprosto v pohodě
na kolik vůbec zhruba instalace přijde?
mně vyšla komplet výbava od Magicaru + jejich GSM pager na 17500,- z toho práce prý stála asi 5tis, ale musim říct, že nikde nečuměl žádnej kabílek, všechno fungovalo jak mělo, neměl jsem jedinej problém
me bez gsm pageru rekl cenu 14500 a prace tyden...tak jse mje poslal do...protote za lepsi penize a lepsi alarm umi treba Axis,maximalni spokojenost..Co si vymyslim to mi udelaji a za hubicku:o)vid bucci:o)
já to tam ráno dal, večer si odvezl, ten pager účtovali před rokem a půl za 5500, základ Magicaru taky asi tak 5000,- k tomu ten bypass tušim asi 2000,- a otřes/náklon čidlo asi 1000,- takže práce by vycházela na těch 5tis