Navštíveno 744x

Nevíte náhodou jestli se dá ještě vůbec sehnat přehrávač na kazety?(Pokud možno funglovku)A kdyby byl v kombinaci s gramofonem,tak to by bylo ještě nej. Děda bude slavit 80 tak mu chcem něco pořídit,ale je v technice trochu pozadu:).
Moc sem toho na netu ale nenašel:(
Diky
taky shanim,tak radte diky :o)

11.08.2009, 21:17 |
TROY aukro ;)
Na aukru se občas objeví takový kombo CD/kazety/LP ale je to nějaká čínská mrdka. Nic kloudnýho a hlavně novýho jsem neviděl.

11.08.2009, 21:22 |
TROY kondora starýho sehnat

11.08.2009, 21:24 |
hawai novy sem videl tak cca rok z5 v makru, myslim ze to bylo radio+cd+kazeta+deska...ale jak je to s kvalitou netusim
Aukro sem právě prolezl nejdřív,ale nic sem nenašel. Asi dědu přeškolíme na MP3 :D
[ Link ] Tak něco sem našel,ale není to přesně ono, ještě by se hodil i FM tuner.
Kubais: na férovku bych dal Quelle..záruka,příp.reklamace bez problémů..
[ Link ] a obsahuje to myslím vše,co požaduješ :o)
Aj, az na tu cenu, ale budes mit zaruku plechovyho zvuku bez MP3!
na kazety zkus sehnat deck . Sice to je velky jako krava ale je to pry kvalita. Fotrik na to neda dopustit.

12.08.2009, 08:53 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2009-08-12 09:01:11
tappík: Myslíš,že je děda hifík? :oD já myslím,že bude spokojenej.
Ono to tak úplně zlý myslím nebude.
axetom:nj ale uvědom si,že je to pro 80 letýho člověka a pro toho(až na vyjímky)je množství jednotlivejch komponentů většinou docela komplikace. (všechno v jedný krabici je v tomhle případě ideál)
Nebo když už jsem nakous ty "němce"..tady něco od Neckermanna
[ Link ] #
nebo:
[ Link ] # ovšem bez tape mechaniky,zato s USB.Jinak UNIVERSUM je značka vyráběná pro Quelle minimálně počítám 30let.Běžnej standart,žádná špička ale ani úplnej šmejd.

12.08.2009, 09:46 |
hanzz
pro ty co shání kazetu, tak doporučuju tohle
[ Link ] Hraje nám to v těžkých podmínkách kuchyně už pěkně dlouho a často a furt super. Žere to jakékoliv skřeky na CD ve všech hudebních formátech, radio s autotunerem, bohužel bez RDS, USB to přechroustá i od větví z tržnice.
Naopak mám několik hodně špatných zkušeností po známých s tím, co tu je kousek výš, tedy ty mega husté věže otřesného vzhledu
crestík: nj ale četl jsi požadavky? Jinak bych to Quelle ani nezmiňoval.. :o)
jop, četl, někdo nahoře sháněl jen kazetu
:o)no ne tak úplně... :o)ale jak říkám,proto jsem zabrousil na Quelle..
"A kdyby byl v kombinaci s gramofonem,tak to by bylo ještě nej. Děda bude slavit 80 tak mu chcem něco pořídit,ale je v technice trochu pozadu"
Nakonec to dopadlo tak že koupíme pouze kazeťák s CD a do CD mechaniky může schovat třeba umělé zuby na noc :)