Navštíveno 424x

myslíte že je možné si nechat vyřezat brzdové kotouče z nerezu?nebude se kroutit? nebo jaký materiál. jedná se mi o neobvyklý ornament a i cenu , když jeden stojí přes 2,5 t.a mám dva .
teoreticky to možný je - určitě by byl dobrej nějakej matroš, ze kterýho se dělaj ocelový (CrMO) setrváky do závoďáků
No pokud si sebevrah tak si to nech vyrezat z toho nerezu nebo matrosu na setrvaky.... O tomto bych ani neuvazoval. Bude se to kroutit, trhat a kdovi co jeste. Prece jsou to brzdy. Za brzdy si radeji zaplatim raketu a vim, ze se ne ne muzu kdykoliv spolehnout.
Naprosto stejna zhovadilost jako staceni vybrzdenych kotoucu u aut.
jako Phitypaldy a akorát bych dodal-obzvlášť u moto...nevím jestli ti tvoje zdrví stojí za to abys měl hezký kotouče který ti budou s prominutím k hovnu...fakt bych to nepokoušel...
taky jsen si to myslel, ale tajně jsem doufal že nějaká možnost je.
zkus prohledat forum www.motorkari.cz, otazka meterialu se tam resila docela do hloubky ...
mozna by poradil i Assassin ...
na matroši na ocelový závodní setrváky nic špatnýho nevidím - pevnost kolem 800MPa, odolnost proti deformacím způsobených teplem (přecijen, spojce je taky dost teplo..)
stejně jako Lukaash, mrkni na motorkare, nekolikrat se to tam resilo, pokud si dobre pamatuju tak obchodni nazev pro vhodny mat. je Corten, 17.xxx si napamatuju
hezky brzdy,hezka smrt:-)osklive brzdy,pul zdravi:-)hele nevim,tohle bych fakt asi neresil,lidi se mi smejou ze mam na twingu vrtane kotouce s drazkama a mekke desky. Ale vetsina si jich uz neuvedomuje ze kdyz chci tak zabrzdim:-)

16.07.2009, 15:05 |
Cenda 2,5t za kotouc mi prijde dobra cena, pokud nejsou z úplnýho bláta.
Jo, novy Bremba za 2,5k/ks bych taky bral :-)