Navštíveno 536x

31.07.2009, 11:36 |
KaZaN Protože HP není schopný dodat na svý Paviliony dv6700 totožnou ruskou klávesnici a ani slibotechny ve SwissParts, přestože nejdřív slíbili do 14dnů což už dávno proběhlo..ji nejsou schopný dodat.... nemáte někdo tip kde sehnat?
Jde od DV6740er s PN KN041EA#ACB
Pokud nebude origo ruská, zajímá mne i eng nebo CS náhrada.
Protože už to vidím beznadějně, rovnou sháním kde urgent sehnat obdobnej notes ovšem ruský wokna ruský klávesy....

31.07.2009, 11:38 |
KaZaN ...měl trošku nehodu )o:

chceš mi říct že to nedáš dohromady ? to co vidim na obrázku bych řek že bezproblému nacvakáš pokud nejsou odlámaný kolíčky na koncích ale ty zásadně vytrhnutí přežijou je to hrozně pružnej plast....

31.07.2009, 12:06 |
KaZaN odlámáno a ani nejsou všechny ty klávesy )o:

31.07.2009, 13:33 |
KaZaN dalsi varianta, vypalit mi do cesky klavesnice azbuku by nekdo umel? Uz mi to jednou delali tusim na Vaio.

31.07.2009, 13:49 |
clown prelepky na klavesnici ti nestaci ??? mas to za 100kc a je to:o)))

31.07.2009, 14:28 |
KaZaN Nestaci, bohuzel, navic nedokazu sehnat kompletni sadu pismenek a uz vubec ne BILEJCH, ty cerveny jebky co maj vsude nejsou komplet a nejdou precist na tmavy klavesnici notebooku ... plus trvanlivost spatna.

31.07.2009, 14:41 |
clown :o) my jsme si nechavali laserem palit na Psiony, kdysi davno, zkusim poptat kolegu, kam to vozil ..

31.07.2009, 15:11 |
KaZaN Jj laserem, to je presne ono, stoji to relativne par penez, jen nevim kde to delaji.
já sem nechával taky ted přepalovat pár klávesnic na delly akorát zařizoval mi to getronics takže nevim kde to dělali ale vyšlo to pár stovek jedna :)
Kazanku, resil sem to vzdycky takhle
[ Link ] [ Link ] Ted sem si objednaval klavesnici na 6930p a vysla me na 20 baku i s postou, kde ostatni v CR chteli asi 2500Kc...
Takze hledej hong-konk, china, genuie dily, neni se ceho bat. Za par korun...

31.07.2009, 16:12 |
KaZaN Tap, dik za tip, nevim, ze mnenenapadlo eBayovat, asi uz vekem retarduju... (o:
Napsal sem tem kulišákům, tak uvidíme co z toho bude,každopádně, kdybys měl možnost nějak řešit souběžně a povedlo se, odměna nemine...

31.07.2009, 16:19 |
KaZaN Každopádně to vypalování mne zajímá tak jako tak, přecejen žiju v Malý Moskvě, takže bych to asi užil častěji.

03.08.2009, 09:20 |
KaZaN Tak ruskou nemaj nikde, kod 441427-251 proste neumi dodat asi ani panbuh, ani part selleři natoz milostpan vyrobce HP. )o:
Tak jdu fofrem někde objednat aspoň tu US (škoda těch skoro 3 tejdnů co sem trapně čekal, že to dodaj slibotechny, teď budu čekat další tejden než za příplatek pošlou mi tu US odněkud) a tím pádem je to vypálení laserem aktuální.
Hele za takovou klavesnici budou chtit 100 eur minimalne, pokud ji budou umet sehnat. Kup US nebo UK a mozna bych zkusil kouknout na nejaky gravirovani, vyroba jmenovek, mozna by to bylo jednodussi jak laserem. A ty prohlubne zalej bilym lakem na nehty a mas to :o))