Navštíveno 1079x

14.08.2009, 17:06 |
Kapka (M)
byl jste vcera nekdo na koncertu Madonny v Praze? ja byl s mladou..sehnala na posledni chvilku listky za 500 tak jsem jel..co me docela teda zklamalo byla organizace-na 30000 lidi vstup pouze jednou branou je silenost-2 hodinove čekani v šílenem zastupu.. dalsi vec-jaky jsou češi suchaři..krome prvnich řad zbytek lidi jen tak posedavalo postavalo a suše čumělo..Madonna težky profik..dobře zazpivala zatancovala,ale tak nejak bez zajmu..jenom už asi tovarna na prachy..ale scena fantasticka-pervektni nasviceni a vizualni efekty,..takže za me krasně straveny čtvrteční odpoledne-večer

na to by jsem nešel ani za milion,je mi z toho blbě

14.08.2009, 17:13 |
Kapka (M)
jinak po zvukove strance to bylo taky OK..jenom občas výšky se mi snazily urvat uši,ale to je asi udel všech tehle koncertu..fotky jenom z mobilu,tak sorry..

14.08.2009, 17:17 |
relax Me pekne nastvali bydlim cca 10 km odtamtud a tesil sem se jak si poslechnu madonu zadarmo :D A ani tuk :( meli to bohuzel dobre nasmerovany ven z prahy :(
No jestli tahle italská hvězda někdy dokázala zazpívat, sorry... Nepamatuji se nějak. je to trapný pokus o náhražku zpěvu.

14.08.2009, 17:46 |
vypuk Heh, kolegové a kolegyně ve vestičkách si to užili asi, ještě, že jsem nejel... :)

14.08.2009, 19:16 |
Sau Tak ono madonna není Metallica apd., aby u ní skanovalo celé publikum. Na ní sa nedá čekat nejaká atmosféra. To je prostě čistě divadlo. S koncertem, hudbů to moc společného nemá.
V jesenici to bylo krasne slyset a prakticky i videt.
Madonnu mam rad a neresim, jestli umi zpivat nebo ne - rozhodne je na tom lepe nez ja. Vsechny koncerty jsou jen divadlo. Za co ji ale obdivuju, ze se vypracovala sama a sama se dostala tam kde je a podle meho to je kralovna popu.
Nekecej, královnou popu je Hanka Zagorová..
"Dobre zazpivala" - vsimnul sis, ze tri ctvrtiny koncertu byly na playback a ten zbytek dostal recenze, ze by si to za ramecek nedala ani zminena Zagorova? :-)
Ale jo, je to kralovna popu a ten koncert muze bejt dobrej zazitek. Byt to v mem meste, tak jdu taky. Ale zpev bych fakt nezminoval. Ten zase zvladaji uplne jine osoby, ktere ale zase nemaji takovou show no... dokonaly koncert asi neexistuje :-) Suverenne nejlepsi show soucasnosti maji krome Madonny asi uz jen U2 a u nich se o kvalitnim zpevu taky zrovna mluvit neda.

15.08.2009, 10:11 |
hoff Vi nekdo kde sehnat tenhle koncert na DVD? Madonnu muzu tak bych mel zajem. . .

15.08.2009, 13:12 |
fredh já myslím že ji všichni recenzenti visí u prdele, když jí na koncert přijde 30-40000 lidí x cena vstupenky...
at si kazdej mysli co chce, takovou vatu jako vari Madonna si nikdo z nas ani nedokaze predstavit a o tom to je :-)
jen pro Vase info Hosi: Madonne je jedno jestli prijde 100 nebo 50000lidi... zaplaceno dostane stejne... ma taxu za koncert. Zbytek je na poradatelske agenture...

15.08.2009, 18:56 |
fredh Jo to je jasný. Ale nejsou lidi, není koncert.
ja sem se koncertama par let zivil a ver mi ze kdyby chcalo a nikdo neprisel tak to interpreta nezajima platis stejne ;-)
J-L: to se to pak vydelava :-) jista vata :-)

15.08.2009, 22:38 |
Pekys nejsem dost velkej magor, abych tam šel. Bohatě stačilo když jsem viděl ten dav zoufalců cestou z práce, jak se šinuli ke vchodu. Vchody byli dva, druhej byl tuším směrem od Opatova, první od Chodova.
Já na madonně byl,Jako organizace nebyla nic moc ale madonna to potom svou show zachránila,bylo to super,tam nejde ani o tom jak zazpívá ale jaké divadlo uděla,mi se libilo a moc.