Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ford C-Max - zkušenosti?

o Navštíveno 599x o
o 10.08.2009, 08:12 | X-sat (M)
Zvažujeme nákup uvedeného vozítka, které nás opravdu oslovilo. Máte někdo konkrétní zkušenosti? Recenzí jsem četl desítky, díky. Motor spíše 2.0 ropa s 6 stupňovou převodovkou.

díky X

o 10.08.2009, 14:27 | hanzz
Také jsem o tom uvažoval. První dojem bylo sednutí za volant, kde jsem si hned připadal, jako bych v tom autě už najezdil tisíce km. Příjemný volant, dobře seštělovatelná sedačka, obstojný výhled, vše po ruce. Horší to bylo v zadu, kde jsou nesmyslně malý dveře a hlavně (jako u všech MPV) tři samostatný sedačky, takže když sedíš na tý krajní, tak jsi namáčklý na dveře a mlátíš se hlavou o střechu. Zároveň je to sedadlo dost úzký. Ale dá se z toho lehce udělat čtyřmístný auto, kdy se ta prostřední sedačka odklopí a krajní sedačky se posunou ke středu. V zadu je to prostě hlavně pro děti (a asi to tak i bylo navrhovaný), každopádně cestování ve 4 a 5 bude vždy pohodlnější v kombíku střední třídy. To samý platí o kufru, který je krátký, o to hlubší. Raději dávám zavazadla vedle sebe, než na sebe. Opět je lepší klasický kombík.

Jinak motor zezačátku trochu rachtá, po zahřátí docela v pohodě (oproti TDI PD :). Svezení docela svižný. 5azení přesný. Auto jsem nakonec z užšího výběru zavrhl kvůli tvrdýmu podvozku, který sice umožní relativně "sportovní" jízdu, ale pro rodinný auto si představuju úplně jiný komfotr.

Za stejný prachy většinou seženeš Mondeo v kombíku, který (mimo lepšího rozhledu na silnici, dvouzónový klimy a jednoduššího parkování) podle mě nabídne větší užitnou hodnotu.
o 10.08.2009, 20:09 | X-sat (M)
Děkuji za názor. Určitě bych zmínil i to, že se nám líbí celkově design vozu a přecházíme z Opel Corsa C, takže nesrovnatelné. Ale souhlasím, že Mondeo je také mňam mňam ;-)
o 10.08.2009, 21:40 | Hanys73
Mám doma přesně to co chceš, 2,0 TDCi 6ti kvalt... Plná palba, klima, xenony, 17ky ALU a naprostá spokojenost! Motor šlape jako hodinky a taky to pěkně sviští, sešlápnu mu plnej, z výfuku vypadne pár briket a jsem fuč :D Místa je tam taky dost, pohodlíčko.
No prostě spokojenost. Kdyby jsi měl nějáký dotaz tak se klidně ptej ;-)
o 10.08.2009, 22:06 | X-sat (M)
Jaký to máš rok r.v. ? Písni mi na mail, díky.

x-sat(a)seznam.cz
o 10.08.2009, 22:18 | Hanys73
r.v. 2006
máš mail ;-)
o 11.08.2009, 09:42 | Hrabi
Chceš auto bez kufru,jdi do nej
o 11.08.2009, 12:12 | X-sat (M)
Máme Opel Corsa C - chceš další komentář...?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3625 sekund.