Navštíveno 1237x

pritulkyne chtela nejakeho mazla do domu

01.08.2009, 22:37 |
martinz | Upraveno: 2009-08-01 22:39:29
uci se rychle po par dnech uz sledoval formule

01.08.2009, 22:39 |
Ondry 2.0 20v | Upraveno: 2009-08-01 22:40:46
a co ta cedulka na něm :-D
ne fakt je roztomilej už od pohledu takhle :-) tak ať roste a je zdravej :-)
formule jo? a komu fandil? :-)
a koukam na plyšáka nedá dopustit. je všude snim :-) fakt roztomilý :-)
jeste detail hlavicky , je to jeste moc mrnavy a hlavne zivy takze foto pouze narychlo mobilem co byl po ruce
jinak pro neznalce je to francouzsky buldocek

Ondry..dik , komu fandil nevim mel to jen jako kulisu pak u toho usnul a plysovyho kamose nosi vsude sebou
francouzský buldoček? to je to malý škaredý???
ne hlavně ať ti přinese hodně radostných okamžiků .......
:o) krásnej hafan...ten bude chrápat.. :oD

02.08.2009, 10:52 |
Kesam Pěknej pesan
jj to je presne on chrape a prdi
NO CO DODAT KRASNÝ PEJSEK:-)!!!!!!!!Hlavne ze uz má kamarada:-)
tady ma jeste jednoho veciho kamarada a zastance, na to jak je malej tak si docela dovoluje a rozhodne se neboji

chichi,to je malej frajer.. :o)
Krasnej pesan ja mam taky rocni fenku

moje nastesti nechrochta,ale prdi a chrape jako svine hlavne kdyz s ni jedu v aute:o))
mlada maji taky 2 fenku a pejska koukal jsem na net a pejsani se ke me nacpaly a koukaly taky tak jsem si je vyfotil.

jinak skoro jako man in black

bigmat...tak ty nemaj chybu pekna buldoci rodinka
Akorat si dej pozor na ouska,aby ho nikdo pres ne nehladil aby nebyl jako ta moje s usima dolu jsou na ne hodne citlivy kdyz si ho zacne drbat tak hned na veterinu ja to mam kazdej 2 mesic zanet v uchu.
jasny s ouskama je to klasika jako u dosti psu , dnes mu poprve dosla odvaha na veterine pekne zkrotnul a po ockovani uplne, jinak se tesi perfektnimu zdravi
to preju, Ta nase se u veterinare klepe uz v cekarne

04.08.2009, 08:34 |
DaveF náš buldoček měl jako štěně uši dolů a stačilo je asi na den slepit papírovou páskou tak aby stály a už tak zůstaly...
nam se ale s tema usima dolu libi vic:o) vypada jako anglickej buldog..
ale jinak strasny prasaci prdej,krkaj,chrapou,kdyz se zadychaji tak chrochtaji takovej hospodskej pes:o))Ale ze mam rad spanek tak super spolecnik akorat me stve ze se pokazdy nacpe mezi me a mladou..
ale o proti jinym psum si myslim ze jsou hodne inteligentni za 14 dni co jsem si ji privezly se naucila sedni,popros,dej pac,to je celkem slusny na mesicniho pejska a to ji nediriguji a max 3x se nam doma vydelala a zato byla byta a uz o te doby nic akorat nekdy hodi savly:o))

04.08.2009, 16:52 |
DaveF tak já taky přidám :-)