Navštíveno 2336x

Nekdy tam byl asi teplomer nebo neco. Pujde to necim odstranit tak aby se neposkodila palubka? Je to stvrdle jako krava...

14.07.2009, 19:02 |
vypuk Tak pokud je tvrdé jenom to lepidlo tak bych zkusil do toho trošku rejt nehtem nebo to normálně odloupat, myslím si, že nějaké chemikálie(pokud se najdou) by ti to mohly nějak poškodit..

14.07.2009, 19:04 |
swep na chemikalie si dej pozor, jednou sem zkousel redidlo a HG odstranovac lepidla a zustalo tam to lepidlo a pribyl i obrovsky flek kolem...
no prave nehtem to nejde, ani nozem :-(

14.07.2009, 19:07 |
dddd mám uplně stejnej problém, aceton to nevzal ,ale ani nepoškodil palubku a škrábat to moc nejde
zkoušel bych chemikálie na nějakém neviditelném místě, nebo to zkusil fénem nahřát, ať to změkne a pak nějak dolů
Přelep to nějakou hezkou nálepkou :-D

14.07.2009, 22:50 |
vypuk Já nemyslel hned všecko sloupat, ale prostě s tim pohybat a postupně časem kousíčky odloupávat. Nebo si sehnat kus podobného materiálu, nechat na tom "udělat" takovej paskvil a zkoušet :)
zkusil bych horkovzdušku s citem a lepidlo povolí a pak to dřít natvrdo prstem..... lepidlo asi sleze ale flek tam zůstane i kdyby ses rozkrájel asi :)
asi jako Nismo. lepidlo ukecas, ale plast uz ted ma narusenou strukturu.
No neni to prave na plastu, ale na takove te mekke kozence nebo co to je. Ani horkovzduska nepomaha. Jsem spis myslel jestli se nedela nejaky bazmek urceny prave pro tyto pripady, aby to lepidlo slezlo a dulezite zustalo neposkozene.
tak jasný že to je mekčenej plast každopádně když nejde teplo tak si v loji.... cokoliv by dokázalo sežrat to lepidlo sežere dřív ten měkčenej plast.... tudíž se na to vyprdnout nebo to něcim zamaskovat ala nálepka, držák navi atd :)

14.07.2009, 23:22 |
Kesam Phitypaldy:Tak se stím neser a nalep tam new teploměr a máš to:-)

14.07.2009, 23:26 |
Phitypaldy | Upraveno: 2009-07-14 23:28:23
a nebo se to casem ohledi... Nemam rad benzinka tuning ala teplomery atd... :-(
...nebo šroub M12 s půlkulatou hlavou by to taky zakryl :-) Jinak používáme v práci Isopropanol pěnu, vyčistí občas dost neskutečné věci, ale na některé základní špíny se moc nechytá
Tak na konec pomohl gumovy kotouc ve vrtacce :-))) a na palubce nejde nic poznat.